🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 670
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 830
  • София
Роси няма почти никакви социално-любовни умения. Виждала съм го и у други момичета, израсли в щатите. Не знам дали това има някаква връзка, но ми се вижда много вероятно. Там евентуалната вероятност да те обвинят в сексуален тормоз е толкова силно пропагандирана, че не само докосване, но и по-настойчив поглед могат да бъдат сметнат за обидни и за тормоз. Затова според мен и Роси (а и мои познати) направо са неспособни да различат обикновена любезност от интерес. Да не говорим пък в такова предаване, в което интимните разговори и физическата близост се насърчават. Изобщо не разчита сигналите, милата. За съжаление не само от мъжете, но и явно не успява да различи и фалша у жените. Много жалко. Личи си, че е умно и чистосърдечно момиче, но в общуването я няма.

Някои я нарекоха глупава. Не мисля, че е точната дума. Просто не е развила никаква интуиция в отношенията си с мъжете и разчита на очевидното - той говори с мен, усмихва ми се, направи ми комплимент, гледа ме в очите = има интерес.
Дано да успее да развие повече социалните си умения, отвъд строго формална и "служебна" среда на отношенията.

Косара изплиска легена. Страшен егоцентризъм и самовлюбеност. Чак ми идваше да подшушна на Роси как да я сложи на мястото ѝ.

# 1 831
  • София
[Даниела не се остави на Мартин да прехвърля “вината” си върху нея чрез колието / за храната на Васил даже не остана ред/ 😂
А не като при Ферай - тя е виновна, че не й е дал роза…

Представете си сега Мартин да каже: “Намерих любовта” и да си тръгнат двамата. Остават Виктор и Васил с целия кокошкарник там 😱😂😂😂 Какво ще прави Виктор???
Много ще е яко 😜

# 1 832
Сигурно сте обсъждали преди интервю на Емануела с Натали Трифонова. Там коментира как Мартин искал да е известен, да е център на внимание, като ходел по дискотеки винаги стоял прав да фи забележат и искаш диджея само да го поздравява. Каза с насмешка дано си намери някоя жена на неговото умствено и парично ниво. От думите й личеше, че всъщност Мартин не е толкова богат, колкото се изкарва и всичко се прави за популярност.

# 1 833
Относно Роси и Ива - аз не рабрах тази нужда да показваш вярност и привързаност към човек, който очевадно няма интерес към теб и за който ти не си опция 2, а опция 5.

Хереса ми, че Ферай взе розата на Васил и бързо се преориентира към него. Ако е актриса обаче, трябва да отиде да врънка на врата на Мартин отново и да му се обяснява, ей така за е***а да му види реакциите Joy

# 1 834
Представете си сега Мартин да каже: “Намерих любовта” и да си тръгнат двамата. Остават Виктор и Васил с целия кокошкарник там 😱😂😂😂 Какво ще прави Виктор???
Много ще е яко 😜

Ако Виктор остане сам с бат Васко, ще изпадне в депресия. И рязко ще се превърне в "линейка", че бат Васко за 2 дни го настига, а даже го и задмина по опознаване на момите. Виктор ще трябва да го догонва, за да не изпадне от играта.

Сигурно сте обсъждали преди интервю на Емануела с Натали Трифонова. Там коментира как Мартин искал да е известен, да е център на внимание, като ходел по дискотеки винаги стоял прав да фи забележат и искаш диджея само да го поздравява. Каза с насмешка дано си намери някоя жена на неговото умствено и парично ниво. От думите й личеше, че всъщност Мартин не е толкова богат, колкото се изкарва и всичко се прави за популярност.

Ами това го знаем вече всички - мама и тати, ако не харесат момата, спират кранчето и Мартин ляга на издръжката на жената до него. Даниела сигурно не знае тази подробност

# 1 835
Май не е израснала в Щатите Роси. Не каза ли, че на 19 е заминала? Преди това си е била в Асеновград и май гимназия в Пловдив. Би трябвало да е виждала и други Косари в естествения им хабитат.

# 1 836
Роси категорично трябваше да вземе розата и от Васко.
И трябва да е по-твърда и арогантна с Викторчо дето сетил се милинкият да дава внимание като взе да губи почва под краката си и се закача като удавник за сламка за момичетата, че да не го измести ерген Васко.
Жалка история.
В разговора бих му поставила директен ултиматум от страна на Роси – тя милата пак - разбирала, нам кво, ще чакала. Мачкай го беее.

# 1 837
Мартин е син на богати родители. И явно цял живот ще си остане детето на....опитвайки се да излезе от сянката им. Красавец не е, не е и голям стратег очевидно, но в сравнение с инфантилния Виктор всеки ще е Алфа

# 1 838
И Виктор да си ОДИ . Само Васето да остане.

[Даниела не се остави на Мартин да прехвърля “вината” си върху нея чрез колието / за храната на Васил даже не остана ред/ 😂
А не като при Ферай - тя е виновна, че не й е дал роза…

Много ще е яко 😜

# 1 839
Ами явно момичето има симпатии към Виктор и затова така преглъща липсата на внимание от негова страна, но като вижда, че отсреща няма интерес, и си го знае, защо продължава да дава шансове?
Роси ми се вижда умно момиче, възпитана изглежда, но явно й липсва самочувствие. Жалко е, че такива като нея нямат самочувствие, а други хора пък са със самочувствие в небесата БЕЗ покритие

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 14:19 от Coconut.water

# 1 840
Аз толкова рекламиране на великата книга от Даниела не видях, колкото тук в темата, че взехте вече и снимки да пускате, до края на предаването може и да я прочетем. От много подигравки, накрая вие ще ѝ продадете книгата, че и втората, без тя гък да каже.
И по бтв казаха, че тиражът бил изчерпан миналия ден. Тя не каза ли на Мартин на една от срещите, че 3-та пишела.

# 1 841
Идва въпросът – той откъде знае, че бижуто е подарък от бившия? И съответно след като вече са обсъждали въпросното бижу, тя го слага за да го дразни. Ами получи ѝ се. Мартин подпали моторетката.

Ще си купя нейна книга, когато стигне следващото ниво – как да не убия съпруга си след няколко десетилетия брак. Това е темата, която ме вълнува.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 15:33 от LadyCharming

# 1 842
Дано им е оставила запаси. Притесних се за Ферай.Иначе за Диана, “goodbye and good riddance.”

quote author=лято! link=topic=1758441.msg49518710#msg49518710 date=1743155037]
А, Labubu, щом не искаш скандали изобщо не гледай, този сезон сега е най-кроткият.

Само госпожа Луканка си замина, алелуя!
[/quote]

# 1 843
Росица наистина, според мен, има проблеми с различията в средата. Тя идва от съвсем друг начин на живот и среда и ѝ е доста трудно да се впише като цяло в България, а какво да кажем за предаване като Ергена, където ударите под кръста са нормални. Тя си влиза невъоръжена в цялото това нещо.
Другото момиче от чужбина е повече от странно. Честно казано, ме хваща срам, като заговори с този тънкия глас, който е влудяващ като вкара и това специфично въртене на главата. Понякога си говори и естествено. Странен образ.

# 1 844
А Силвия пък защо я държат, не мога да разбера.

Общи условия

Активация на акаунт