🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 707
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 440
Мога да видя, защо Даниела не е най-обичаната, но този брутален хейт към нея не ми изглежда заслужен.

Аз съм на години и съм се нагледала на жени, които никога нищо не искат, само дават. Дават на мъже, които мрънкат, че трябва да им вземат подарък за рождения ден.

Очевидно е защо виждайки жена да си иска ги дразни. Още повече, веждайки,че има мъже готови да дадат, когато си знаеш цената.

Аз мисля, че има какво да се научи от жени като нея.

Разбира се, не е нужно да ставаме някакви държанки, но и другата крайност не е за хвалене.

# 1 441
изгледах това видео по време на рекламите и се отказвам да притежавам детски книжки от раздел фантастика
Скрит текст:

# 1 442
Росице и с Васил няма да я бъде.

# 1 443
След това одеве с Даниела, смятам, че са им тръснали един сценарий на тия двамата и айде наизустявайте и влизайте,  пък другите ще са си естествено прости, поне с вас да сме сигурни. Така си ми изглежда на мен, пълна пародия и тежък сценарий..

# 1 444
Айде след Елвира тези двете сготвиха и Росица. Сега Вики-тъпото като гледа дали не си блъска празната тиква?
(Гледам назад)

# 1 445
Айде след Елвира тези двете сготвиха и Росица. Сега Вики-тъпото като гледа дали не си блъска празната тиква?

Съмнявам се, тиквата си е празна по начало

# 1 446
От Васко Общия, ще стане Васко Сходството. Grinning Grinning

Виктор пак супер пиян на синхроните...

# 1 447
Този ако още един път каже, че Росица е Юда… 🤨

# 1 448
Този малоумник не знам как се гледа в момента...

# 1 449
Двете хубави жени ги вземАха. Спешно се нуждаят от още един ергенин за Мартина и тва е, шоуто може да свършва. Единствената интрига, която остана е Бранимира или Любомира.

# 1 450
ОФФ тия три скумрии на дивана. Коя прилича, коя говори, коя се държи като такава.

Айде пак тъпото Вики със сходства до формиране на мисъл…

# 1 451
Жената явно знае чалъми.
Из тайните женски чалъми: настъпете ги тия налъми

Жената излезе от налъма, но налъмът не излезе от жената.

# 1 452
Janelle
сериозно ли мислите, че това, което ни предлагат да гледаме е истинско? за мен всичко е театър и слаба режисура на моменти.

# 1 453
  • България
Този ако още един път каже, че Росица е Юда… 🤨
С какво и кого е предала?

# 1 454
Ох, този мухльо не се трае вече

Общи условия

Активация на акаунт