🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 477
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 2 070
Фрай не ми харесва физически, а сега стана и много черна, та съвсем.
В момента като цяло най-много ми харесват в тяло Ивет и Росица. Ивет освен тялото има страхотна кожа и цвят.

Васил ми се струва тренирала и нереален.
Той с който и да говори е като сфинкс, няма никаква реакция каквото и да чуе. Съгласява се и казва, че му харесва чутото. Гласа е равен без никаква промяна или интонация, като от робот.
Стойка, всичко е еднакво / заучено, не вярвам да е такъв или пък се прикрива.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 10:38 от Alexslav

# 2 071
  • ВАРНА
Там запознати ли са със смисъла на Юда,че така го пляскат и използват?Какво предателство е направила Роси,към Виктор или Даниела спрямо Мартин,че Ана Мария го натърти?

# 2 072
Познайте кой ще играе Васил Левски в кратка документална серия в някакво предаване по БНТ?Наш Вико,че много приличал на Левски.ЖДНБ!Но без реплики де,да не си помислихте,че вече е станал актьор.Joy
Аз го разбрах намека на Ана,че Данка е предател защото го предава в чувствата и всъщност изобщо не ѝ пука за него.Пак си е предателство според мен.

# 2 073
Това искам да го видя.🙂 Моля за името на предаването или линк, ако някой знае.

# 2 074
О,сега прочетох вече е "играл актьора" през 2023 г,просто сега излиза инфото.Има го в ютюб "Заловени писма"-в кадър-19.02.2023.

# 2 075
  • София
На Даниела защо и дават лаптоп в предаването, да играе ролята на писателка?
С какво ги хранят момичетата, че им липсва пица и шоколад?
Тази година кастингът беше съкратен, така че една част са от кастинга, повечето са от скаути, както и в чужбина правят. Писали са на стотици жени с предложение да отидат на кастинг, избрани са няколко. И на съфорумки са писали. Даниела е от тези и е казала, че ще участва, ако има лаптоп, казаха, че е без интернет, но има право да си пише книгата. На другите участнички пък е позволено да си носят книги, имат колонки с музика. Цялостно имат доста удобства.

За храната, всички излезли казват, че за първа година имат хубава храна, но все пак е шриланска и започва да ти липсва европейската. Имат плодове и захар, сладолед по поводи, но там като цяло не ядат много шоколад, имало други десертчета, но класически шоколад само в супермаркетите за туристи. В началото не е било нарочно да нямат ергенките шоколад, после стана "ценност" и влезе в сюжетната линия.

# 2 076
  • Out of the Mix
Скрит текст:
Точно, Мартин, Мартина и Даниела разиграват етюд. Мартина показва какво не трябва да прави една жена, Даниела показва как трябва, Мартин е прототип на баровеца, който скача според тоягата. И всичко зависи от жената как ще го научи. Да ама тоя етюд важи докато го впримчиш. А после? Искам да видя етюд за после. Как на баровеца му омръзват претенциите на хитрушата, нищо по-различно не може да му даде от много други и се връща при онази, с която му е лежерно и спокойно и която го гледа влюбено и го обгрижва.
Обратното е - пред баровеца жената сервилничи и го гледа с широко отворени, жадни и влажни очи, а в S-класата или се подмокря и е подгизнала постоянно, готова, или плаче, сещаме се приказката...
Т.е. тя не определя абсолютно никакви правила, а с претенциите директно на село, или където...

Какво не трябва да прави една жена - да се дупи, да мяуче, мърка и да се конти ли? SmirkRolling EyesMr. Green
Ами да помислим, какво би избрала една жена? На мястото на Даниела ли да бъде и на мястото на Мартина?

Оки, да помислим...Thinking
Приемаме, че Марта е от плачещите, а Данка от другите?
Би трябвало обратното да е.
Защото мъжете искаме жена, като Мартина, не като Данчето.
Данчето отблъскава с арогантност, сексът с нея ще е по-сметка, а след брака ще приключи, докато Мартина ще си го иска постоянно, такъв й е натюрелът, игрива и т.н.
Аз по-скоро се замислям какъв мъж би се хванал с Данчето и защо, за какво му е точно тя.
Изхождайки от себе си и всички мои познати и приятели никой няма да се хване с подобна, като нея, какво остава да я търпи, да търпи всичките й глупости, да й търпи нищо правенето, и само искането, а напомнянията й толкова биха дразнили, че не знам дава ли си сметка, явно не.

