Живот на кантар - тема 4

• 32 659
  • 759
  •   1
Отговори
# 45
  • някъде другаде
Барбито е супер досадна. Тя смята , че върши всичко. Тя ги сменя , мотивира,  буди....

# 46
На Виолета много ѝ личи, че цял живот е дебела. Толкова комплексирана и жадна за внимание, да изпъкне, да се докаже. И да отслабне, този манталитет няма да се промени.

# 47
На Марто майка му "изографисана" като него или той като нея.

# 48
Барбито е супер досадна. Тя смята , че върши всичко. Тя ги сменя , мотивира,  буди....

Как пък не седна себе си да мотивира и да отслабне досега Joy

# 49
Добре, че бяха Тошко и Барби да избутат целия отбор Trollface

# 50
Много интересно, на мен наистина ми се струваше, че сините са с по-добро темпо.

# 51
  • На Изток от Рая
Тошко да не е въртял докато другите са спали😂. Марти, милият се разтопи като видя майка си, май още не са скъсали пъпната връв😀

# 52
  • Някъде там
Понеже не мога сега да гледам. На снимките в иг има едно момиче с Мартин, да не е тя изгората ?
За това момиче питам.

# 53
Най - вероятно това е момичето, което харесва да. И тя влезе заедно с родителите на Марти и 2 момчета приятели.

# 54
  • Телиш/Плевен
Да, тя е. Hug

# 55
На Барбито и изчезнала двойната брадичка.Дано да стигне до заветната цел(въпреки че е дразнител).

# 56
  • Някъде там
Сладурка е, въпреки килограмите, отиват си. Дано са щастливи заедно. Мартин ми е малко глуповат, но добричък. Симпатяга е.Дано мама го научи да готви, за да не разчита на девойката.

# 57
Със смесени чувства съм. Ясно ки е, че предаването се прави според оригинала, но още не мога да се примиря. Трябваше да отпаднат примерно 5 човека, а останалите да се борят до финал за наградата. Всички са влезли на първо място да отслабват, после за наградата. Някой, ако ми обещае, че за един месец ще сваля тъпите 5кг, които ме мъчат, без награда ще избягам от нас, от работата, от ежедневието и ще ги сваля. А сега си се мъча, хем без награда (финансова) хем с деца, мъж, работа, чистене и какво ли още не JoyJoyJoy

# 58
Виолета е адски неприятна и нахална, иска другите да ядат, те били жени …

# 59
  • На Изток от Рая
Барбито голяма лисица, милата стомахът ѝ се свил и не може да изяде много калории, ама за другите не е проблем. В случая Тодор беше прав, че всеки си има някакви цели и си ги гони, нищо че са отбор

Общи условия

Активация на акаунт