🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 068
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 660
Тоя па Вииктоор. Ма той бил още по-зле, отколкото си мислех до сега.

# 661
Ма Ферай много добре го пита къде му е характера😂

# 662
Васил ми харесва. Лежерен, сериозен, няма драми или излишни сладости. Хубав глас също и ми става все по-хубав, много приятни очи.
Но от момичетата нямам нито една фаворитка.

# 663
Синтия въобще не знаех, че участва в това предаване досега, ама и нямаше какво да й гледам, не ми беше интересна.

# 664
Данчето сега жертва ли ще го играе, за да спечели? Толкова отчайващо. Всички срещу нея били, пълни глупости. Просто тя ги избягва, за да не ѝ задават неудобни въпроси, че може да се изпусне нещо компрометиращо, което да спука балоненият ѝ образ.

# 665
Косара изкриви много това, което си казаха с Виктор, пред Ана-Мария...И подходът й към Виктор при това "изясняване" беше манипулативен, с идеята да се оневини пред себе си и зрителя (и Виктор) за решението си да се преориентира към Васил. Въобще не ми харесва това момиче, и ми се губят тези качества, които тя си мисли, че има (със сигурност има, но аз не виждам друго освен високо самочувствие и по-екзотична визия).

# 666
Добре де , Косара е много далновидна ама всички зацепихме какво прави , Виктор колкото и да е смотан дали не се усети и той, супер ОЧЕВАДНО беше за мен , не знам..

# 667
Ферайка ми хареса, че не му остава длъжна на тоя тъпунгер Виктор. Явно нещо я настъпи и тя не му остана длъжна. Той пък ревнува яко от Васил и с право! Ако нещо сбъркал, с Марто щели да го сдъвчат, ко?! Я пак? Смешник пълен е тоя Виктор!

# 668
Мартина с това деколте чак до корема кого иска да заблуди, че е скромна и се засрами от една целувка😅

# 669
Добре де , Косара е много далновидна ама всички зацепихме какво прави , Виктор колкото и да е смотан дали не се усети и той, супер ОЧЕВАДНО беше за мен , не знам..
Така като го гледаш, прилича ли ти на човек, който ще се сети в близките 2 месеца какво точно стана?! Laughing

# 670
Искам да ви кажа, че в предаването има един  играч и той не е бачо ви Мартин Grinning Петелът най-накрая влезе в курника и разкудкудяка всички кокошки, барабар с Косара, Ферай, Клаудия, даже на Даниела ѝ светнаха очетата. Мартина се прави на лоялна, Ана-Мария наистина е. Май само тя изпитва нещо по-дълбоко към Мартин. Бранимира е борсук, там е ясно.

Много хубав профил има Васил. Има и rizz, както казват младите. Повече от всички ергени досега.

# 671
Всичко си има момъка, направо е разкошен мъж, ама в началото всички мрънкахте, че бил никакъв. Кака ви видя блясъка още преди да се покаже... Nerd

# 672
Какво е rizz? Да се издам, че не съм млада 😆

# 673
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Васето да го бяха избрали само него сезона щеше да си е супер. Другите две мъжки кокони са толкова самовлюбени и неспособни да излязат извън калъпите си, че убиха всякакъв съспенс. Искам да виждам повече от другите момичета, обичайните пет ги знаем. Нито са интересни, нито хубави, нито забавни.

# 674
Какво е rizz? Да се издам, че не съм млада 😆
Умение да флиртуваш,да притежаваш харизма

Общи условия

Активация на акаунт