🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 922
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 435
И Даниела се правеше на интересна с книгата. Играеше го интровертната дълбока читателка, не-съм-като-другите-момичета, чета, медитирам и съм духовна, имам нужда да съм далеч от безумната тълпа Wink Нарочно се отдели, за да се открои и да се прави на незаинтересована от Васил.

В този контекст книгата е поза и символ на по-висок според нея статус. Както на Косара аутфитите. Комичният елемент е в това, че тя не може да осъзнае мястото на тази книга в литературната йерархия и че не впечатлява никого. Мартин много по-добре се справи с интелектуалното позиране.

Вие бихте ли помъкнали такава дебела книга барабар с всички багажи? Един често пътуващ, летящ и четящ човек ще си вземе по-тънки книжки или ще си ги чете на лаптопа, какъвто тя също мъкне, нали е писателка, или на киндъла. Поза си е.

# 436
То пък Мартин, едно ниво..... шъ мъ убидиш...., който е облечен в бяло.....говори на "ма". Честно, ако не знаех какво му е образованието, никога нямаше да предположа, че изобщо има такова, пък и книги да чете. То изобщо кога му остава време за книги с този нощен живот....

# 437
И Даниела се правеше на интересна с книгата. Играеше го интровертната дълбока читателка, не-съм-като-другите-момичета, чета, медитирам и съм духовна, имам нужда да съм далеч от безумната тълпа Wink Нарочно се отдели, за да се открои и да се прави на незаинтересована от Васил.

Сума ти време сама на шезлонга с книга, демонстрирайки, че не се иннтересува от Васил, защото тя е момичеТО на Мартин и накрая какво - Мартин се връща нацелувал Мартина Joy

То пък Мартин, едно ниво..... шъ мъ убидиш...., който е облечен в бяло.....говори на "ма". Честно, ако не знаех какво му е образованието, никога нямаше да предположа, че изобщо има такова, пък и книги да чете. То изобщо кога му остава време за книги с този нощен живот....

Освен всичко това, адски ме дразни, като се разплуе на някой стол при индивидуалните срещи с жените. Само клечката за зъби в устата му липсва в тези моменти.

# 438
  • София
Съмнявам се Мартин и Ива да четат тези книги, още по-малко в оригинал. По-скоро са на човек от екипа и се ползват като реквизит.

# 439
Абсолютна поза, да.
Това с книгите – и от страна на Мартинелчо, и от страна на кака Данче.
Четивата са си за уединение и дзен, не за реалити предавания.

# 440
Аз мъкна книги навсякъде с мен без значение големината ѝ. Нея я издава поведението и мисленето ѝ. Не достига отвъд - лов на богат глупак и лесен и безгрижен живот.

# 441
Каква духовност, какви 50-60 хил на месец и то такива, които не си ги изкарал сам.

# 442
Мартин е много нескопосан, прилича ми на Вълчо от Ну, погоди 🤣

# 443
Абсолютно съм съгласна с мнението, че Данчето не осъзнава ниското ниво в йерархията, на което се намира нейната предпочитаната литература. Удивлявам се на самочувствието, с което ни поднася възгледите си за живот и ценностната си система, базирани на евтините любовни романи, писани само и единствено с комерсиална цел. Нямам против, че тази жена е толкова ограничена духовно и ощетена интелектуално, имам против, че тя се стреми да се популяризира и нормализира чрез едно такова предаване.

# 444
Книгата, която четеше Даниела Joy Joy Joy

Скрит текст:

Това не е сериозно просто Grinning Разбирам да беше на 15 макс. Как я виждате до Мартин, който може да е всякакъв, ама чете на английски за съветската инвазия в Берлин? Този човек ще се роди, ако даде шанс на истински образована и интелигентна жена поне веднъж в живота си. Ама няма да стане.
Но защо образована и интелигентна жена би го търпяла, и изобщо защо би му дала шанс?  Той е много зле и физически - кльощав, оплешивяващ и като поведение, отношение и злоупотреба с алкохол. Сериозна жена, ако иска и семейство абсурд с този човек, той има шанс само с тези от неговия контингент. А може би дори не желае истинско общуване, за него сигурно си има приятели, които да обсъжда сериозни книги, и се разтушва с Даниели. То поне да беше Мартина, която е много по-симпатична от изпиления нос. И изглежда огнена жена, която наистина го харесва.

Исках да напиша, че с перлите и ретро облеклото като се правиха на ''Гетсби'', Роси беше много симпатична, за мен най-хубава беше тя тогава. И Андриана тотално неискрена на срещата с Васил, иначе не мисля, че е проблем да пробва с различни ергени (както те пробват с различни жени там, а не като Мартина, която се е обрекла на един общ мъж.), че я съдеха жени, които са фикуси там.

# 445
Даниела има завидно самочувствие. Много ми е чудно как си го е изградила.

# 446
Я бързо да си признаем, че изчетохме всички Арлекинчета - онези малки книжлета. Joy

# 447
Параван е самочувствието ѝ. На една доста изплашена жена.

# 448
Даниела има завидно самочувствие. Много ми е чудно как си го е изградила.
Хората са като балоните - празното лети нависоко....

# 449
А в противовес на повечето мнения, които прочетох, колко била сладка сцената със слончетата и колко били сладки Мартин и Мартина, на мен ми направи впечатление колко тъпо реагира Картоиграча в сцената с подправките - тъкмо местният знахар започна да обяснява лечебните свойства на подправките и нашичкия взе да тропа нетърпеливо с краче "хайде сега, остави ни да си играем играта..." - все едно крупието взе да раздава картите и той да не изпусне някоя терца. Аз пък изпуснах да науча нещо интересно...

Общи условия

Активация на акаунт