🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 943
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 785
Много тъпо решение на Росица да не приеме розата от Васил, при положение, че човекът дойде при нея, като ѝ беше тъжно и я попита какво става..
Сега просто Виктор ще я изгони и това ще е. Няма да се учудя, ако Васил не ѝ даде роза следващия път.
А и тя му пускаше нишани на срещата им. Каза му, че иска да го опознае.
Според мен я беше страх да не бъде набедена от момичетата или от Виктор във Ферайгейт.
Постъпи глупаво.
Момичето е в толкова враждебна среда, че е осъзнала че както и да постъпи, ще бъде отново нападната и обвинявана за постъпката си. Когато някой ти гони карез, нямаш правилен ход. За Синтия и Ивет може две рози, за чумата Кошмара може три рози, на нея й се полагат, но за Росица щеше да е огромен проблем ако беше приела и розата на Васил. Когато простакеси те мразят и ти завиждат затова, че си добра и умна, единственият изход е да си тръгнеш сама. Виктор ли е мъжа, за който се бори наистина, заслужава ли си тоя психопат и гол охлюв?!

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 11:51 от Catfish

# 1 786
Видях че Диана я изпидуркаха. Други имаше ли или само една изхвърча?

Не разбрах - чанта мога да искам след секса, или преди секса. Ако нсе съм спала тази седмица с мъжо, мога ли да му поискам една фурла..ил да чакам събитието?

Данка баш описва най-древната професия, ш мъ прощавате....

# 1 787
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не става изобщо въпрос, какво е искало да каже момичето в тик ток, сложих ги да видите за какво иде реч във въпросното книжле. Не за да гледаме, кой, какво е подчертал.
Роси, точно заради теста с Ферай се уплаши, трябваше да вземе розата от Васко, много сглупи това момиче. Виктор, с всеки епизод все по противен ми става.
Мартин, няма да го коментирам изобщо, там стратегии, игри, кое истина, кое лъжа, не мога да си тормозя мозъка с неговите смешни стратегии.

# 1 788
Не мисля, че някой завижда на Росица. Нито има интерес към нея,  нито има приятелки , много неуверена изглежда.

# 1 789
  • София
А, Labubu, щом не искаш скандали изобщо не гледай, този сезон сега е най-кроткият.

Само госпожа Луканка си замина, алелуя!

# 1 790
  • Пловдив
Между другото Дияна много ми напомня на кашалот

# 1 791
Сиска изгуби клю коктейлната дружка. Искрено се разрева.
//
Ферай няма какво да се тръшка, така си придава малко значимост повечко. Мартин всъщност не беше груб с нея, а си ѝ каза. А това с розата беше само измислен предтекст – той никога не я е харесвал истински. Иначе, Мартинчо ни е отмъстителен, да.
//

# 1 792
  • София
Шокира ме поведението на Косара към Роси. Все пак те са в риалити, където всичко се записва. Близо до ума е, че една бележка е най-добрия опит нещо да остане скрито от камерите и микрофоните.

Но забележете, Косара си мисли, че емоционалното състояние на Роси зависи и е свързано с нея - "връщам се от среща с Виктор, тя се цупи. връщам се от среща с Васил, тя се цупи." 🤦‍♀️

# 1 793
Видях че Диана я изпидуркаха. Други имаше ли или само една изхвърча?

Не разбрах - чанта мога да искам след секса, или преди секса. Ако нсе съм спала тази седмица с мъжо, мога ли да му поискам една фурла..ил да чакам събитието?

Данка баш описва най-древната професия, ш мъ прощавате....

Фурла можеш да поискаш по всяко време. Ама си мисля, че Даниелка изобщо няма предвит чанти от ценовия диапазон на Фурла. Моля ти се шъ я Убидиш с такива марки - все пак е момиче за милиони Joy

За Роси - изобщо не знам защо се върза да се обяснява по време на скандала, който й спретнаха. Ама тя си е леко захлупена и поддава на подобни провокации. Аз на нейно място щях само да кажа "О, я моля те не ме занимавай с глупости" и щях да отида да нагъвам луканка, заедно с Ферай

# 1 794
Напротив, точно това е симпатичното при Роси – вижда се, че е емоционална, лабилна и уязвима. Но не го крие и си работи над това, осъзнава го момичето. Няма нищо по-смело от това да се разголиш без страх дали ще се изложиш или не.
Но повечето селски клявки не схващат и кълват като в детската градина. Менталните нива рязко се разкриват.

# 1 795
И все пак царствената, аристократична и прочие Косара си е купила и чела тази книга.

Даже каза, че два пъти я е чела и ѝ е помогнала много. Почва да си личи. SleepyJoy

# 1 796
  • България
Това с бележката на Росица и мен би ме подразнило, детински работи. Като имаш да казваш нещо драпни я на страни и я питай или изчакай. Разни бележки, шушукания са неусместни, несависимо къде се намираш и с кого.

Показва мания за контрол и внимание на Косара. Чудо голямо, че някой написал бележка. Косара е добре да се прегледа щом реши, че в бележката пише за нея. Flushed

Искаш  да ми кажеш, че ако някой с който сте на една маса, пише бележки на друг на теб ще ти е все тая?

Да, не съм разпоредител в затвора да следя изкъсо кой как диша.

# 1 797
Не мисля, че някой завижда на Росица. Нито има интерес към нея,  нито има приятелки , много неуверена изглежда.
Няма нужда трима измислени ергени да те харесват, за да всяваш омраза и завист в злобни грозновати булита. Тя е всичко което те не са, естествена, умна, чаровна, добронамерена, че и дългокрака 😏

# 1 798
Как смее Росица да се цупи? Тя не знае ли, че трябва да прави път на мутреската? Откъде идва? Как така не е във фен групата на най-вървежната? Как така не си знае мястото?

# 1 799
Аз съм убедена ,че никой не отразява качествата на Росица .

Общи условия

Активация на акаунт