🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 101
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 645
Васил определено няма интерес към Роси. А пък Васил има излъчване на пън.

# 646
На тази Ивет никога не съм й чувала гласа. Винаги като е в кадър, се разлага. Дори не участва със смях в разговор, камо ли да говори ..
тези дърти чанти наистина са отврат ..
харесвам Васко, дано се насочи към по-достойни момичета.

# 647
На мен пък Васил ми е много секси с този втренчен поглед, с леко паднали клепачи! Мяяяууу! 😍

# 648
Росито е доста напрегната и затова леко ги отблъсква. Според мен много лично преживява провалите, понеже е свръх амбициозна. Това, че не е избраница на никой, силно я смаза психически и се усеща енергия на неувереност.

Ами повечето там са едни обикновени момичета, нищо особено, в т.ч. и Роси. Иска ми се да видя повече от Александра, но тя май вярно не разбира добре български и не може да се впише. Тя освен това е американска кифла, има друг вайб. Ще е добре ако Васил си поговори с нея на английски, естествено да сложат субтитри за хората, които имат нужда. Много ще ми е интересно.

# 649
Росица е толкова досадна! Неадекватно реагира почти като Викторчо. Оживява като види нова възможност и се сдухва при поредното фиаско. Жалка работа.

# 650
Росито е доста напрегната и затова леко ги отблъсква. Според мен много лично преживява провалите, понеже е свръх амбициозна. Това, че не е избраница на никой, силно я смаза психически и се усеща енергия на неувереност.
Ами тя трябваше да осъзнае колко % и е шанса при толкова жени и до тук двама мъже, които избират, а не да се вкисва, все едно е абсолютно сигурно, че ще бъде избрана, обаче не е и о, трагедия!

Голяма грешка, че ходят да се обясняват на АМ, тя не ги слуша от добро сърце.

# 651
И на мен ми е много секси, май от всички ергени досега, този ми е най-секси. Погледът му е разтреперващ направо Heart

# 652
Диана ми е отврат, Силвия и тя - в миманса забравени да прашасват и само сипят плюнки.

Диана и Силвия ги хвана яд, че и третият ерген е младок и не става за тях и като бабки започнаха с клюките. Диана ако затвори тая уста за малко може и да е по-чаровна. Не знам как не е изяла някой бръмбар там, то не се знае смее ли се зазъбва ли се. Направо са ужасни с баба Силва. Ами младите момичета имат право да отидат при Васко, той като Виктор е такова дърво....ако бяха вкарали още един на 40 и те щяха да кръжат като лешояди, ама тц, нямат късмет.

# 653
И на мен ми е много секси, май от всички ергени досега, този ми е най-секси. Погледът му е разтреперващ направо Heart
Абсолютно! Визуално не ми е тип, но този поглед...

# 654
На мен пък Васил ми е много секси с този втренчен поглед, с леко паднали клепачи! Мяяяууу! 😍

На мен ми е най-привлекателния ерген досега. Нищо чудно, че толкова момичета се преориентираха.

# 655
Данчето с тревожен поглед следи разказа за срещата на Мартина. Мис Увереност нещо поизстина.

# 656
Според мен толкова му се нахвърлиха, защото излъчва спокойствие, слуша ги с разбиране и им задава въпроси - накратко: обръща им внимание. А те милите с тези двама Цезаровци са зажаднели някой да ги изслуша и да прояви интерес не само към три фаворитки.

# 657
Айде почва триенето😂😂😂

# 658
Росица е изключително напрягаща,  буквално агресия почувствах към Васил като от мъж, с тоя настоятелния поглед едва ли ще го впечатли по женски, няма никаква лекота и игривост с нея, френдзонна я веднага той. Точно досадна е.
Мартина много сладка, но за 33 годишна жена е много незряло това мяукане и увиване около него, кринджаво.
Ферай е хиперактивна Simple Smile
А Косара е такава хитра лисица, евала! Как го извъртя лукаво, за да не излезе тя лошата..много е далновидна!

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 21:36 от passionbiojuniper

# 659
Ама къде е тази Александра, коя е, излъчват ли я изобщо ? 😁

Общи условия

Активация на акаунт