🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 000
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 455
Този ако още един път каже, че Росица е Юда… 🤨
С какво и кого е предала?

Именно… тука се вкараха в големи сериали

# 1 456
Janelle
сериозно ли мислите, че това, което ни предлагат да гледаме е истинско? за мен всичко е театър и слаба режисура на моменти.
И за мен е театър. А Васил изобщо не е там с цел търсене на мома, има уравновесяваща роля.

# 1 457
Вече се насочила към Васил, а с него опипвала почвата…а докато се появи Васил, тя какво прави и ти къде беше?
Льохман е този Виктор …

# 1 458
Опс, Росито й липсвало внимание и това не й се отразявало добре. Тя не е ли наясно къде е влязла и с колко други момичета.

# 1 459
Зърнах част от цирка на Даниела и мисля, че просто тя знае как да се държи с манипулатори. Играе на Мартин играта защото е като него - обича драмата, доказването, притежанието, манипулирането, да се бориш за загубена кауза и т.н. За екран правят уж шоу, но за отвън е загубена кауза.

# 1 460
Как дъвчеше тази Диана - отврат...

# 1 461

Казала някога си на някого си, че не понася гласа на Любомира...

А, по-рано Косара я видя да си пише нещо на лист и откачи, че е за нея нещо и се разписка...

А и К и Л обяснявали на Виктор, че имало Юда (Росица)...

# 1 462
Този ако още един път каже, че Росица е Юда… 🤨
А защо изобщо се предполага, че Виктор знае какво е да си Юда? Момчето чу нещо от братлето и сега повтаря като развален телефон

# 1 463
Васил е уоманайзър. Но мисля, че вече си е избрал Косара.

# 1 464
Какъв трън в очите им е Роси, като половината направиха същото? Не била ли преди малко на среща с Васил? Първо и Васил и Виктор я поканиха първи. А Косара никой не я зачеква, как буквално беше фаворитка на Виктор и дори беше на индивидуални срещи с него. Роси не е получавала никакво внимание от Виктор, заслужава да се преориентира.

# 1 465
Абе, Виктор ко му стана, съвсем отърва козите. Държи се супер неадекватно, направо като слабоумен. Пиян ли е, дрогиран ли е, не знам, но ментално нещо много се губи. Не довършва фрази, думи, нещо шъшка, издава нечленоразделни звуци, хили се като изоглавен, направо селския идиот го играе.
Васил пък която каквото му каже и той ауу, дааа, и аз така, и за мен е интересно, гледаме в една посока. Имам чувството, че, ако някоя му каже, че и е дошло и се чувства еди как си, той ще отвърне - Аууу, много интересно, и аз така. Joy

# 1 466
  • here and now
Ми щото Мартине, само Ферай може да ти каже нещо хубаво за Даниела...

# 1 467
Нямало да докосне друга повече. Ау, ау!

Тук”! Важно е да се подчертае Laughing
“Няма да докосва/целува ТУК”. За навън не е обещавал нищо Laughing

Казах, казах много отдавна, че Мартин е хлътнал по Даниела. Още тогава му личеше.

# 1 468
Мартин - внимавай да не се влюбиш, Данка - няма страшно!
😀😀

# 1 469
Аз очаквам в някой момент Виктор да каже, че е девствен

Общи условия

Активация на акаунт