🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 716
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 800
И все пак царствената, аристократична и прочие Косара си е купила и чела тази книга.

Даже каза, че два пъти я е чела и ѝ е помогнала много. Почва да си личи. SleepyJoy

Сто пъти каза че искала да е специална ..и на Вито..и на Васо го каза.
Аз съм и бях спеСиална и без да го казвам...Grinning

То ако с изричане ставашеее...Косарооо.....още Ляб има да ядеш....

# 1 801
Аз толкова рекламиране на великата книга от Даниела не видях, колкото тук в темата, че взехте вече и снимки да пускате, до края на предаването може и да я прочетем. От много подигравки, накрая вие ще ѝ продадете книгата, че и втората, без тя гък да каже.

# 1 802
Съжалявам ,но Даниела си изигра перфектно картите, много ме изкефи,че не отрази манипулациите на Мартин.

# 1 803
Абсолютно не му се получи на Мартин. Възнамеряваше да ѝ се кара, че занесла храна на новия, но не посмя да сниши толкова нивото. Реши да заложи на ревността, с подчертаване – аз ще ти подаря по-скъпи бижута.

# 1 804
  • София
Даниела вероятно се облива с някакви феромони. Аз не мога да си обясня по друг начин това безмозъчно залитане на Мартин.

# 1 805
Даниела вероятно се облива с някакви феромони. Аз не мога да си обясня по друг начин това безмозъчно залитане на Мартин.
Joy

Защо го възвеличавате Мартин и с какво той е повече от Даниела, че да не си падне по нея?

# 1 806
След като Мартин заяви, че си е избрал вече, след като обещания й даде, защо го оставят със същия статус Ерген в предаването? Би трябвало да им направят един предсрочен финал на него и избраната и да ги отделят от другите още сега. Но хонорарът да се избива и рекламата да си върви - това е по-силно от концепцията на предаването и от логиката.

# 1 807
А бе Викторе нормален ли си? Защо й даваш роза на Косара?
Май той харесва само жените, които го отблъскват😂

# 1 808
Ааааа, завиждат ѝ на Росито поради простата причина, че не ѝ се налага да моли, пардон, да се валидира пред някой мастит бизнесмен за две чанти и едно пътуване. Вероятно родителите ѝ помагат за нейните пътувания и други неща за момента, но си има висше образование, работи си графичен дизайн, което го приемам доста по-сериозно от “продавам парцали от АлиЕкспрес”. Млада е, симпатична е, хубава е (поне в моите очи, предполагам, че и в нечии други ще е ). Иначе отчитам като нейна грешка, че вероятно публично се е изказала и пред останалите девойки, че животът в чужбина облагородява повече, след като го спомена и пред Васил. Всеки човек е различен и различни преживявания го карат да порастне и да “стане човек”. Ето животът в Лос Анджелис не я научил как да навигира социални отношения и как да се държи с мъжете. Също така предвид какви са интересите на повечето там, не мисля, че имат кой знае колко общо, за да могат да се сприятелят.

# 1 809
Абе, Косаро, българска царице, много се излагаш. Да пишат бележки, да те обсъждат, да те клюкарят, да ти завиждат — голям гъдел е това. Кучетата лаят, керванът си върви. Типът жена, която искаш да бъдеш, не само не се трогва от клюки, а активно ги насърчава и насочва, забавлява се, дирижирайки своя леко пикантен публичен образ и вади дивиденти от него. Ама не си на това ниво. Гледай и се учи от Капитонката и Данчето.

А Данчето превъртя играта. Мартин е истински хлътнал за мен. Големите, изплашени, виновни кръгли очи, с които я гледаше клекнал в краката ѝ — това не може да се изиграе, не и от натуршчик като него. Ако са ви гледали така мъже, знаете. Вече дали ще се задържат след предаването, не знам.