С Мартина поне знаеш какво се случва, тя си блещи, каквото й е на езика, в акъла, не прикрива, няма схеми, първична е. Има си трески със сигурност, но на прима виста си говорим.

Фрай не ми харесва физически, а сега стана и много черна, та съвсем.
В момента като цяло най-много ми харесват в тяло Ивет и Росица. Ивет освен тялото има страхотна кожа и цвят.

Васил ми се струва тренирала и нереален.
Той с който и да говори е като сфинкс, няма никаква реакция каквото и да чуе. Съгласява се и казва, че му харесва чутото. Гласа е равен без никаква промяна или интонация, като от робот.
Стойка, всичко е еднакво / заучено, не вярвам да е такъв или пък се прикрива.
Съгласен съм за Ферайка, малко мъжки черти има даже, на мен ми грубее, тялото не мога да съм категоричен в момента, но със сигурност има много мъже за нея, повечето харесват кльощи.

Васко малко, като робот го раздава, но такова си е момчето, явно това вдъхва "сигурност, респект и стабилност" в жените спрямо него. С Косара ще бият бивни Animal Ram, не знам доколко биха се понесли дългосрочно, той още в началото я определи, като крайна, а пък той самият може да е мега инат, и като сложиш боцуняка в него, равния тон, биха циклили на едно място дълго време, ако единият не клекне с компромис.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 11:28 от Revoker

# 2 077
Интересен развой на събитията.

Мартин уж влезе със заявката колко е предпазлив, колко не вярва на жените, колко е опитен... а накрая по най-елементарния начин го изманипулираха. Даниела може би има симпатии към него, но само толкова. Влюбена е в банковата му сметка и й допада идеята да си уреди живота с богат мъж. Сълзите й бяха много изкуствени и си пролича, че насила се разплака. Контрастът си пролича в разговора й с Васил - очите й светнаха, пролича си, че е привлечена истински от него. Но тя не би се хванала с мъж, който не може да й осигури стандарт на живот какъвто иска. Така е модерно сега да се предлагат жените. Продължението е: раждат деца, развеждат се в някакъв момент и после разчитат на цялостна издръжка доживот (кола, апартамент, платени сметки и пари за ежедневието), а мъжете се съгласяват, защото нали трябва уж да се погрижат за детето/децата си. Само че всъщност осигуряват майката, която умело използва детето/децата за да вмени чувство за вина у мъжа.

Косара много олекна последно време. Добре изманипулира Виктор, а той горкия още таи надежда за нея. Преди да се появи Васил, тя нямаше нищо против, че Виктор и Любомира са се целували - каза че за нея не е важно да е първата, а последната. Появи се Васил и тя си измисли изведнъж, че не би простила целувка с друга и хитро разкара Виктор. Аз съм абсолютно "за" жените да се срещат с всички мъже за да имат и те избор. Както мъжете вътре излизат с много жени, така и жените имат това право. Но ме подразни, че вместо да си признае просто, че харесва Васил повече, тя си измисли съвсем друга причина, на която само Виктор може да се върже.

Много грозно Косара и другите нападнаха Роси. Всички клюкарстват непрекъснато, но изведнъж станало голям проблем, че тя говорела за тях. Там са затворени много жени и дори би било странно да не се коментират една друга.

Виктор стана много противен. Непрекъснато копира Мартин и се влияе пряко от това, което му казват жените. Ферай добре му каза "Къде е собствения ти характер?" Сега вероятно няма да даде шанс на Роси след като го настроиха срещу нея. Мисля, че няма по-лошо от безхарактерен мъж.

Васил е много приятен. Особено на фона на другите двама, наистина се откроява. Нормално е повечето да се прехвърлят към него. Още повече, че Виктор и Мартин тотално игнорираха много от жените и ние забравихме, че са в предаването докато не дойде Васил. Дори от елементарно възпитание е редно да обърнеш внимание на всички, които седят и те чакат.

