🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 810
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 410
Този Хепимен в момента с какъв статус е?
Въобще не го знам кой е. Може ли снимка нещо.

Воала!
Голяма любов ще да е..

# 1 411
Много тъпо се получи господа режисьори.
Следващите епизоди кво ще гледаме - Мартин и Даниела изолирани, а другите ни карат да си мислим, че си търсят половинка?
Слаб 2.

# 1 412
Мартин бил играч, плейбой, намси кво... Глупости! Емануела умира от смях. Аз също.

# 1 413
Жената явно знае чалъми.
Из тайните женски чалъми: настъпете ги тия налъми

# 1 414
  • Варна
Любомира отвратително гримирана тази вечер и тази коса да вземе да се поопъне с някой сешоар?

# 1 415
Наистина не мога да повярвам, че подобно поведение като на Данка и в реалния живот работи.

Това не е реалния живот. В "телевизора" са.
Да де,ама ако е сценарий как са убедили Мартин ,който е толкова самовлюбен да го играе влюбен глупак и да лази пред мисис Франкенщайн Rolling Eyes
Съвсем честно си казвам,че не знам какво да мисля- ако е сценарий лошо за него ,ако е истина пък е още по-лошо ,че наистина съществуват мъже за които Даниела е върхъ Joy

# 1 416
Ами евала на Даниела. Дали е и тя истинска или не, но щом така му въздейства на Мартин. Мен убий ме не мога да разбера какво и харесва. Ни като визия, ни като характер или интереси. То не че Мартин е някакъв стожер за ценности… Тя така като за лека комуникация е добре, но реално е изключително изискваща, без реално да предлага нищо съществено.

# 1 417
  • България
Някой ще преразкаже ли за какво се сдърпаха, Косара какво е крещяла, и защо Роси е Юда?!

# 1 418
  • София
Любомира отвратително гримирана тази вечер и тази коса да вземе да се поопъне с някой сешоар?
Тя като цяло си е такава и Роси не е сбъркала като е казала за гласа ѝ.

# 1 419
  • ВАРНА
Явно Косара и Любомира от няколко дена "готвят" Росица.

# 1 420
Нека Даниела да се обиди толкова много, че да си тръгне днес.
Да има малко рестарт в предаването. Laughing

# 1 421
Happy Mijjj
малеее, къв е тоя грозник?

# 1 422
Доста назад гледам от вас.
В момента Ферай е на  разговор с чичо. Ами.. май Ферарито ще си ходи днес. А преди рекламите видях, както Ана Мария каза, крокодилски сълзи, та, да, видях точно крокодилски сълзи и драми от Данчето. Егати, какъв шаш. Как се хваща, "зрелият" ерген на тия глупости, не зная..

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 13:01 от КремонаЛиза

# 1 423
Леле не съм предполагала, че играя адвокат на дявола... но според мен Росица е много надменна и се има за много повече от момичета там. Озлоби, след като загуби фаворитското място при Виктор. Идва нов ерген, оживява се, опитва се да му направи впечатление, той пък кани Косара на първа среща. Най-вероятно й е станало тъпо, правила е физиономии и е демонстрирала неприязън по това, което казват и останалите момичета. Косара много грозно й влезе, но аз бих си помислила същото, ако някой така ехидно седи на края на масата и си разменя бележки, вместо да си говори с човека до нея. Естествено не бих нападнала по този начин, не поощрявам подобно поведение, но разбирам защо така се случи. За мен не е просто липса на социални умения, но и чувство за превъзходство у Роси.
Ок, имате това мнение за Роси. Но смятате ли, че Косара има социални умения да прави такива скандали и интриги? Може би се води “комуникативна ли”? Скромна ли? Възпитана ли? Дори не се извини като се оказа, че е направила цирк от нищото. Не мисля, че Роси е толкова надменна, колкото някои са комплексарки. Просто е различна от тях и това ги вбесява.
Роси е неуверена, малко инфантилна и не е преценила добре, че влиза при турбо простакеси. В същото време тя добре си се аргументира, така че и някаква зрялост има. Но не може да ги надвика. Отбор интригантки имат много повече опит в замерянето с кал.

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 21:47 от Linda*kiss

# 1 424
Е Генчо също избра от първата вечер, какво се възмущавате сега.

Общи условия

Активация на акаунт