🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 750
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Пораздвижи се сезона с идването на Васил, но пък ми изглежда като друг формат вече.
Срещата с Адриана не ми хареса - твърде пренавита е тя и с това прекъсване беше мъчение за слушане.
Виктор и Клаудия - сравнително добре, но той няма никакъв интерес към нея и си личи.
Мартин и Анна Мария - невъзпитани и неуважителни при подправките, а после си мерят ходовете.
Мартин и Мартина + слона - забавна и ненатоварваща среща.
Виктор и Косара - покани я само за да си я "заварди", но май закъсня.

# 391
Марто качва сторита от формата с Мартина, с Ана, но горещите целувки с Данка никъде не ги видях.. това ми говори нещо.. 😁

# 392
По повод Росица - много я харесах в началото, но с последващите драми ми стана някак антипатична.
Ще кажеш светът се срина, че Виктор я отсвирил. Абе моме, в предаване си, не в истинския живот. Тя ако така крайно реагира на подобни дреболии, как ще се справи с истински проблеми, не я знам.
Няма да е лошо да придобие малко емоциална стабилност и да не се пречупва от всеки мъж, който не я е харесал.

# 393
Хора, какво лежерно излъчване и ефирност виждате у Любомира? Наистина ми прилича на леличка в пералното, с тази вълниста коса, особено като се усмихне. И с този тембър, съвсем. Единствено бих го отдала на нейния groupie вайб - някой момчета си мислят, че е много неангажираща може би. Васил грам не вярвам да я харесва. Според мен там си е сценарий. И Адриана не харесва. Той си й намекна на срещата, че ще опознава другите и едва ли не да не чака много. Просто сега си лафят.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 14:39 от Linda*kiss

# 394
Стелче, дори и в реала не си заслужава такова тръшкане за мъж. Вдигаш главата и продължаваш живота си, моля следващия. 😁

# 395
  • Обран бостан ;)
Стелче, дори и в реала не си заслужава такова тръшкане за мъж. Вдигаш главата и продължаваш живота си, моля следващия. 😁
Това, ако си на 2-рия или 3-тия етаж в магазина. Там повечето са на предпоследния. Wink

# 396
Мартин беше отвратителен на срещата с Ана. Чудих се тя как го изтърпя. Агресивен, нападателен, липса на всякакво уважение към нея. Аз бих си тръгнала от подобна среща.
На срещата с Мартина се обърна към нея с "ма" и тотално ми опротивя. Много е кух горкия, започвам да разбирам защо толкова си пада по фолк певици. Тя имаше позитивно и весело излъчване.
Виктор все повече има излъчване на неосъзнат гей. Пулене, жестове, движения, дистанция от жените.. Все по-трудно мога да повярвам, че харесва истински жените.
Васко изглежда добре засега. Малко бавничко говори, твърде спокойно и равномерно, което понякога е плюс, но на моменти идва флегматично. Адриана бе досадна и натрапчива на срещата, пренавита и отчаяна за вниманието му, не ми хареса. Според мен също има зададен сценарий с коя да има общуване, за да раздвижи обстановката.

Гледах епизода на пресекулки, дано довечера е по-интересно.

# 397
Мартин бил отвратителен с АМ. Ами търкулнало се гърнето и си намерило похлупак. Тя пък беше още по-неприятна как му тъпчеше неща в устата като на пиле и се хилеше нагло.

# 398
Не ми е бил отвратителен Марто с Анчето. Беше като делова среща. Тя има проблем с доверието и се държи на нож, той се държи с нея като със служител. Уин-уин.

# 399

А те имаха само една среща, смятай. Нито връзка са имали, нещо задълбочено...
Представям си ако преживее истинска раздяла.

На мен срещите на Виктор са ми скучни, но полезни. По тяхно време наваксвам с темата Grinning

# 400
Адриана и на мен ми беше харесала много на срещата с Виктор. Беше мила, спокойна, емпатична...Но сега ми се срина заради всичко, което вече сте коментирали и с което съм съгласна. Явно не го е харесвала кой знае колко Виктор и затова можеше да се държи естествено, докато този и харесва и преиграва. Нормално е при много жени когато си харесват някого не могат да се държат естествено.
Някой написа, че ако можело Мартина да се държи като Даниела щяла да е супер успешна. Абсолютно не съм съгласна. Тогава би ми била отвратителна. Чара на Мартина идва точно от тази лека непринуденост макар и повърхностна, но симпатична.
Целувката с Мартин не се получила. Ми то целувката се прави от двама. Мартин в момента е заинтригуван от друга и не вложи никаква страст. Мартина му е сигурна, както тук отбелязаха все едно му е отдавнашна съпруга и няма какво да го изненада.
Интересът му от Даниела, обаче, не е толкова страст колкото самодоказване, че и такива стратегини като Даниела не могат да му се опрат...борба за надмощие, правилно Даниела го описа като "играч".
Роси явно е доста комплексирана. Тука комплексите и избиха и тя тотално се спихна.
Любомира - за мен тя има анти женско излъчване..представям си я да е приятелче с мъжа.
Васко е време малко да се пооживи, че с тая физиономия дето не му мръдва мускулче..вече идва малко прекалено.
Ивет явно не е много комуникативна и е решила да компенсира с предизвикателно поведение. Някой перверзник може и да я забележи.
Виктор  -  и аз вече съм сигурна, че това момче няма грам отношение към жените. Дали поради обратни наклонности или поради комплекси не знам, но това е положението. Той според мен дори не може да ги различава, чака бате му Марто да хареса някоя че да я хареса и той - визирам Косара. Любомира не го плаши и затова с нея отиде малко по-далеч все пак по сценарий трябваше и целувки да има...

# 401
Мартин и Даниела - свидетели сме на тотална липса на всякакви чувства между двамата, но за сметка на това на голяма амбиция от страна и на двете страни, да се докажат. Даниела да се докаже, като жена, която може да накара всеки мъж да я пожелае и да й изпълнява желанията, а Мартин да докаже, че няма жена, която да му устои и дори жена, която се дърпа, в даден момент омеква и се поддава на чара му. До момента и на двамата им се получава.

# 402
Срещата на Мартина и слончето ми хареса. От всички срещи до момента тази и първата на Виктор и Любомира най-много ставаха за гледане. Не съм гледала писмата и срещите след тях, но от останалите това са ми впечатленията.
От Мартина и Емануеала първата ми е по-симпатична, повечето време е весела и в добро настроение. Като стане агресивна или да използва уличен език ми напомня вече на Емануела и това вече сигурно е влиянието на средата им извън предаванията.

# 403
Мартин Маргарин - говори на "бе", на "ма". Затова казах, че можеше да бъде хубаво краве масло, но е спрял някъде по пътя. Има мая, има възможности, но в главата май има кухини.

# 404
Виктор все повече има излъчване на неосъзнат гей. Пулене, жестове, движения, дистанция от жените.. Все по-трудно мога да повярвам, че харесва истински жените.
Гледах епизода на пресекулки, дано довечера е по-интересно.
Аха, аха. Аз това казвам от началото.
А историята на Косара - тя го била "обучила" и "чакала", пък той да вземе да скъса с нея Grinning Ау! Ама как така ще има право на избор? Тя е там и чака! Добре, че тя по принцип знае "как да ходи към един мъж".

Общи условия

Активация на акаунт