🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 143
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 915
Много добре си постъпи Косара с Вико, ако му беше казала директно "не ставаш и отивам при Васил" тоя льольо можеше и да се разплаче. Момичето му спести тръшкане и терзания. А той е толкАв капацитет че изобщо не разбра какво стана и си мисли, че Косара ще си помисли... Държи я, щото бачо му Марто я иска, смята я за трофей, който го прави равен на Мартин по стойност (пред кого и каква, не е ясно!), но да не забравяме колко груб беше, че едва ли не без роза (за влизане във формàта) щеше да я остави, щото имала много грим. А сега трепери "завоеванието", към което, не че няма намерения, ами не знае такава жена какво да я прави, да не му я отмъкнат.
Росица нито е хубава, нито е нормална. Доста смахната ще излезе. Не е на център тази, та ако ще от девет кладенци вода да донесете, та да я изкарате сълза!
Между Мартин и Васил, Виктор вече изглежда и той с ментални дефицити, които имат и визуално изражение - физиономията му придоби излъчване на шемет, меко казано. Прилича на някой, дето не схваща какво се случва около него, защо е там и не знае какво точно да прави.
Васил май беше качил стори с колаж на тях тримата и снимка от шапката на "Двама мъже и половина" 😆

# 916
  • Обран бостан ;)
Все по-трудно ми е да следя епизодите. Гледам защото Хелса е по-тъп, но пълнежа доста ме изнервя. Ако се махнат всички дронски кадри, общи планове, отражения на палми в басеин и слънце процеждащо се през палмови листа епизода ще е макс 20 минути.

Но все пак:

Монолозите на Дани как мъжът трябвало да я издържа, а тя да му дава вече са омръзнали на всички. Само не разбрах какво точно ще му дава на тоз, който падне в нейните мрежи (освен очевидното), но явно това е мой проблем. Само споменаването, че първата и книга се казвала "момиче за милион" беше достатъчно. Доста пазар ще има за подобна книга в Турция и в други страни с купюри по 50 000. Заглавието на новата и книга, а именно "Игра на ходове" също не предвещава добра реализация.
Едно, че е изплагиатствано от "Игра на тронове" и друго, че досегашните и ходове не и носят нищо положително. Виж, ако маааалко промени последната дума, в смисъл пак да започва с "Х" и да завършва на "ОВЕ", може и да се отвори пазарна ниша. 

Сцената с Дани - полегналата по корем на шезлонга, пишеща бъдещия си бест селър ми стоеше нелепо. На това слънце, по корем да тракаш по клавиатурата - да, бе.

Ядосах се когато Виктор за пореден път покани Гретхен за среща, ама после си казах "Нека му! Сам си го прави". Сега предполагам и той гледа, плеска се по челото и се чуди къде му е бил акъла при положение, че Роси, Синтия, Косара и Ивет са му били в ръцете, даже Ивет буквално му се сложи ама ... така е моето момче. Трудно е да видиш нещо, особено ако ти е под носа. Няма проблем - млад е, ще има шансове, ама друго предаване "Ергенът" с него няма да има.

После се чуди защо Васко гледал неговите моми, а не тези на Марто. Ами едно е да гледаш, друго да виждаш. Васко гледа и вижда, докато ти гледаш и толкова.

Апропо - чудя се защо гореспоменатите жени не попадат в полезрението на мъжете там.
Роси, Синтия, и Ивет имат забележително женствени тела. Защото нямат татуировки ли ги подминават ?  Не знам. Впрочем и тримата ергени са порядъчно зографисани, което не ги прави по-различни или по-готини, ако питате мен. Татуировките са тренд с трайни последствия и нищо друго.

В промото се чу, че кокошарника май готвят някаква уйдюрма на Роси. Явно към края на предаването ударите под кръста ще зачестят, защото конкуренцията става все по-жестока и по-жестока.

Както Виктор каза - в любовта всичко е позволено, дори и непозволеното.
С'а доколко това там е любов е друга тема Wink

# 917
Много добре си постъпи Косара с Вико, ако му беше казала директно "не ставаш и отивам при Васил" тоя льольо можеше и да се разплаче. Момичето му спести тръшкане и терзания. А той е толкАв капацитет че изобщо не разбра какво стана и си мисли, че Косара ще си помисли... Държи я, щото бачо му Марто я иска, смята я за трофей, който го прави равен на Мартин по стойност (пред кого и каква, не е ясно!), но да не забравяме колко груб беше, че едва ли не без роза (за влизане във формàта) щеше да я остави, щото имала много грим. А сега трепери "завоеванието", към което, не че няма намерения, ами не знае такава жена какво да я прави, да не му я отмъкнат.
Росица нито е хубава, нито е нормална. Доста смахната ще излезе. Не е на център тази, та ако ще от девет кладенци вода да донесете, та да я изкарате сълза!
Между Мартин и Васил, Виктор вече изглежда и той с ментални дефицити, които имат и визуално изражение - физиономията му придоби излъчване на шемет, меко казано. Прилича на някой, дето не схваща какво се случва около него, защо е там и не знае какво точно да прави.
Васил май беше качил стори с колаж на тях тримата и снимка от шапката на "Двама мъже и половина" 😆
Баш! Flowers Rose

