🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 594
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 845
Какво като ги носи бижутата. Тук тя добре му отговори – бижутата са красиви, затова ги нося.
Имам така бижута от бивш, нося си ги. Харесват ми. Друг е въпросът, че вече след като сме се разделили ми е писал да не се снимам и нося за други мъже бижутата дето той ми бил подарил. Мъжете могат да бъдат тотален потрес. Simple Smile)
//
А Маямова толкова ми е била в инкогнито зоната, че вчера Роси като каза "беше за Александра" и викам - а, тука пак ще вкарват нова някаква, даже не я знаех как се казва. Много ѝ е труден езика на нея и говори като робот. Изглежда много странно. А и на срещата с Васко трепереше милата цялата, беше се стегнала все едно е на интервю за работа. Чак ми дожаля за нея.
//
Ферай набива като мармот. И все кани мъжете да ядат.

# 1 846
Ферайчето малко ми напомня на този тип жени, които привличат проблемни мъже. Такива мъже, дето ще я мачкат, използват, унижават, пренебрегват, а тя докрай ще търси вината в себе си, ще им слугува, ще им готви, ще си крие насиненото око под дебел пласт грим и ще прощава отново и отново, наивно вярвайки в "голямата любов".
Ферайче, ако четеш - умната, мойто момиче Sunglasses

# 1 847
https://youtu.be/l93SpU5kq5c?si=VB7E8Yu0fSXnWjdX

Ето Габриела хостесата сега е в надпреварата за Мис Силикон.

# 1 848
Според мен Ферай не сяда да се наяде 1-2 пъти на ден обилно и питателно, сигурно се пази да не ѝ се подуе коремът, нали са все по бански. Затова е все гладна и по цял ден мушка малки хапки лека храна като диня, грозде, малко тортичка, няколко парченца луканка.

# 1 849

Епик фейл от страна на продукцията, ако вкарат Алекса с ударение на първото А и селската пръчка от Димитровград. Още пълнеж, даже и за интрига не стават тия двете, камоли някой мъж да забият. Толкова ли нямаше момичета, че вкарват момичета отрязани на първата среща, още повече си мисля, че двете сестри верно са ги намерили на плажа и са им казали тука снимаме една продукцийка, има пиене и ядене, ще си изкарате почивка на наши разноски.

# 1 850
  • София
Александра на нас ни е странна, но превзетият й манталитет предполагам е нещо типично в определени ширини в САЩ.

# 1 851
Направо ме комплексирате с тези подаръци от бивши. Добре, че мъжо ми ми дава картата сама да си подарявам бижута. Все пак е по-добре от 'ич.
Но благородно завиждам.

# 1 852
Това с бижутата за мен означава, че

1. тя е бедна и не може да си позволи подобни или даже по-хубави бижута сама, затова е само с тези.
Да отбележа и, че много жени на богати мъже наистина си разполагат с достатъчно средства, че да си купуват сами бижутата, нищо, че парите реално идват от мъжете им, а мъжете им не знаят какво са си купили.
2. тя умишлено иска да го дразни и умишлено му е казала, че са подарък от някого.
Един вид, виж какво ми е подарил този преди теб.

# 1 853
Това вярно ли е? Наистина ли ще вкарват още момичета? Като mental asylum го направиха, ако е вярно. Wth!

Да в хабитата във Флорида сигурно им е нормално.

Епик фейл от страна на продукцията, ако вкарат Алекса с ударение на първото А и селската пръчка от Димитровград. Още пълнеж, даже и за интрига не стават тия двете, камоли някой мъж да забият. Толкова ли нямаше момичета, че вкарват момичета отрязани на първата среща, още повече си мисля, че двете сестри верно са ги намерили на плажа и са им казали тука снимаме една продукцийка, има пиене и ядене, ще си изкарате почивка на наши разноски.
Александра на нас ни е странна, но превзетият й манталитет предполагам е нещо типично в определени ширини в САЩ.

# 1 854
Може да си ги харесва .

# 1 855
Абе какви различия в средата?! Живяла и учила в Пловдив. В Америка е от 5-6 години, доколкото помня.
Другото момиче е живяло цял живот в Америка.
Ама и на нея не и е виновна средата. Laughing

Росица наистина, според мен, има проблеми с различията в средата. Тя идва от съвсем друг начин на живот и среда и ѝ е доста трудно да се впише като цяло в България, а какво да кажем за предаване като Ергена, където ударите под кръста са нормални. Тя си влиза невъоръжена в цялото това нещо.
Другото момиче от чужбина е повече от странно. Честно казано, ме хваща срам, като заговори с този тънкия глас, който е влудяващ като вкара и това специфично въртене на главата. Понякога си говори и естествено. Странен образ.

# 1 856
Даниела сигурно има само един много скъп сет и го носи като етикет с цената ѝ. Да си правят сметка Мартин и други потенциални кандидати. Едва ли е зарината от Шопари. Ако имаше Картие или Тифани, тях щеше да сложи. Или поне да ги върти.

А може и да е послание към бившия, който може би не е съвсем бивш. Да е спокоен, че му е вярна в сърцето си и всичко това е игра и реклама, или пък за да му пусне кукичка, че още мисли за него.

# 1 857
Косара я виждам като от едновремешните черно-бели снимки - боса, с широка пола малко под коленете и престилка, нагоре - широка ризка с разкопчано копче най-отгоре. Едната ръка е сложена на кръста, с другата се подпряла на мотика. Косата ѝ вързана, но с разпуснати кичури. Със загоряло от слънцето лице и начумерен поглед. Яка, здрава българка, пригодена за суровите условия на младите жени в началото на 20 век.
Само да споделя, че няма грам подигравка в този мой коментар.

# 1 858
Пълният сет е с пръстен, обеци, гривна, колие и часовник.
Учудвам се, че не носи Картие или Тифани. Специално пиронът на Картие с гайките се носи повсеместно от хайлайфа на републиката.

Явно само това има и затова само и това носи. Не е драма.

# 1 859
  • София
Кои са тези двете?

Общи условия

Активация на акаунт