🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 394
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 2 580
  • # супернатурална #
По повод Силвия...замислих се, представяте ли си, какъв хейт щеше да отнесе, ако беше тя избраницата? За мен, да си оставиш децата толкова скоро след травмата на развода бие всякакви запори, книжлета и издръжки. В тоя случай и аз не би влязла в ролята на "Адвокат на дявола". Бранимира също отърва хейта, след като беше детронорана. Нея с удоволствие бих я защитавала, защото...ми на младостта се прощава почти всичко.

# 2 581
Силвия в началото беше харесвана и повечето й пожелахме приятна почивка. Нейната грешка е, че се полакоми за дълъг престой и прие много неприятна роля, а с времето даже се вживя в ролята си на доносник. С това вече загуби зрителската подкрепа, а животът след предаването продължава и ще остане известно време с неприятен етикет. Не съм убедена, че си е струвало.

# 2 582
  • Обран бостан ;)
Аз не мисля, че повече хора трябва са пишат книги. Нека пишат тези, които имат знания и умения да го правят.

Ами то си е така. Шеф готвачите пишат готварски книги, пътешествениците пишат пътеписи, тези с развинтена фантазия - фантастика.
Даниела за какво да пише ?
За мъже.

Днес ми е по-свободен ден. Мога да и прасна едно сюжетче за роман в неин стил. Ей така - бадева. Wink

# 2 583
Мале пак нещо не съм разбрала, кой говори , че е спал със Силвия?

# 2 584
Има материал за гонене. Ива. Клаудия също е с роза само от Виктор. Ферай и Росица са пътници, даже Росица може да си тръгне както Елвира без церемония, понеже и тя върти интриги. Адриана вече се пробва и с тримата и никъде нямаше развитие. Ивета и Алекс са хубави момичета, но поведението и на двете е кринджаво. Така че има кой да си ходи, Силвия ще остане до самия край.

# 2 585
Какво да и пука на Бранимира за Мартин, като той е с цели 19 години по-голям от нея?
Няма как да ѝ пука в любовен аспект никак. Все пак е съдружник с бащата на бившето гадже на Бранимира и добре се познават.

# 2 586
Онзи клет момък в подкаста даже голяма реклама ѝ направи на Силвия. Каза милфка, г*з като г*з, цици като цици, мега яката мацка. Доста възторжено я описа в опит да вдигне собствените си акции.

Обаче пак двойни стандарти. Миналата година Надежда бе изядена, че си е зарязала детето толкова време, каква лоша майка била, а то си живееше живота цяло лято в Гърция при баща си и на Цигов чарк при другата рода. Сега за Силвия — нищо.

А една друга писателка — Елена — колко езикови грешки правеше… И то с много по-големи претенции. Но само няколко човека се възмущавахме тук Grinning

Просто се хейтят фаворитките, това е.

# 2 587
От мен за Елена една добра дума не сте чули. 😁 А за Надежда заради детето лоша - също. Аз съм на чисто. 😇

# 2 588
  • here and now
На Даниела, ако толкова ѝ минаваха мурафетите, нямаше на 32 да е без дете, без да е извлякла солидни дивиденти от поне 1 брак и да има запори за 120 хил. лева. Ааа и да изглежда по този брутален начин.
То нейното е все едно, аз хапвайки си салатки да ви напиша и пробутам книга за отглеждането на зеленчуци.

В днешно време не се смята много вървежно да си се оженил, народил деца и развел на 30.
Хоратя като цяло се женят по-късно, затова и не е недостатък да си на 32 без деца, даже напротив. Единственият проблем при нея е, че е прекалила с корекциите на тази възраст но на такива като Мартин явно точно това му харесва. Странно ми е, че не я критикувате за това, ами че е седнала написала и публикувала книга. Каквато и да е тя, това не е толкова просто начинание.

Запори на фирми нека коментират само хора, които имат или са имали фирми, това не е нещо изненадващо в бизнеса. Повечето фирми не се задържат повече от 5 години.
Е тя Даниела не е хората. Милионерите, като им станат на 30+ "половиниките"(гаджета, съпруги, любовници) ги сменят за по-млади. А тя кой милионер е хванала за по-дълго, че да раздава съвети?
Обикновените хора учат, изграждат някаква стабилност и тогава се женят и раждат деца, но това не е за нея.

Имам достатъчно наблюдения и над хора с фирми. Тези, които не се задържат обикновено не са си направили сметката никак. Или са работили някъде и са се заблудили, че оборота е чиста печалба или са решили, че нещо е много модерно, но не отчитат факта, че поне още 125454 фирми предлагат същото...

