🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 766
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 875
Е, така де, като ще е гарга да е рошава. Смешното е, че в някои среди, дори да си сложиш бижута от гореспоменатите марки, няма кой да забележи.Sob

# 1 876
Явно съм много зле, много повече отколкото предполагах.
Мислех си, че е просто мода и затова носят едно и също.

Не знам дали Мартин играе, този блясък в очите…

# 1 877
На неговата възраст блясъскът в очите може да е от спечелена точка в играта на любов.

# 1 878
Трудно ми е да приема, че може да харесва тази вехта жена. Не искам да бъда груба, но е вехта, лицето е вехто, кожата е провлачена..

# 1 879
  • Бургас
Хонорарът дава блясък и стимул + шампанско на корем.

# 1 880
Аз вече не разбирам защо вкарват нови хора, за мен вече няма нужда от нови моми.
Роси обаче според мен ще си изхвърчи на следващата церемония.
То няма кой да й даде роза, според мен Васил се разочарова от нея, а тя ще върне розата на Виктор, което трябваше да направи много отдавна.

# 1 881
Да, това с Юда много им хареса като лаф, ама хич не го употребяват на място. Виктор с тази ниска обща култура и EQ не знам какъв режисьор ще става.

# 1 882
А може и да е от пиенето…

На неговата възраст блясъскът в очите може да е от спечелена точка в играта на любов.
Тоя няма дори vague idea кой е Юда.
Да, това с Юда много им хареса като лаф, ама хич не го употребяват на място. Виктор с тази ниска обща култура и EQ не знам какъв режисьор ще става.

# 1 883
Виктор от епизод след епизод ми става все по-противен. Много глуповат и незрял ми изглежда, а никак не е малък.

# 1 884
  • София
Виктор от епизод след епизод ми става все по-противен. Много глуповат и незрял ми изглежда, а никак не е малък.
Никак не ми е сериозен за мъж, не знам в такава светлина ли се опитват да го изкарат, такъв ли е в живота. Абсурден ми е. Очаквах повече сериозност от него, малко по-мъжко поведение. И как се държи, после защо имаше коментари и за ориентацията му.

# 1 885
Репликата за Юда беше подхвърлена от Ана Мария , за да се направи на интересна и да блесне като ЕнтелЕгентна. Същата работа и с  ефекта на пеперудата, не останах с впечатление, че е наясно какво означава израза.

# 1 886
Аз вече не се надявам Роси да съобрази да върне роза та да излезе достойно. Всичките и действия до момента са неадекватни. Жалко защото с визията и излъчването които има можеше да е фаворитка.  Първо след гафа с целувката тя прави отново същото като ходи да си споделя с тоя и оня. Не разбра ли, че това не бива да прави? Същата грешка! И като го е направила ок, ама какво ходи да се обяснява на Косара и сие!! Оная я вика с ръка и Росица покорно пристига. Още в този момент тя се призна за жертва. Трябваше да и каже - ако имаш въпрос към мен ела и ме питай..или най-малкото да си говорят през масите. И да я затапи с нещо от сорта "ще пиша бележки колкото си искам и не съм длъжна да давам обяснения на никоя от вас"..и пр. Просто Росица само си е сложила един голям надпис на челото ЖЕРТВА. И резултатът е налице. А това дето върна розата на Васил нямам думи просто. Всички видяха как тя се оживи при идването му, че го хареса, дори го каза..и сега изведнъж ще давала шанс на тоя дето ясно показа пренебрежението си и ще си отнема шанса с този, която успя да я види и оцени. Емиии Роси, моето момиче имаш нужда от консултации при специалист .

# 1 887
Досега само ви четох, но ще се включа най- накрая.

Косара -  Просто има хубава външност и осанка, но си личи, че не е излизала от малкия град. Селянка по душа със самочувствие постоянно.

Стара загора изобщо не спада към определението малък град. Голям културен център е с опера дори.
Ако манталитет и изказ бяха в корелация с "малък град", то би следвало Даниела от чукарите на Чепеларе, дума на книжовен български да не е в състояние да произнесе, а тя има съвършен изказ, правилна и подредена мисъл, и грам не е зависима от сплетните или съпорта на  глутницата.
С всичките ѝ кусури и несъвършенства, тя е работила над себе си в стремежа си да се впише в среда, която ще ѝ даде повече от произход и ген. Физика, диалект, подчиненост на жената според мюсюлманските традиции - всичко, което може е бутнала, за да се утвърди в съвсем различна среда.

А Косара, както се изразяват с клишето, от ден първи е с махленско поведение, което принизява визуалната наслада от царствената осанка ѝ и екзотична визия.
Останала на нивото, на което бабите са я възпитавали, подбутвайки се една друга на пейката -Глей, глей кой минава, нищо не изпускаме от обществения живот!

Имаше виц за едно момиченце, попило изказа на отглеждащата го баба.
- На колко годинки си?
-Ако е рекъл Господ в октомври ще стана на шест.

# 1 888
Споделиха ми,че Мартин е тясно свързан с хора от продукцията и човек на висок пост от екипа дори били семейни приятели от години

# 1 889
Виктор чул , недочул повтаря за Юда като папагал. Няма идея кой е той. Не искам да пиша, че е тъп, но общата му култура е на минус. Както на повечето там…

Общи условия

Активация на акаунт