🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 698
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 485
Абе, Виктор ко му стана, съвсем отърва козите. Държи се супер неадекватно, направо като слабоумен. Пиян ли е, дрогиран ли е, не знам, но ментално нещо много се губи. Не довършва фрази, думи, нещо шъшка, издава нечленоразделни звуци, хили се като изоглавен, направо селския идиот го играе.
Васил пък която каквото му каже и той ауу, дааа, и аз така, и за мен е интересно, гледаме в една посока. Имам чувството, че, ако някоя му каже, че и е дошло и се чувства еди как си, той ще отвърне - Аууу, много интересно, и аз така. Joy
Виктор си точно такъв и навън. Още на първите изборни срещи ми направи такова впечатление, че ни си поплюва много и както в началото ми се стори почти красиво момче с чаровна усмивка, рязко започнах да вижма само едни големи уши в него. Целият му чар се изпари за един епизод.

# 1 486
  • here and now
Мартин да даде всички рози на Даниела и да поемат към залеза... или изгрева...

# 1 487
Откъс от книгата на Даниела:
''Как да извлечем дивиденти, когато той е изневерил?
Няколко пъти настойчиво му навираме в лицето прегрешението. Каквото и да ни говори, настояваме за обяснение. И не се задоволяваме с никакво такова. Врътваме се, сядаме на място, от което може да му хвърляме обвинителни погледи. Когато ни омръзне, демонстративно сядаме на по-скришно място, с цел да си помисли, че се усамотяваме и обмисляме евентуална раздяла. Идеята всъщност е да го примамим да дойде при нас с разкаяние. И да се правим на недостъпни, непрощаващи и горди, Важното е да получим обещание за подарък. Скъп подарък. И да го измъчваме дотогава, докогато не ни се закълне във вечна вярност, която отново трябва да скрепи с действия, а именно с още подаръци. И да се правим, че той го е поискал, не ние. И отново да го накараме да се чувства виновен...''

Тва ок, обаче мъжете не са толкова тъпи. Все пак и те имат интуиция и нюх към фалша и когато усетят игричките, ставаш трофей, който баровците си въртят помежду си, но не му слагат пръстен на ръката.

# 1 488
Представям си ума на Виктор като едно що-годе празно пространство с малко прах, пясък и чукари и от време на време преминават бодливити неща, носени от вятъра, точно като в каубойските филми

# 1 489
Този ако още един път каже, че Росица е Юда… 🤨
С какво и кого е предала?
@ferencliszt
Косара ядеше на масата в единия край, а Роси и Ива стояха отсреща и играеха табла или си говориха нещо и Роси написа бележка на Ива. Косара я вижда, че пише бележка и че я дава на Ива да я прочете , след което хвърлят бележката. Косара прави скандал на Росица, защото си мисли, че й говорят зад гърба и затова е писано на бележка, но се оказа, че не било така и не е имало общо с нея. След това пропуснах малко, но и другите момичета  нападнаха Росица и Любомира й каза ти какво говориш за мен не знам си какаво .. и Р й казва, че просто не й е най-приятния човек и затова я избягва и че според нея Л има неприятен глас... мисля, че общо взето това беше..  а защо е Юда?  само Люба и Бранимира си знаят..

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 22:06 от BobbyDyl

# 1 490
Мартин - внимавай да не се влюбиш, Данка - няма страшно!
😀😀
и аз много се смях.

# 1 491
  • България
Косара пердето ли си е навлякла?

# 1 492
Момичета черната роза, за искащата да си тръгне ли е?

# 1 493
Кошмара и тея двете рози не заслужава

# 1 494
Откъс от книгата на Даниела:
''Как да извлечем дивиденти, когато той е изневерил?
Няколко пъти настойчиво му навираме в лицето прегрешението. Каквото и да ни говори, настояваме за обяснение. И не се задоволяваме с никакво такова. Врътваме се, сядаме на място, от което може да му хвърляме обвинителни погледи. Когато ни омръзне, демонстративно сядаме на по-скришно място, с цел да си помисли, че се усамотяваме и обмисляме евентуална раздяла. Идеята всъщност е да го примамим да дойде при нас с разкаяние. И да се правим на недостъпни, непрощаващи и горди, Важното е да получим обещание за подарък. Скъп подарък. И да го измъчваме дотогава, докато не ни се закълне във вечна вярност, което отново трябва да скрепи с действия, а именно с още подаръци. И да се правим, че той го е поискал, не ние. И отново да го накараме да се чувства виновен...''
Значи сценарият на Ергена си е баш по книгата. Всичко точно.

# 1 495
Мартин - внимавай да не се влюбиш, Данка - няма страшно!
😀😀
Ш'ма обидиш.

# 1 496
А бе Викторе нормален ли си? Защо й даваш роза на Косара?

# 1 497
Косара с какво отвращение гледаше Виктор и му отказа розата.

# 1 498
Представям си ума на Виктор като едно що-годе празно пространство с малко прах, пясък и чукари и от време на време преминават бодливити неща, носени от вятъра, точно като в каубойските филми

Тъмбълуиидс, хаха, да! Виктор е рицарят на тъгата и самосъжалението.

# 1 499
Този ако още един път каже, че Росица е Юда… 🤨
Ама тази да не се побърка, че говори така? И тук до ден днешен пишат, че е грозотия. Роси нищо не е казала! А ако го е казала, не е лъжа. Освен това, Роси не е юда! Тя беше основен интерес на Витко в началото, обаче акъла му е  толкова, че да се влияе от трети лица. Всъщност юда е любка. Многократно доказано.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 13:05 от КремонаЛиза

Общи условия

Активация на акаунт