🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 029
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 780
  • Пловдив
Утре ще е...мамата си е....

# 781
Категорично е играч Васил, четка ги по посока на косъма, интересува се от тях, съгласява се, прави им точните комплименти, които звучат искрено. Вече трета е убедена, че имат много сходни съдби и разбирания за живота. Нямат. Но той прави така да изглежда. Сваля ги с малкия си пръст. Без тъпи лафчета и селски сексуални намеци. Мартин може и да погледа малко, Виктор да не се хаби, няма и да схване тоя льольо, който заяжда жените за да изпъкне.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 22:43 от Tess d`Urberville

# 782
Диана и Силвия са ми супер излишни, чак ме дразнят и започват да ми опротивяват.
Росица пък защо се вживя толкоз, не знае ли къде се намира и че там няма да намери каквото търси. Това е игра и играчите се надиграват. Нищо друго няма да излезе от тоя формат. Играта на играчките.. и на играчите.
Но пък е първия Ерген, който гледам, на другите Ергени гледах само пилотните епизоди с влизането на караконджулите. Joy

# 783
Данчето хич да не реве. Сама си наруши правилото - целувка след сватбата.
Нещо взе да преплита романчето, което чете, с реалността.
Би налетяла на Васко стига да имаше подплатено доказателство в банката, че може да ѝ осигури луксозното разпръскване на женска енергия. Да не се прави на много лоялна и тя.
Косара видя малко шанс да блесне като главна героиня и веднага си показва злобичката и се прави на тартор, раздаващ правосъдие. Да се сопне на Ана така или на Данчето, както на Росица, и тогава да се прави на отракана. То да удряш слабите, за да изпъкнеш не е много блестящо поведение.

# 784
Той 40 годишният я подкани да си ходи, като не ѝ даде роза, ама тя се напъва да седи.. Ми да реве.. Точно за нея хич не ми е жал.
Защо толкова се плашат от Росица се чудя аз. Има нещо, което не ни показват. Ако не я чувстваха като заплаха, едва ли биха се занимавали с нея. ...
Не им трябва много, за да я нападнат, не мисля, че ще е с причина дори преди да съм чула историята. На по-нападателните и по-отворените, по принцип по-тихите винаги им пречат (лично мнение).

# 785
А какво мислите за Силвия? Чудя се как не й е неудобно да продължава участието си в предаването. Личи си, че се смята за много специална там хапва, пийва, а в очите на зрителите дали се замисля как изглежда ....

# 786
Много гадно да се нахвърлят така върху Росица.
Косара и Любомира май бяха.
Косата е много красива, екзотична, уравновесена и здраво стъпила на земята, но често се държи кат' как'Сийка.

# 787
Косара и Любомира се нахвърлят на Росица за втори път. Помнете слухът за целувката на Роси кой го разнесе.

# 788
Васил ще си подхожда с Александра, да я покани на среща, той сдържан , тя по-закачлива, на мен ми е симпатична.

И аз писах назад, че искам да видя такава среща, но ако може да е на английски. Искам да му чуя на Васил английския.
Дори да не е изцяло на английски, ще си довършват взаимно изреченията със сигурност, той ще й помага, когато не намира думите.

# 789
  • София
Според анонса за утре Роси пак ще я обвиняват нещо. Милата, защо така все нещо е настъпила мотиката. Много ми е симпатична, висока, хубава, а не може да се ориентира сред кокошките как да се оправи.

# 790
Косара и Любомира се нахвърлят на Росица за втори път. Помнете слухът за целувката на Роси кой го разнесе.

Клаудия май я изпорти първия път. Явно я виждат като конкуренция. Веднъж я елиминираха от състезанието за Виктор, сега за Васил.

# 791
Аз точно заради сезон 1 и изявите на Александра после мисля , че шом всички св настройват срещу една ( която в случая не е любимка като Маги от миналата година ) има нещо . Роси е симпатяга на пръв поглед , но социалните и умения са доста зле , та нищо чудно да си коментира и да не се усеща .

# 792
И аз днес си мислех, че Васил следва сценарий. Мартин има някои интересни разсъждения относно Даниела. Прав е, че носенето на храна не е уважение, а демонстрация на интерес. Даниела и Мартина са ми еднакво “умни”. Едната се е залепила за него като репей, а другата мисли, че като го провокира да ревнува, ще засили интереса му. Обаче, освен първата да му стане досадна, а втората - още по-подозрителна, друго май няма да постигнат. В дългосрочен план имам предвид. Става ми жал за статистките вече.

# 793
Да не излезе накрая, че и Данка, също като Клюкара просто ще използва целувката с друга жена като оправдание да се прехвърли на Васил Joy

П.П. наскоро мярнах някъде отговор на Даниела, на зададен към нея въпрос “коя е любимата ти книга?”. Беше отговорила “Мадам Дьо Помпадур”. Който я е чел, ще разбере. За тези, които не са я чели - от никоя в обществото става любимата метреса на френския крал Луи XV. Бил е омагьосан от нея. Та и Данчето и тя иска да е като нея и да е метреса на крал, ама не й ли е ясно, че “любимата метреса” еднозначно предполага, че има и други метреси?!

# 794
На мен ми направи впечатление, че в анонса през сълзи Роси казва, че не можела да сподели. Явно пак се е доверила и е споделила нещо на някоя и тя го е раздула на другите, точно както с целувката.

Общи условия

Активация на акаунт