🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 092
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 900
  • Be realistic - plan for a miracle.
Хич не е едно, бая са тази година с нулеви или минимални корекции Simple Smile

# 901
Косара отигра много добре ситуацията с Виктор, според мен. Тя не го харесва и той определено не е мъж за нея. Не знам за кого изобщо може да е, но това е друга тема. И той не е привлечен от нея достатъчно, но предпочиташе най-красивото момиче този сезон да е в неговия отбор, ей така, за разкош. Ама била казала преди, че не ѝ било важно кого ще целуне първо, важното било тя да е последната. Да, каза го, и какво от това? Може дори и да го е мислила до някое време. Само че Виктор е от онези мъже, които колкото повече опознаваш, толкова повече ти се иска да избягаш от тях. Тя не го иска повече и това е. Толкова е смотан, горкият. Дори и да не беше влязъл третият ерген, Косара не би позволила между нея и Виктор да се случи каквото и да е, защото той е много, много под това, което тя си представя да представлява мъжът до нея.
Чудесно беше, че  проведе разговор с него и се развърза. Ако зависеше от Виктор, щяха да откарат така до края на сезона и той да избере друга. Не смятам, че е постъпила лицемерно, или че го е подхлъзнала, или го е изработила, или че го е изманипулирала. Да, не му каза истината, но всъщност - направо го пожали. Какво трябваше да му каже - "Не ставаш, Викторе, много си зле."?
Очаквам с любопитство да видя как ще се развият отношенията ѝ с Васил.

Така е, но Виктор пак не я разбра. Много ми е семпъл. И като разсъждения, и като излъчване, и като поведение. Най-смешен ми е като се прави на мъж, особено до батя си. Но, поне осъзна, че Васил му е конкуренция. И пак не можа да реагира адекватно. Само закани зад гърба му как с Мартин ще го излолират. Голям праз!
За Роси ми е жал, виждам нещо отчаяно в нея да бъде забелязана точно там и това не й дава мира. И ми направи впечатление, че явно няма опит и адекватна преценка за мъжкото поведение, щом отново се самонавива как и Васил имал интерес към нея. И да, погледът й, на моменти, е много настоятелен и фиксиран в обекта на желанията. Голяма лабилност и липса на самочувствие. Колкото и да ми е симпатична, виждам нещо в нея, което не е ок, не е нормална такава фиксация. Но на момите не им прави чест да анализират злостно колко пъти Роси е в добро настроение и колко оъти не е, защо се разстройва и дали се е преориентирала към Васил. Ами, трябва да е луда да не се преориентира, тя и Брана иска, ама не й стиска. Нейна си работа, на никого не е навредила, ама зор да я смачкат лелите, че с друго няма да изпъкнат. Налитат й като лешояди.

# 902
Васето обра женичките, защото бяха оставени да фотисинтезират: Бранка и Любка се въртяха по срещи.
Да си вади изводите опуления Вико.

Целувката на Марто с Даниелита: малко гущерче подава езиче

# 903
  • Out of the Mix
За мен всичко е постановка в предаването, поза, продукция.

Мартин никак не ми се вярва, че е бунак, и в реала въобще не смятам, че бил имал връзка с Данка. Единственото, което им е наред за дългосрочна връзка са годините, той на 40, тя на 32.

Ако ли пък наистина има чувства и някаква емоция към нея, което все пак е субективно, и за влюбения любовта е сляпа донякъде, то в един момент ще се оцафари ударен с мокър парцал.

Пролича си Дана колко е ограничена и как няма какво да си кажеш с нея и от краткия разговор с Васко.

Дори да приемем, че човек е различен спрямо отсрещния, не с всеки ти идва приказката, което е така, то Данка не може да избяга от посредствеността си, въпреки цялата маска "нова аура", която си е направила нескопосано.

Васил се учуди как така нищо не прави, в погледа му се видя това "само книгата" и дотук. Тази жена няма абсолютни никакви интереси, изключително скучна. Дори да може да поддържа някакъв разговор, тече там мисловен процес, то няма за какво да си говориш с нея.

