🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 712
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 515
Какво ще стане ако никоя не беше приела роза от Виктор, той ли ще си ходи 😃
Ох, хайде дано, да свърши тая мъка…. и без това всички негови отидоха при Васил. Съвсем е показателно що за ерген е.

# 1 516
Представям си ума на Виктор като едно що-годе празно пространство с малко прах, пясък и чукари и от време на време преминават бодливити неща, носени от вятъра, точно като в каубойските филми

Аз си представям как от време на време влиза един отегчен макак в главата му за да светне лампата, после да я изгаси.

Чат-пат мете.

Маймуната с чинелите в главата на Хоумър Симпсън🙂

Хаха да. Сега се сетих и за друга подобна, от един филм - Eurotrip.

Абе има си човека подбрани маймунки в главата и те си се разбират там.

# 1 517
Анна-Мария повдигна темата за Юда преди няколко епизода пред Мартин. Не знам кого има предвид, освен да е самата тя.
Тия двамата си играят на интелигенция и размятат метафори и недомлъвки наляво и надясно, в духа на лексиконче от 5 клас - ''Любов, любов - сварен картоф, разрежеш го - а той суров!'', придружени от хилотене и погледи ''Ще те надцакам!''.

# 1 518
Ферай помоли само Даниела да дойде с нея. Обаче Анна Мария да не изпусне материал за клюкарене.

Мартин много зле прецени Ферай. И не беше напълно честен - той просто си харесва Даниела. Това е цялата причина. А Анна Мария грешно кани за приятелче, докато тя му прави най-големите интриги.
Анна-Мария повдигна темата за Юда преди няколко епизода пред Мартин. Не знам кого има предвид, освен да е самата тя.
Никого няма предвид Анна Мария. Искаше да си уреди среща и затова се направи на интересна на момента. Просто се възползва от ситуацията.

# 1 519
А Косара поради що прие роза от Мартин? Не знам, дали осъзнава колко нелепо е и грубо към Виктор. Нали беше първоначално от отбор Мартин?

# 1 520
Росица е много глупава, правилно са я оценили другите момичета..

# 1 521
Ее, Росито я възнаградиха с две рози!

# 1 522
Ана-Мария дефект ли има нещо от раменете към главата ,като Квазимодо ми се видя

# 1 523
Росица е много глупава, правилно са я оценили другите момичета..

Да, влюбена е във Виктор милата...

# 1 524
Офф, Росица и тя много умна, няма що. Розата от Васил се взима с оглед отношенията ти с Виктор досега. Нямам думи. Глупава е и това е.

# 1 525
  • here and now
На Бубето физиономията безценна, когато Росица получи роза от Виктор.

# 1 526
Оф, Роси, беее, аман от тая неувереност да им прислужваш на тия мъже, бееее. Шибни им една черна роза и толкова

Поне Люба беше бясна, ако не друго,  това ме радва 😂

# 1 527
Силвия да не се притесни, че седянката свършва?

# 1 528
Според мен не е влюбена във Виктор, но си е такава чувствителна и романтична.

# 1 529
Ана Мария сама си го каза снощи,че за нея Юда е Даниела

Общи условия

Активация на акаунт