🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 826
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 395
  • София
Виктор е като злобна женичка

# 1 396
Пълен цирк...
Току-що Мартин заяви още в средата на сезона че Даниела му е избраницата...напрактика за другите няма надежда!
Не мога да повярвам какво гледам!

# 1 397
Ха ха, Мартин забрави всичките си принципи,  и за сърцата, и за сервирането на Васил... Браво, Даниела! Така се прави, не вярвам в чувствата ти, но стратегията е добра.

# 1 398
Пилат Понтийски (Виктор) е пиян на куче.
Като на всеки епизод. Лошото е, че не му помага нито да се отпусне, нито пък да е забавен. Само по-зле става, а и по-муден, като че има накъде повече…

# 1 399
Ми то предаването свърши.

# 1 400
  • София
Наистина не мога да повярвам, че подобно поведение като на Данка и в реалния живот работи.

Хора, ако продължа да гледам тува приджавъне, ш’забрава да говоря нормално.
Натам отиват нещата. С едно изказване по-рано Косара ми направи доста неприятно впечатление.

# 1 401
  • София /Абсурдистан
Дали да не прежалим едни 60 лева и да си купим книжката на Данка. Жената явно знае чалъми.

# 1 402
Защо Мартин се хвана с най-неправилната?
Той и той не е много "правилен" 😀

# 1 403
Този Хепимен в момента с какъв статус е?
Въобще не го знам кой е. Може ли снимка нещо.

# 1 404
Този Хепимен в момента с какъв статус е?
Въобще не го знам кой е. Може ли снимка нещо.
Недей, че предстои да си лягаш...

# 1 405
  • here and now
Наистина не мога да повярвам, че подобно поведение като на Данка и в реалния живот работи.

Това не е реалния живот. В "телевизора" са.

# 1 406
Какво се прави по “Библията на Ергенът” в такава ситуация - семейство Джанъм ги вадят от играта ли?

# 1 407
Даниела току що разпродаде тиража на книгата!
Как допуснаха продуцентите такъв гаф в средата на сезона? И Генчо беше избрал, но сезона вървеше. Мартин трябваше да прави шоО не да се прави на пубер в национален ефир.

# 1 408
Даниела явно няма против Мартин да излиза с други жени,стига след това да получава нови бижута

# 1 409
  • София

Това не е реалния живот. В "телевизора" са.
Ако го приемем като една извадка.. и нещо като мини социум, не знам.
Даниела току що разпродаде тиража на книгата!
Как допуснаха продуцентите такъв гаф в средата на сезона? И Генчо беше избрал, но сезона вървеше. Мартин трябваше да прави шоО не да се прави на пубер в национален ефир.
Именно.

П.С ако някой е изнамерил колиетата на Данка, ще помоля за линк на лично, харесват ми. Бившият е имал вкус за тях, но не и за жена.

Общи условия

Активация на акаунт