Още по-зле става, защото за разлика от Мартина, Данка е като кон с капаци, залюхава, не може да разчупва, няма грам игривост, флирт и усмивка, шега в нея, топлина. Мартина може всякаква да е, но енергията й и излъчването е такова, каквото от 10, 9 мъже ще обърнат внимание. С правилния мъж, лоялността, която може да даде, сексуалността, щастливецът би гребал с пълни шепи. Смятам, че на Мартина също й трябва силен характер, който от време на време да я приземява и центрира, ако има ревност в нея, да я култивира, че така би тормозила излишно и партньора си.

Относно Данкините претенции - повече от абсурдни, добавям защо и как изглежда отстрани.
Държи се така все едно е Дж. К. Роулинг, написала бестселър, продала милиони копия, станала известна и много богата. Тогава разбирам да кажеш "не искам с нищо да се занимавам повече". Но то и тези хора постоянно правят нещо, развиват какво ли не, никоя "просто не краси".

Косара е красива, казахме го вече, хубаво момиче много, но има крещяща нужда да смени средата. Все още не е дама, селското не е зле да го изкорени.

Не виждам с Викторчо какво имат да правят повече заедно. Казаха си всичко. Просто на тези години отказът го приемаш по-тежко и емоционално от вече обръгнал с опит и зрялост. Двама души като не мелят и не се усещат, нямат място заедно. И по-добре така - в началото след кратко познанство да се каже право куме в очи.

Настървеността на всички към Васил идва именно от насъбралото се напрежение, и че едни отношения трябва да се поддържат по всякакви начини постоянно. Иначе е един обикновен, просто нормален 29 годишен млад мъж. Държи се по-нормално и зряло от "бат" Мартин, който с тъпите си едни и същи повтарящи се лафове ми простее много вече, като "батето" от пред входната седянка под бесетката с кенчетата. Hands V

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 10:07 от Revoker

# 904
Васко - от Хавиер Бардем до Аладин! Joy Много ми е приятен засега новия ерген. Има най-нормално поведение от тримата ергени.

Виктор на моменти го докарва на малоумен с тия пуления, блещене, примигвания и физиономии, голямо преиграване. В началото го харесвах, че е недодялан, в сравнение с коцкарчето Мартин, ама то е пълен криндж неговото. Косара с тоя сериозен разговор му докара срив в недоразвитата нервна система, но поне и тя се отърва от него.

Мартина, както винаги, плоска и елементарна, нищо сладичко не виждам в нея, нито на външен вид, нито като поведение. И Мартин яко изтъпява в нейната компания. Тъпи разговори, тъпи въпроси, тъпи възклицания и нулево дар слово. Ужас, и накрая една изпросена целувка!

Луканката с тия конвулсии ми е супер неприятна. И двете с леля Силвия са ми отврат!

Скучна групова среща на плажа. Много лош избор на бански на Косара. Ива беше излишна.

Ферай спешно трябва да си ходи. Толкова е афектирана, че вече нищо не и се разбира като говори.

Утре ще има драми и сълзи. Върнахме се в Ергенът.

А, точно.  Laughing Косара си мисли, че се е отървала, но Виктор май по-скоро схвана, че тя "ще си помисли". Чудно ми е на церемонията, ако пръв избира Виктор и предложи роза на Косара, дали тя ще я откаже при положение, че не знае дали и Васил ще й даде. Според мен, ако иска да затвърди позицията си и веднъж завинаги да покаже на Виктор, че не го иска, би отказала и тогава Васил няма да има избор, да не я спаси.

# 905
  • Бургас
За Косара може, за  Роси не може. Големи злобарки /ако не е режисирано/.

За А-М ми е жал. Мартин я унижава- имитира, че я харесва за да я използва, и тя го разбира. Опитва се и тя да играе като него с неговите номера, но той е врял и кипял в такива токсични отношения.

Според мен всички биха хукнали към Васил, но няма как, някои вече се "набутаха".  Сега там, къде е заровено кучето - ще видим.

# 906
  • София
Дори Мартин харесва Васил повече от Виктор Joy

# 907
Ааа, за никоя вътре не ме е жал. Който го е страх от мечки - не ходи в гората. Да се набуташ баш в това предаване и да се изненадаш, че каките са лоши или ергените не ти обръщат внимание? Хайде да не се обиждаме.