# 2 078
Даниела и Мартина са същите манипулаторки, но по различен начин. Даже ми е малко странно как хората не го виждат. Мартина съвсем не е толкова наивна и игрива, на колкото се прави. Нейният начин да получава това, което иска, е точно такъв. Иначе и нейните финансови изисквания са високи - с тази разлика, че ако парите свършат, Даниела ще ти помрънка, преди да те зареже, а Мартина направо ще си тръгне.

# 2 079
  • Out of the Mix
Разбира се, Лили.
Въпросът е как се подхожда, а с развоя на отношенията би си проличало, и биха излезли наяве много неща. Никой не се впуска просто ето така в отношения, еле пък сериозни ангажименти от всякакво естество, колкото и да са "розови облаците", поне за зрял индивид с акъла си.

Или казваш, че те разчитат на "сляпата Неделя" в желания обект, и да си манипулират, както искат...
Да ти кажа не малко мъже ги знаят тези неща и са имунизирани, знаят какво да говорят, какво не, и какво да правят, и какво не преди всичко останало, крачки не се прескачат, етапи, защото след еуфорията на първоначалното запознанство, бързо се влиза в реалността на ежедневието и всичко лъсва.

# 2 080
Не знам защо всички решиха, че Мартин се бил унижавал.
Всъщност, Мартин изигра сценка, която всички мъже знаят, че работи – с извинението и ох, миличко, нали знаеш, че ти си единствената. После си правят, каквото си знаят. Simple Smile)
Работи се с няколко хода напред. Така се прави.
А тя с този покер фейс Дана мадана просто разби на пух и прах всички сценки от чиклитчетата - можеше да вкара щипка изкуствена емоцийка на трогване. Ей така - за цвят и разкош.
Друга няма да целуна тука.... то и няма кого – той си пробва, където имаше интерес.
Марто си играе тотално по стратегията. Simple Smile И му се получава до момента.
//
Кои сте всички мъже дето искате само жени като Мартина? Много смело. И невярно.
//
Васко не е дърво, напротив, има свежо чувство за хумор и се владее чудесно. Не пръска постоянно излишен тестостерон, той прозира зад поведението му.

# 2 081
В инста го хокат Марто що е избрал чепеларската кокона и той...я защитава,моля ви се.Ако била от Сф дали щели да питат.Ок,грозно е да се обижда на провинция,но...все си мислех,че като е излязъл и се е погледнал отстрани и му е ясно,че тази жена не е за него.Но..явно още има симпатии или поне я уважава.Пак ще кажа ЖДНБ! Grinning

# 2 082
На алфа мъжете им сработва и без сценки като на Мартин. Ама той алфа не е и не знае.

# 2 083
Зависи от жената какво ще сработи. Не от мъжа какъв е. Само да кажа.

# 2 084
Разбира се, Лили.
Въпросът е как се подхожда, а с развоя на отношенията би си проличало, и биха излезли наяве много неща. Никой не се впуска просто ето така в отношения, еле пък сериозни ангажименти от всякакво естество, колкото и да са "розови облаците", поне за зрял индивид с акъла си.

Или казваш, че те разчитат на "сляпата Неделя" в желания обект, и да си манипулират, както искат...
Да ти кажа не малко мъже ги знаят тези неща и са имунизирани, знаят какво да говорят, какво не, и какво да правят, и какво не преди всичко останало, крачки не се прескачат, етапи, защото след еуфорията на първоначалното запознанство, бързо се влиза в реалността на ежедневието и всичко лъсва.
Аз мисля, че в реала Даниела би била много по-любвеобилна. Просто целта ѝ в Ергенът не е Мартин. Все пак си изкарва хляба, продавайки книга за това как мъжът трябва да угажда за всичко на една жена. Ако се държи като Мартина в предаването, е равносилно на това да си изгори книгата.

В този ред на мисли, явно все пак цели да има някакъв собствен доход и финансова свобода, така че думите ѝ в предаването, че никога не би работила, че очаква всичко на готово и т.н, ми идват малко като на шега. Но трябва да си довърши постановката, все пак. И явно има ефект, защото книгата се купува като топъл хляб от разни кифлета.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 12:11 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт