🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 136
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 765
Косара и Любомира нападнаха Росица, че им е говорила зад гърба. Явно Роската много страда за Виктор и сплетничи зад гърбовете им, утре ще видим.
Мартин разревава Ферай, Даниела реве, защо Мартин е целувал Мартина, въобще - 100% драма, дами! 😀😀

Васил сяда до Даниела, Мартин ревнува, а Даниела към Васко - хубавите жени се крадат! 🤣

# 766
Айде пак Роси е разпната, вечната боксова круша 🙄 Всички злобни и завистливи оси там, клюкарки и интриганти, Косара, Силвия, Диана, Любомирата, Бранимира, Даниела, кой кво все Росица в устите им, която вече трябва да не излиза от стаята си, за да не ги дразни. Пфууу, отвратителни просто!

# 767
Този сезон ми напомня на много скучен филм, с посредствени, но претенциозни актьори, и аз гледам на инат, чакайки обрат и неочакван край. Дали дочаках?

# 768
  • София
Не ви ли прави впечатление, че Васил на всяко момиче казва това, което иска да чуе? На Данка за ролята на жената и женската енергия, на Косара за амбициите, на Роси / утре/ за чувствителността й … Започва нещо да ме съмнява - хич не ми е искрен. Да не се окаже по-голям играч от Мартин 😂

# 769
40 годишен разревал 23 годишна, ами момиче защо си в предаването заради този 40 годишен мъж…

# 770
Аз ще съм малцинство от един и ще кажа, че Косара не трябва да си оправя диалекта. Не са ми любими меките акценти, особено при мъже, но на нея някак ѝ отива, едно такова меко, мудно, успокояващо. Прави я “различна”, заедно с екзотичния вид, точно което тя търси. Може да ѝ стане запазена марка, като тежкия джорди акцент на Шерил Коул.

# 771
Не ви ли прави впечатление, че Васил на всяко момиче казва това, което иска да чуе? На Данка за ролята на жената и женската енергия, на Косара за амбициите, на Роси / утре/ за чувствителността й … Започва нещо да ме съмнява - хич не ми е искрен. Да не се окаже по-голям играч от Мартин 😂
Това е Алеко 2.

# 772

Васил ги сваля наред - ръси комплименти и прави добро първо впечатление. Обаче мисля, че хареса само Косара. Обаче пък тя в пазвата е...зле, не трябваше да облича този аутфит на срещата. Много зле й стои. Та не знам, не знам...

# 773
Васил ще си подхожда с Александра, да я покани на среща, той сдържан , тя по-закачлива, на мен ми е симпатична.

# 774
Като гледам промото за следващия епизод, не знам да се смея ли, да плача ли с Даниела. Ама така е, като не си четеш книгите, които пишеш.

# 775
Васил ще си подхожда с Александра, да я покани на среща, той сдържан , тя по-закачлива, на мен ми е симпатична.

И аз писах назад, че искам да видя такава среща, но ако може да е на английски. Искам да му чуя на Васил английския.

# 776
  • here and now
Той 40 годишният я подкани да си ходи, като не ѝ даде роза, ама тя се напъва да седи.. Ми да реве.. Точно за нея хич не ми е жал.
Защо толкова се плашат от Росица се чудя аз. Има нещо, което не ни показват. Ако не я чувстваха като заплаха, едва ли биха се занимавали с нея. ...

# 777
На мен ми се струва, че той сякаш следва някакъв сценарий. Нищо чудно да има слушалка в ухото.

# 778
Айде пак Роси е разпната, вечната боксова круша 🙄 Всички злобни оси там, клюкарки и интриганти, Косара, Силвия, Диана, Любомирата, Бранимира, Даниела, кой кво все Росица в устите им, която вече трябва да не излиза от стаята си, за да не ги дразни. Пфууу, отвратителни просто!

Да бееееее. А Клюкара не спря да разнася хората, но точно тя вдига скандал на Роси, че и размахва пръст и заповядва. И аз съм зодия Риби като Роси, но щях да я навра в миша дупка тая мякащата селяндурка. Първо щях да я пратя да се научи да говори правилно, тогава да прави опити да говори с мен. Чак ме е яд на Роси, че се оставя така.

# 779
След Александра от С1 и нападките към нея, не очаквах, че точно в този сезон ще видим същото, макар и в по-лека степен и точно към Роси.

Уж не искал НН скандали, ама това му е ок....wtf

Общи условия

Активация на акаунт