# 918
  • София
За мен всичко е постановка в предаването, поза, продукция...
И аз съм на същото мнение. Много са ми забавни момите, когато на синхрон някоя каже: " То май само Мартина и може би още 1-2 са влезли за любов". Сами си признават, че са влезли с други цели. Grinning
Досега в сценария виждам една голяяяяма реклама на написаната и ненаписана книга на Даниела. Освен, че ни ги набиват в главите и споменават във всяка серия ето я най-голямата реклама: Марто играчът,  баш женкарят , много мнителният влиза точно в капана на Данка. Сори, но прекалено нагласено ми се струва.
Както и с новия Ергенин, който знае коя как да изчетка. Остава да тръгне да сваля и избранничките на Марто и Виктор...
Относно дамите :
Косара е хубава, но да вземе да махне този селски диалект. Хеле с перли и диалекта направо е смешна. Позагубила е вече свежест, изглежда по-възрастна от годините си, някак почнала да се олелчва. Разбирам тези, които казват, че нещо не им допада във външния й вид - изглежда като някоя, която е предобрила с джуките. Слагала ли е нещо или не в тях, но изглежда така, все едно си е пълнила устните. Очите са й някак тесни, като на Цеци Красимирова (змийски поглед). На тази снимка , от устата нагоре, ми прилича много на Цеци Красимирова

Ана-Мария фъфли, понеже си е сложила джуки. И в предния сезон тези с джуките масово фъфлеха. Ето й снимка, където личи как е тамън набодена и снимка без джуки.

Al_Bundy, не само ти се чудиш освен с*кс какво друго може да предложи Данка.

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 12:50 от Не се сърди, човече

# 919
  • София
Росица се оказа лесна жертва, и там, и тук. Явно е чувствителна, тотално неподготвена за по-агресивна и конкурентна среда. Наистина си беше харесала Виктор и грубият начин, по който той я отряза заради една "грешка", я съсипа. Не ми се струва лошо момичето, просто не е закалено. Дано бързо узрее и повярва в себе си, но за съжаление, ще й е трудно с допълнителния хейт навън.

Косара е много подла и неискрена. Както много хора тук подозираха, и на нея парите са й приоритет. Още щом видя Васил вече не искаше Виктор, но не искаше да излезе в лоша светлина пред зрителите. Намери начин да го завърти, че всъщност се колебае и той й е дал повод да се прехвърли. За зрителите истината е повече от очевидна, обаче. За жалост, Виктор дори не разбра, че скъсаха с него, и очаквам да се изложи още повече в следващите епизоди.

# 920
Аз усетих облекчение у Виктор, след като Косара му каза, че ще пренасочва атаките към третия ерген. Мисля, че той се чувства комфортно сред по-обикновени жени, за да не се налага да полага твърде много старания. Щото нали, във формата всичко се плаща от продукцията, но в реала прищевките на разни кифльочи, свикнали да се харчат баснословни суми за тях, трудно се задоволяват.

# 921
Аз усетих облекчение у Виктор, след като Косара му каза, че ще пренасочва атаките към третия ерген. Мисля, че той се чувства комфортно сред по-обикновени жени, за да не се налага да полага твърде много старания. Щото нали, във формата всичко се плаща от продукцията, но в реала прищевките на разни кифльочи, свикнали да се харчат баснословни суми за тях, трудно се задоволяват.
“Атаките”… Не знам защо си представих, че Косара го цапардосва с една бухалка по главата и го завлича в пещерата. 😁

# 922
Ако всичко е реклама на книгата, значи Даниела, освен писателка, е и актриса.

# 923

Косара си постъпи доста добре. Нищо му няма на Виктор, върна си му за грима...
Росица се е вманиачила доста, по-добре да не я окуражават като никой не се интересува от нея...

# 924
Товага защо заяви интерес към Косара, когато Васил ги пита към кого имат най-силни симпатии? Само смотолеви едва разбираемо, "макар там, на последната среща..." или нещо подобно. И после, след като Васил каза, че има намерение да покани Косара, Виктор пак хъката-мъката се съгласи с половин уста. А на синхрона - защо Васил се насочил към "неговите" момичета.
Очаквам, от глупост, че Виктор може да заформи някаква интрига тук.
А Мартин само се подхилваше на разговора между двамата за Косара. Лисица голяма е Мартин.

# 925
След  всичко изписано за Даниела може да се каже, че е различна. Пишела си книгата, играела сценки от нея, трупала впечатления от реакциите на другите участнички. С други думи използвала ги е за опитни мишки. Пак е по-добре от това да е в ролята на въпросните мишки.

Росица е прекалено наивна и ако беше по-окумуш след първия линч щеше  да си е сменила стратегиите.

# 926
Ами насочи се към Викторианките Васил, защото Мартинките му идват старички, отделно че две от тях еднозначно му казаха да не се пробва хич.

# 927
Смятам, че при Косара е търсен ефект приликата с Цеци Кр.
Гледах Преди обед и тъкмо коментираха как Марто се чувства длъжен да се обяснява на Данка що избра Ива и камерата рязко се измести към Ана. Така жално гледаше как си гукат Марто и Данка, но се стресна и веднага отмести поглед. Казвам ви това момиче ми е най-интересно с трепетите си към него. Данка е банална с тези клишета, а той започва да ме нервира какво ѝ се връзва като баламурник. 😁

# 928
Вие видяхте ли професионализма на "писателката", легнала по корем на басейна, уж пише по клавиатурата, ама с два пръста? Беше безумна и нелепа! Аз се чудя дали изобщо може да борави с компютър, тази селска девойка.
Опитвала съм се да седя на припек на плажа с лаптопа.. ами не става дори и за четене.. айде моля ти се. Толкова фалш и Цикатридина маз  Laughing

# 929
Васко им показа на другите двама кой е шефа.
По много обран и елегантен начин.
Евала.
//
Косара грам не е за Викчо, той е мекушав до безобразие - съвсем правилно си го отряза. Да не се мъчи момъкът.
//
Мартин с тая Дана такъв ще си го набие сам, че няма да им апо-голяма забава.
//
Роси съм любопитна да видя довечера що я награбиха.

Общи условия

Активация на акаунт