🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 197
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 885
Роси за мен е много красиво, чувствително и интелигентно момиче. Проблемът при нея е липсата на самочувстие, което хората усещат, не само мъжете. Нито, Бранимира, нито Любомира са по-красиви от нея. Защо тогава Виктор е привлечен от тях. Защото те имат характер, самочувствие. Според мен той си търси по-силна жена, защото той е слаб, несигурен и подсъзнателно валидира такива жени, които в реалния живот ще бъдат по-адекватни и смели от него. Има нещо дразнещо във Виктор, което ме натоварва, но не мога да го обясня точно. Самото му поведение е много стерилно и някак изкуствено, пренавито.  И все още, не мога да си обясня какво правят Диана и Силвия там. Не спират да коментират и злобеят.

# 886
Вчера докато гледах целувката на Мартин и Мартина в мен изникна въпроса какво усещат мъжете, когато се целуват с патешки устни Grinning
За гледане със сигурност не беше приятно поне за мен.
Казвали са ми, че било много хубаво, защото били много меки. Но това за нормално направени.

# 887
  • София
Косара отигра много добре ситуацията с Виктор, според мен. Тя не го харесва и той определено не е мъж за нея. Не знам за кого изобщо може да е, но това е друга тема. И той не е привлечен от нея достатъчно, но предпочиташе най-красивото момиче този сезон да е в неговия отбор, ей така, за разкош. Ама била казала преди, че не ѝ било важно кого ще целуне първо, важното било тя да е последната. Да, каза го, и какво от това? Може дори и да го е мислила до някое време. Само че Виктор е от онези мъже, които колкото повече опознаваш, толкова повече ти се иска да избягаш от тях. Тя не го иска повече и това е. Толкова е смотан, горкият. Дори и да не беше влязъл третият ерген, Косара не би позволила между нея и Виктор да се случи каквото и да е, защото той е много, много под това, което тя си представя да представлява мъжът до нея.
Чудесно беше, че  проведе разговор с него и се развърза. Ако зависеше от Виктор, щяха да откарат така до края на сезона и той да избере друга. Не смятам, че е постъпила лицемерно, или че го е подхлъзнала, или го е изработила, или че го е изманипулирала. Да, не му каза истината, но всъщност - направо го пожали. Какво трябваше да му каже - "Не ставаш, Викторе, много си зле."?
Очаквам с любопитство да видя как ще се развият отношенията ѝ с Васил.

# 888
Проблемът е, че е неискрено, лицемерно дори. Ясно е, че Виктор е неадекватен и незрял, но до онзи ден Косара се опитваше да ни убеди, че е много заинтересована от него, ревнува го, закача го. Мен лично това не ме кефи.

# 889
  • ВАРНА
Имам усещането, че Даниела е там,но си има връзка в действителност.Целта е да спечели Мартин и да натрие нечий нос или голяма реклама за творбата си.И продуцентите го знаят и и съдействат.Влязла е с протекции,затова и отношението към нея е специално-не само пише новата книга,но и често рекламират старата.На другите моми не споменаваха бизнесите в излъчването.Затова и се дърпаше от физически контакт.

# 890
Някой знае ли Васко какви точно реклами прави?  Има ли сайт, нещо? Стана ми интересно видя професионалното му представяне, тъй като излиза че сме колеги, пък не ми е попадал никога?

# 891
Косара е голяма интригантка и елементарна клюкарка. Както и да ги върти и суче думите - точно това прави. Клюкари в най-чиста форма. И където трябва, и където не трябва. Този диалект не и прави услуга, напротив - отгоре на всички претенции, щом отвори уста, едничката ти мисъл е - млъкни и не разваляй гледката.

Васил раздвижи сезона - значи можело. Двамата пишман ергени си избраха още в началото и си въртят едно и също - как да са мотивирани останалите да покажат нещо, то толкова е ясно, че мача е свирен, че няма на къде повече.

Роси е много свястно момиче, но няма секс в нея. Няма флирт, няма еротика. Явно много се сдухва, ако не и обърнат внимание и това си личи.

Някой беше писал, че Роси и Алекс трябва да са щастливи, че са се отървали от действителността в България - е, те не е, като да са цъфнали и вързали в Америката, щом са опрели до българския Ерген.

