Живот на кантар - тема 4

• 32 681
  • 759
  •   1
Отговори
# 60
Свит стомах, пък само 10 понички можела да изяде.

# 61
Барби ще се пръсне от злобичка Joy осъзнава че почти всяка седмица сваля по-малко от останалите ,съответно ако червените загубят знае ,че е чао и сега място не може да си намери

# 62
Според мен ще отпадне някой син, че иначе съвсем ще се свие червения отбор. Ще гледат да ги поддържат равни бройки

# 63
  • ПАЗАРДЖИК
Харесвам тези стратегически игри. Да потренират малко и мозъците, не само мускулите

# 64
Аз не разбрах това момиче дето влезе с близките на Марто дали е момичето, което харесва или е близка негова приятелка. Май е приятелката, която ще му помогне да изненада момичето което харесва. Не мисля, че това е изгората му.
Обаче родителите на Марто и те са заформени, както и приятелката. Общо взето близкото му обкръжение е с проблем с теглото.
Пък и майка му каза, че като отслабне ще е по здрав и ще може да си намери приятелка.

Омръзна ми да ги изкушават с храна.
Гадно ми е да ги гледам как се борят със себе си и избора: отбора или те и оставането им в предаването. Не ми харесва така.

Изненадана съм, че червените победиха в предизвикателството, всичко сочеше, че ще са сините или поне на мен така ми изглеждаше.

# 65
Оффф това беше много зле от страна на Виолета. Само говори и нищо. И много разумно от страна на Симеон. И за мен логиката беше или палачинки или бургер. Стори ми се, че е без сос. Та Виолета, защо не изяде 2 понички поне, само това не разбрах

# 66
Виолета наистина е злобна, тя със сигурност щеше да изяде 10 понички, ама отбора така е решил, та чак я е яд Joy
Незнам,ама 10 понички никога не съм яла, не си и представям да успея да изям толкова. Айде 2 до 3, ама тя 10 каза, че е ял и сега може Joy
При нас има една закусвалня с едни много, ама много вкусни понички с шоколад, ама много шоколад Joy Не са и скъпи Joy Много се търсят. Аз от тях повече от 1 не съм яла. Ми то ти се сгажда от толкова захар. А да изядеш 10... сигурно ще развиеш диабет. То тези там бяха май донати, но пак 10 са много да успее да изяде жена.
Признавам си, че хвърлих око на пицата Joy
Само 300 кал Blush
Ми то 3 парчета пица са под 1000 кал, а спокойно може да изкараш деня на тях Joy
Моно на пица Joy
Това в кръга на шегата де.

# 67
  • На Изток от Рая
Аз също не бих могла да изям 10 понички, въпреки че стомахът ми не е  толкова малък, колкото на Барбито😂. То даже не е толкова до количество, колкото че е прекалено сладко.

# 68
  • Телиш/Плевен
Аз не разбрах това момиче дето влезе с близките на Марто дали е момичето, което харесва или е близка негова приятелка. Май е приятелката, която ще му помогне да изненада момичето което харесва. Не мисля, че това е изгората му.
Тя е, в един от синхроните каза, че повече няма да се подстригва, за да ѝ се хареса. Останалите също коментираха - Рая каза, че вижда химия помежду им, а Вили Христова каза, че появата на момичето много го е трогнала, но няма да каже защо. Grinning

# 69
Малее, пак ли съгрешват тия Joy
Отивам да видя дали не е качено вече.

# 70
Сините въртяха с привидно по-високо темпо, защото караха на ниски обороти, което обаче не им навърта повече километри. Червените въртяха на малко по-високи обороти, което е по-трудно, но трупа повече дистанция.

Виолета е атрактивна и артистична. Аз бих казала, че не остави отбора във време на нужда, когато въртяха колелото. Иначе щяхме просто да гледаме някакви измъчени хора на колелета, които си мълчат и карат. Червения отбор наистина не играе отборно и това си личи. Тъпо ми е да ги гледам така. Дано скоро махнат отборите и останат само индивидуални игри и резултати, то и без това от единия отбор няма да остане нищо. Иска ми се Тодор да се представи най-зле. Йорданка и Поли също не са ми особено интересни за гледане. Имам чувството, че Поли няма мнение за нищо. Момичетата от синия отбор и те са се отпуснали на Симеон за всяко решение. Според мин двойките са интересни - има място за изненади.

