🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 633
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 500
Момичета, смея се с глас на коментарите ви. Топ са. 😃😃😃😃😃😃😃

# 1 501
  • here and now
АМ не е ли с тоалет, който Мартина е носила преди?

# 1 502
Дали да не прежалим едни 60 лева и да си купим книжката на Данка. Жената явно знае чалъми.

Това ме подсеща: бях на фризьор миналата седмица и в салона имаше нейна книга, оставена за клиентките. Докато чаках, реших да надникна да видя какъв е този шум Joy Имах време само за една страница, но ще направя шокиращо признание Laughing това, което прочетох беше общо взето как жените да не оставят мъжете да ги ползват като опции. Не видях някъде съвети как да си намериш милионер Laughing Не знам в останалите страници какво пише, но това което прочетох не беше в духа на “златотърсачка”.

# 1 503
Косара с какво отвращение гледаше Виктор и му отказа розата.
А той...

# 1 504
Анна-Мария повдигна темата за Юда преди няколко епизода пред Мартин. Не знам кого има предвид, освен да е самата тя.

# 1 505
Мартин обеща на Данка, че няма да излиза с други?? Т.е.? И нямало да пипа жена и да ходи по срещи с други?? Значи на коктейла момичетата, ще вземат розите на мартин и няма да му дадат, за да си ходи??! Какви са тези глупости от него??

# 1 506
Виктор как само се излага, самочувствие няма ли този човек, че предлага роза на Косара?
Хем имаха разговор, хем продължава да се прави на удобно неразбрал... хах!

# 1 507
Дали да не прежалим едни 60 лева и да си купим книжката на Данка. Жената явно знае чалъми.
Играчът не е Васил, а Данчето!
Таз книга..., може би не е толкова тъпа, а? И ако помоля колежка да ми я купи, да не се срамя аз... 🫣🤣🤣

# 1 508
Какво ще стане ако никоя не беше приела роза от Виктор, той ли ще си ходи 😃

# 1 509
Да се включа по всички теми, че динамиката ми идва тежка. Grin

Бързата среща на Алекс и Виктор ми хареса. Алекс има приятни черти, нежен глас и не го натоварва с клюки.
Буба а.к.а. Любомира наистина има неприятен глас и щом ние го отбелязваме, дето гледаме 3 пъти в седмицата за по 2 часа, представям си какво е да я слушаш по цял ден. Но моето възпитание също не би ми позволило да ѝ го кажа.
Косара влезе в ролята на бабаит, но ми направи впечатление, че няколко пъти се отбелязва, че това не е първи път, а дим без огън няма.
Даниела беше права, че Мартин се пробва да я изманипулира и колкото и да не я харесвам ѝ признавам това, че не му се даде.
Ана- Мария е със сет, а аз мислех, че е рокля. Ако някой знае от къде е...

Мартин е направил избор за жена вътре. Сега става скучно вече в неговия отбор.

Язък му за външността на Виктор...

# 1 510
Офф, Косара си е селянче. Как грозно отказа розата, никакъв финес. Язък й за красотата, никакви маниери няма. Даниела е класи над нея, с болка на сърцето го казвам, защото Даниела на мен не ми харесва визуално.

# 1 511
Представям си ума на Виктор като едно що-годе празно пространство с малко прах, пясък и чукари и от време на време преминават бодливити неща, носени от вятъра, точно като в каубойските филми

Аз си представям как от време на време влиза един отегчен макак в главата му за да светне лампата, после да я изгаси.

Чат-пат мете.

# 1 512
коя е песента на която мъжете тръгнаха, за да донесат розите?

# 1 513
Представям си ума на Виктор като едно що-годе празно пространство с малко прах, пясък и чукари и от време на време преминават бодливити неща, носени от вятъра, точно като в каубойските филми

Аз си представям как от време на време влиза един отегчен макак в главата му за да светне лампата, после да я изгаси.

Чат-пат мете.

Маймуната с чинелите в главата на Хоумър Симпсън🙂

# 1 514
Ох, не мога, със сълзи се смея на готините ви коментари.

Общи условия

Активация на акаунт