# 2 589
  • # супернатурална #
Clare, не са двойни стандарти,  а психология на социума, в частност народопсихология. Болшинството мнения се формират под тяхно въздействие. Този, който изпъква, задължително не заслужава, има далеч по-достойни. Подсъзнателно- аз. При Елена се получи малко по-различно, тъй като и тя бе уж почти до края избраница. Там все още нямам съвсем избистрено обяснение за вълната от подкрепа и съчувствие, която отключи, въпреки споменатите от теб и още много други явни кусури. Иначе - за Надежда-като по калъп. Тя беше една от избраниците, нали? Не следях предишния сезон.

# 2 590
Хората в цивилизования свят се женят около и над 30, изучили, захванали кариера.
Такива като Даниела се женят рано, защото ни учат, ни работят, а целта им е да бъдат издържани. Е, защо до 33 не е съумяла да си оплете добре кошницата, та опираме до "Ергенът"? Ако иска да е серийна любовница, а не съпруга, ок, но това е още по-недалновидно, не й остават много години търговски вид като за милионери. А после?
Не съм се загрижила за Даниела, просто смятам, че ако беше толкова печена, колкото й се иска да се представи, отдавна щеше да се е уредила.

# 2 591
Бранимира, според мен не мина в друг лагер, защото изобщо не й пука за мъжете там. Ни за Виктор, ни за Мартин, за Васил не съм сигурна, дали изобщо е забелязала, че е там. Момичето си е на почивка с приятелки, пече се, къпе се, хапва и клюкари. Кеф!
Само Виктор от време навреме й разваля рахата с тъпи идеи за срещи, на които трябва да му изтърпява пробите за сближаване, пиянското фъфлене и блеснал поглед, венечната усмивка до ушите. Но как да е, на фона на другото, търпи се! 😀

Според мен, Бранимира е там И заради бившия си приятел. Личи много, че не го е “прежалила”. В думите ѝ към Виктор се усеща постоянно натякване и сравнение с предишния човек, а в писмото си откровено си излива болката. Затова и толкова се засегна, че Виктор не ги отрази… А той, нещастният, се чуди и мае какво и защо се случва с тях🙃😉?
Толкова е незрял и инфантилен в отношенията, че позволи на друг инфантил да го разиграва ! В идеалния случай, ходът на Бранимира със заминаването и включването в играта, би бил успешен. Тя не прави нищо по- различно от Даниела- валидира се пред бившия, но чрез Виктор. Уви, удари на камък, попадна на абсолютен неопитен и незрял глупчо и това е причина за грозното ѝ поведение.

# 2 592
За Силвия ми направи впечатление, че е все с един и същ маслено зелен бански, вече и доста износен изглежда. По-голямата част от времето там са по плажове и басейни, толкова ли не можа поне 2 -3 да си вземе да ги сменя, поне от хигиенна гледна точка..

# 2 593
  • София
Може да я снимат предимно с това. Аз, например, си имам любими дрехи за определен тип места и някак си посягам към тях винаги. И нищо, че не мога да си изброя дрехите, хората, които ме виждат на определените места, могат да кажат, че имам 2 чифта дрехи, примерно.

# 2 594
Скрит текст:
Clare, не са двойни стандарти,  а психология на социума, в частност народопсихология. Болшинството мнения се формират под тяхно въздействие. Този, който изпъква, задължително не заслужава, има далеч по-достойни. Подсъзнателно- аз.
При Елена се получи малко по-различно, тъй като и тя бе уж почти до края избраница. Там все още нямам съвсем избистрено обяснение за вълната от подкрепа и съчувствие, която отключи, въпреки споменатите от теб и още много други явни кусури. Иначе - за Надежда-като по калъп. Тя беше една от избраниците, нали? Не следях предишния сезон.

Елена не беше избраница, фаворитка. Такава беше Валерия и съответно получаваше признание и внимание без да си мръдне пръста от първия до последния епизод. Елена беше the underdog, който с усилия, борба и драпане достигна до финал. Затова и толкова съчувствие получи според мен.

Невъзможно е да заслужиш любовта на един човек, възлюбен ставаш даром, изцяло доброволно и по напълно неведоми дори за обичащия причини. Затова е най-голямото тайнство. Но любовта на тълпата, на публиката можеш да спечелиш и Елена го направи. Мартина в този сезон донякъде също е в подобна роля.

Общи условия

Активация на акаунт