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 09:45 от Iseis

# 892
  • София
Проблемът е, че е неискрено, лицемерно дори. Ясно е, че Виктор е неадекватен и незрял, но до онзи ден Косара се опитваше да ни убеди, че е много заинтересована от него, ревнува го, закача го. Мен лично това не ме кефи.

Изобщо не съм останала с впечатление, че Косара се прави на заинтересована от Виктор. От самолет личи, че няма буквално никакъв интерес към него.
Закача се с него, но по начин, който няма нищо общо с флирт. Държи се леко и непринудено, но поддържа дистанция, не позволява да се премине една граница, която е поставила. Не е в миманса, участва в играта. Толкова. Дори и намек не е направила, че Виктор я привлича като мъж.

# 893
Роси за мен е много красиво, чувствително и интелигентно момиче. Проблемът при нея е липсата на самочувстие, което хората усещат, не само мъжете. Нито, Бранимира, нито Любомира са по-красиви от нея. Защо тогава Виктор е привлечен от тях. Защото те имат характер, самочувствие. Според мен той си търси по-силна жена, защото той е слаб, несигурен и подсъзнателно валидира такива жени, които в реалния живот ще бъдат по-адекватни и смели от него. Има нещо дразнещо във Виктор, което ме натоварва, но не мога да го обясня точно. Самото му поведение е много стерилно и някак изкуствено, пренавито.  И все още, не мога да си обясня какво правят Диана и Силвия там. Не спират да коментират и злобеят.
Точно така.

# 894
  • София
Вчера докато гледах целувката на Мартин и Мартина в мен изникна въпроса какво усещат мъжете, когато се целуват с патешки устни Grinning
Каквото и при силиконовите ОЧИ Joy

# 895
И аз подкрепям теорията, че Даниела е в предаването с връзки, за да рекламира книгите си, но и е успяла да се хареса по някакъв начин на Мартин. Мартина е вътре, за да има интрига с Емануела и да се пише по медиите за любовни триъгълници, а аудиторията да расте. Това е видно, че е нагласено.

Първоначално Мартин се показа като играч, заможен мъж с високи стандарти, а прави страхотно безинтересна игра. Първо, че излезе инфо, че избира Даниела. Колкото и човек да го игнорира това и да се опита да му е интересно, Мартин не спря да говори само за нея, кани я, целува я. Най-досадното е, че излиза на срещи с други жени и им се оплаква отново за .. Даниела. Ами като толкова много я харесва, да я взема и куфарите за България, какво правят там? Най-малкото е страшно обидно за жената, която е поканил на среща.

А един мъж, който се има за образован, възпитан и богат ще обърне ли внимание на една от тези две жени? За мен е просто нералистично. Има толкова естествено красиви и симпатични, млади, умни, с по-успешни и незабелязващи се корекции, точно Даниела и Мартина? И не е заради възрастта им, те са на страхотна възраст, просто изглеждат на добре поддържани 40+ дами.

# 896
Роси е много сладка, мила, по детски наивна и приятна. Прави много добро първо впечатление, но само до там. Започне ли се по-сериозен с разговор с нея се вижда, че е лепка. Има отчайваща нужда да се залепи за някого и това мъжете го усещат. Затова повече от една среща не получава. Адриана между другото ми направи същото впечатление - веднага се лепна за Васил и само дето не го хипнотизира в опитите си да го убеди колко са идеални един за друг.

# 897
Откъде се установи, че Роси няма самочувствие?
Не ми е направила такова впечатление, ноо аз гледам с "едно око" и може да съм пропуснала някои моменти.
Измъчвам се да я разбера, много мънка, когато разговоря с някого, говори тихо, а когато не й се получат нещата страшно мРънка, чак на рев го избива. Не е за това предаване.

# 898
  • София
Аз не смея да си кажа, че не харесвам Росица, защото очаквам реплики като: "Еееее, то има едно естествено момиче там, без кореции, и не я харесвате. Ето затова пълнят предаването с напомпани и изрязани красавици. То това харесва публиката...". Simple Smile

# 899
За гледане със сигурност не беше приятно поне за мен.
Казвали са ми, че било много хубаво, защото били много меки. Но това за нормално направени.
Да ,точно така е

Общи условия

Активация на акаунт