# 908
Той 40 годишният я подкани да си ходи, като не ѝ даде роза, ама тя се напъва да седи.. Ми да реве.. Точно за нея хич не ми е жал.
Защо толкова се плашат от Росица се чудя аз. Има нещо, което не ни показват. Ако не я чувстваха като заплаха, едва ли биха се занимавали с нея. ...
На мен Росица ми е женският вариант на Виктор, просто по-малко ѝ виждаме изцепките. Същият неадекватник е в реакциите, коментарите, усещанията... Освен това явно харесва клюкаренето, все се оказва в близост, когато се заформи интрига, затова не я харесват.

# 909
  • София
Някой знае ли Васко какви точно реклами прави?  Има ли сайт, нещо? Стана ми интересно видя професионалното му представяне, тъй като излиза че сме колеги, пък не ми е попадал никога?

И аз питах някой знае ли какво работи, останах с впечатление, че основната му работа е сайт с търговия, но кой сайт, какво продава.

# 910
Скрит текст:
На Косара, кой и е онлайн магазина? Този за дрехи Denica Бутик или за бижута Branco? И за двата снима често и ги рекламира.
Little lady boutique ( в Инстаграм)
Висококачествени продукти специално за вашияТ гардероб.
Напоследък съм развила непоносимост към липса на елементарна грамотност при хора с големи претенции.
О,допълвам се,че не мога да се сдържа. Много си обичала работата.Може ли да качваш неизгладени дрехи...
Главата на Косара е несъразмерно голяма спрямо тялото. Но, както се казва това е най-малкият ѝ  проблем.
Еснафското ѝ мислене в допълнение с визията.
Удари дъното с „късането“ с Виктор. Той да  е виновният. Много селско, ама много!

# 911
  • ВАРНА
Дразни нуждата на Росица от често говорене за отношенията им с Виктор. Ами той една среща имал с нея и после му текат лигите по другите.Очи нямаш ли да видиш нещата. В обсесията си напомня на "сладката" Яна.Кой знае,колко неща ни се спестяват.Май не само си фантазира,но и не се страхува да ги разказва на всички.Много нахално се набута на вчерашната среща със Синтия,даже прогони момичето.В сезона беше първата,която го направи,дори "мартинките" не си позволяваха подобно нахлуване.

# 912
Е как ще е селско, тя е убедена че е постъпила коректно по дамски. Нали е грандамата на кокошарника и всичко вижда и знае. И то неща, които вие не виждате(визираше момичетата) сякаш има поне още едно око.. трето може би. Joy

# 913
На мен ми направи впечатление колко различна беше Бранимира в разговора си в къщата с Васил. Доста по-приятна и отпусната ми се видя и мисля, че го хареса. В синхрон се оправда, че няма да се премести в неговия отбор само, за да не злепостави Виктор, не защото не иска. Така го разбрах аз.

# 914
Скрит текст:
На Косара, кой и е онлайн магазина? Този за дрехи Denica Бутик или за бижута Branco? И за двата снима често и ги рекламира.
Little lady boutique ( в Инстаграм)
Висококачествени продукти специално за вашияТ гардероб.
Напоследък съм развила непоносимост към липса на елементарна грамотност при хора с големи претенции.
О,допълвам се,че не мога да се сдържа. Много си обичала работата.Може ли да качваш неизгладени дрехи...
Главата на Косара е несъразмерно голяма спрямо тялото. Но, както се казва това е най-малкият ѝ  проблем.
Еснафското ѝ мислене в допълнение с визията.
Удари дъното с „късането“ с Виктор. Той да  е виновният. Много селско, ама много!

Не знам за висококачествените продукти специално за вашияТ гардероб, на мен показаната рокля ми лъха на @лиекспрес, ама от долнокачествените. (гугълнах изображението, не е от Експреса Laughing)
На Васил му каза, че има магазин и е модел "от преди 4 години, преди да завърша". Какво е завършила Косара?

Общи условия

Активация на акаунт