Но и Данчето олеква с тези бижута и чанти. Това са консумативи, като маникюра и тоалетната хартия, смешно е да не си ги покриваш сама. Като си майсторка, искай от мъжа имоти, лодки, частно образование за децата, такива работи.

Вече я разбирам за тези 60к като видях снимката на Хепимен. Аз ще искам 100к само да отидем два пъти на кафе в месеца без да се здрависваме дори.

# 1 810
Откъс от книгата на Даниела:
''Как да извлечем дивиденти, когато той е изневерил?
Няколко пъти настойчиво му навираме в лицето прегрешението. Каквото и да ни говори, настояваме за обяснение. И не се задоволяваме с никакво такова. Врътваме се, сядаме на място, от което може да му хвърляме обвинителни погледи. Когато ни омръзне, демонстративно сядаме на по-скришно място, с цел да си помисли, че се усамотяваме и обмисляме евентуална раздяла. Идеята всъщност е да го примамим да дойде при нас с разкаяние. И да се правим на недостъпни, непрощаващи и горди, Важното е да получим обещание за подарък. Скъп подарък. И да го измъчваме дотогава, докогато не ни се закълне във вечна вярност, която отново трябва да скрепи с действия, а именно с още подаръци. И да се правим, че той го е поискал, не ние. И отново да го накараме да се чувства виновен...''
Сигурно това вече е постнато.
Това е откъс от книгата на Даниела.
..................................и Мартин вечра как й се върза, няма думи, очаквах много повече от него, гледала съм го в Игрите, мислех, че ще ги прави луди........................................................................................

Колкото до Роси, много ми става мъчно за нея, аз обаче донякъде разбрах защо отказа роза на Васил, освен за реакцията на другите момичета, за мен тя наистина харесва Витор, ама доста и се притестни, че това може да е окончателния край.

# 1 811
  • София
Васил - липсва му живец. Горе-долу разбирам защо е харесван на фона на другите двама. Но абсурд сам да изнесе формата.
Виктор - продължава да се излага
Косара - продължава да затвърждава образа си на проста селска тетка, която се е взела много насериозно
Росица - каза им правилни неща в спора (че реакциите й са си нейна работа), но за съжаление няма емоционалната устойчивост нито да се опре както трябва на простакесите, нито да се справи с отхвърлянето от Ергените. Момичето има много над какво да работи. Хем ми е мъчно за нея, хем съм сигурна, че сама предразполага към отношението, което получава.
Даниела - играе си добре картите, според мен няма истински интерес
Мартин - изглежда искрено увлечен. Малко се развали шоуто с признанията му, но то беше очевидно. Трябваше да изгони Мартина, ако искаше да се заяви наистина пред Даниела, но щеше да е много жестоко и се радвам, че вместо това изхвърча Шпекла.
Новите попълнения - значи, една седмица влиза Ива, после американките, после Йоана, после Васил, сега някакви други мръхли... Е почна да става прекалено. Наистина е време да започнат да гонят какво си му е реда, че взе да писва.

# 1 812
Мисля, че Роси, преди изобщо да започва каквито и да било връзки, е добре първо да посети психолог. Да й помогне да преоткрие себе си, да й помогне да стане по-себеуважаваща се, по-взискателна при избора на партньор, да й помогне да осъзнае, че това залепване за всеки, който й се усмихне 2 пъти не е добре за нея и т.н. и т.н. Доста трябва да поработи върху себе си, преди да прави крачки към сериозни отношения с мъж. Иначе да, добро и кротко момиче е, обаче само ще страда, ако не предприеме някакви сериозни мерки да се прормени. При нея специално имам усещането, че толкова много се нуждае от внимание и любов, че е готова да се хване с всеки, който й обърне малко внимание, за да ги получи. И е готова да дава и да се раздава докрай, дори да пренебрегне себе си.

# 1 813
Не са еднакви роклите на Мартина  и Диана.

# 1 814
Мартина имаше роза предварително май.

Общи условия

Активация на акаунт