🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 101
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 630
Айде Тея няма да пропуснат да ги оклюкарят...

Между другото не знам за Ана Мария дали е були, но Диана според мен е точно такава.

# 631
  • ПАЗАРДЖИК
На Диана краката- на масата сред пиците😫

# 632
Синтия се притесни с новото ергенче.
Хайде да почват скандалите. Joy
Ана Мария понякога дава много точни коментари.

# 633
Васил си е "точен пич" в момента. Който като иска да го разбира, няма да се обяснявам... Ще видим...Хубаво ще е да натрие носовете на самозабравилите се султани.

# 634
Разгеле бе, видяхме, чухме и другите момичета! То можело да се водят и разговори в този сезон, имало и разговори между момичетата! Два месеца дремахме всички, давай, Васко, ти си! Grinning

# 635
На Мартин избелването на двата десни горни зъба взе, че опада. Оффф...голям негрухтек. Веднага да тича до стаята да слага нова шина. Между другото ми се стори, че целува много вяло Мартина.

# 636
Разкъсването идвало от Синтия, Ивет и Росица. Ами да млади и хубави момичета, към които Виктор не проявява реален интерес, защо пък те да не проявят интерес към Васил. И тия дърти чанти двете седнали да ги плюят… Ива следващата която изпляска “здравей, аз съм Ива и имам мъж…”За тях ли трябва да се бута Васил… Какафонията я създадоха дъртите чанти с извинение.

# 637
Диана ми е отврат, Силвия и тя - в миманса забравени да прашасват и само сипят плюнки.

# 638
На Мартин избелването на двата десни горни зъба взе, че опада. Оффф...голям негрухтек. Веднага да тича до стайта да слага нова шина.
Нищо не разбрах

# 639
  • Сливен
Ана-Мария също е със силикон - сега я дадоха под такъв ъгъл, че се виждат белезите от операцията.

# 640
Еее, Васко висок бре - 187 см. Браво. Relaxed

# 641
Ана-Мария също е със силикон - сега я дадоха под такъв ъгъл, че се виждат белезите от операцията.
Това личи и от самолет😂

# 642

Силвия и Диана хвалят другите ергенки

# 643
Я Росито как нападна Васето! Бре! Изненада ме! 😀

# 644
  • Stockholm
Росито е доста напрегната и затова леко ги отблъсква. Според мен много лично преживява провалите, понеже е свръх амбициозна. Това, че не е избраница на никой, силно я смаза психически и се усеща енергия на неувереност.

Общи условия

Активация на акаунт