Това момиче дето Марто си е харесал прилича на негова сестра 🫢

P.S. По повод коментара, че си личи че Виолета е дебела от дете по манталитета й. Надявам се да не обидя никой тук, но не познавам и не съм  срещала досега жена, която от дете/тийнейджър да е пълна (почти до степен затлъстяване) и да е скромна. Всички са намахани, колоритни, артистични, шарени, екстровертни, със самочувствие и sassy. Имам доста такива приятелки, даже на ММ му се струва странно, защо така ги “избирам”, но истината е че се чувствам супер комфортно около това друг да е екстровертния, колоритния и артистичния, със самочувствието и тн. и да ме вади от черупката ми така да се каже. С такива хора никога не е скучно. Те получават сцената, а аз се зареждам от това да съм в компанията без вниманието да е върху мен. С всичките си приятелки имам страхотни и щури спомени включително и с Вили.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 23:48 от Lygia

# 71
  • Благоевград
Треньорът на сините ми става все по-симпатичен. Много е адекватен, много сърдечен, очевидно си разбира от работата. Бих се записала при него на тренировка да ми извае плочки 😁
Мартин беше много сладък как се хвали, че прочел книга. И го накараха да яде сурови броколи, аз обичам броколи, но това не бих си го причинила, ми то има вкус на пясък 😁😁😁 много ясно, че няма да му хареса.
Червените мисля, че приеха Рори и им потръгнаха нещата, с Анита май не беше много ок, много ме напрягаше с това кръщене, а Рори е психолог и говори с всеки индивидуално и му намира цаката. Харесвам я.
В промото за утре треньорът на сините хвърля туба с вода и нещо се пени. Интересно ми е какво го е изкарало така извън нерви. Нямам търпение за утрешния епизод и кантара. Време е Тодор да си ходи.

# 72
Според мен някой от сините ще си тръгне. Такова усещане имам. Йорданка ще избухне. Не може все да е на дъното. Виолета също според мен. Тя и визуално ми изглежда много променена в този епизод, а сега ще е и много мотивирана. Вили от плевен избухна на миналия кантар - възможно е тази седмица да не е с такъв уау резултат.

Славко ми и фаворит за финал, но с тази лабилна психика няма да стигне до никъде, защото отбора няма да го задържи ако се стигне до там. Хареса ми как стоеше и подкрепяше каращите колело, изглежда достоен човек, но и той е много пасивен. Симеон очевидно води отбора, но той за мен няма място на финал. Това неговото не е като проблемите, които повечето участници имат. Има корема на 50% от българите. А и за мен лично за него спечелването на формата си е бизнес.

Виолета обаче е права - сините до толкова са го издигнали, че ще жертват всеки друг, за да ги води Симеон.

И аз се чудя Ванко надъхваше ли ги или се ядоса нещо.

Рори ми е супер симпатична и въобще не ме натоварва като Анита.

# 73
Гледах донякъде.
Много ми хареса изненадата за Мартин. Гледах и се усмихвах. Марто е мамин 🤦♀.
Спомням си, че беше казал, че отслабва И заради момичето, което харесва, защото му казала, че не го иска дебел. Че и тя е дебела 🤷♀ и верно много си приличат.
Рая от къде е? Нейният племенник е най-добър приятел на Мартин. Светът е малък.
Не разбрах каква беше драмата с колелото и Тодор, че Виолета трябвало да го сменя на всеки 30 минути 🤨. Много ми е противен, нечистоплътен и отблъскващ.

# 74
И аз се изненадах, че най-добрият приятел е племенник на Рая. Според мен Рая и Мартин няма как да не са се познавали.

Тодор не е имал сили заради фастовете май се оказа. Иначе поне по това, което показаха, Виолета им направи състезанието. Едно че тя сменяше закъсали играчи, но и стратегията ѝ за спринтовете накрая според мен ги издърпа пред сините.

Общи условия

Активация на акаунт