Живот на кантар - тема 4

• 33 194
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
От това което чух ми се стори, че Барби пее доста прилично. Тя май е с музикално образование. И да, пееше им, равличаше ги, сменяше ги на колелото, този път не ме подразни. С поничките се изхвърли малко, но това си е тя, свикнах и вече. Тодор ми е дразнещия.
За момичето на Мартин явно не съм разбрала и това е избраницата му. Аз останах с впечатление, че е някоя кокона, която не му обръща внимание и той иска да я впечатли като отслабне, а то какво излезе - и тя пълничка и го гледаше така мило като се гушкаше в него, че според мен си го е приела какъвто е. И за какви изненади с букети говореше Марто и приятелка, която да го води до вратата на любовта, малко объркващо беше. Та те явно са си заедно с това момиче, имаше близост между тях или поне са в близки отношения, а и явно и химия, както отбеляза Рая. Но сега е добре не само той, а и двамата да се хванат здраво на режим и да се подкрепят, че иначе, ако почнат да се глезят и да си хапват всичките усилия на Марто ще идат в девета глуха. Като цяло фамилията му трябва да предприеме промяна, за да може и той да остане мотивиран. Иначе си е още едно голямо бебче с много силна връзка с родителите си. Мило ми стана колко са привързани един към друг.
Рая и Марто са от един град и да не са се познавали, то поне Рая със сигурност е чувала и вероятно е имала визуална представа за него, щом племенника и е един от най добрите приятели на Марто, пък и града не е чак толкова голям(то понякога Света се оказва, че не е чак толкова голям Wink, че един град ли Grinning), та вероятно имат поне бегла представа един за друг.
Пп Не дадоха племенника да обърна внимание на леля си(поне аз не видях), но може би не са искали да наблягат на тази връзка в предаването, че да не излезе "шуробаджинащина" ли, що ли.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 08:12 от Джаста Праста

# 76
Племенникът на Рая или братовчед и - Юлиян/не помня точно кой/ е единият от Молец.

# 77
Да, да и аз това мислех да отбележа, но не бях съвсем сигурна дали правилно съм запомнила. Grinning

# 78
  • София
Съвсем нормално е Рая да не се познава с Марти отпреди. Вие познавате ли всички приятели на племенниците си? Аз на дъщеря ми не познавам всички приятели, та какво остава за други деца.

Момичето на Марти наистина му е като сестра. 😂 Може заради бузките. Дано заедно се мотивират и надъхват и заедно да свалят килограми.

Мен пък пак ме подразни Виолета. Тя трябвало да стои до тях, нямало как, тя трябвало да ги подкрепя, тя трябвало да им е опора. Все едно са някакви деца и те не се подкрепят помежду си. Пак беше омаловажаващо ролята и личността им. Един вид, ако не съм аз, те няма да успеят.

Тошко си е дразнител. Започвам да разбирам, когато говори за жена си като за ангел небесен. Сигурно си знае, че не е лесен за съжителство и оценява, че тя го търпи, какъвто е.

# 79
  • Някъде там
На мен, защо ми се струва ,че те казаха,  че се познават бегло покрай племенника й от Молец, още в началните епизоди.
Може и аз да си въобразявам, но ми се струва че имаше май нещо такова споменато.

# 80
Казаха, че Рая има братовчед в "Молец", не племенник.

Имам чувството, че ако предизвикателството не беше посъкратено, сините щяха да бият, защото Барба наистина щеше да се спихне, а и Тодор с този фаст и оплаквания. Чакам аз Тошко да удари платото, защото е абсурд 3 месеца да свалят като в първия месец.

# 81
  • София
Рая гледаше много въпросително и невярващо, когато съобщаваха резултата от колелата. Мисля, че всички бяха силно изненадани, дори и червените.

# 82
Рори така се усмихваше, че беше ясно, въпреки "съспенса" и паузата за рекламите.

# 83
Да, наистина момата имаше визуална прилика с Марто. Даже го попитаха: Марти, това сестра ти ли е? Grinning
За приятелите - аз познавам някои от най близките приятели на племенницата, но бегло. Тя вече е голяма, има си свой социален кръг и контакти и няма как да познавам всички - колеги, приятели, познати. Като беше по мъничка имах телефоните и имената на приятелския и кръг, трябваше да знаем къде и с кого излиза, но вече е голяма, има си годеник, свой живот, така, че...

# 84
Мартин е голям добряк, но... много беден речник, той едва вързва изречение. И когато се появи майка му, дойде и признанието, че не чете книги и чак й се похвали "прочетох книга" (цели 150 стр) и тя казва "той от дете не е чел". А защо не е чел? И ролята на родителя каква е била? В училище явно е бил задължен да прочете нещо.   Да си признаеш в национален ефир "прочетох книга", означава, че никога не си чел и  в твоите очи това е някакво невероятно, небивало постижение.

# 85
Та и вместо да те е срам, да ти е забавно.. И аз не го разбирам, ама...

# 86
Хубаво искаш някой да отслабне - а ти какво чакаш.
Нахално е.
Днес ще гледам вчерашния.

Оф, чета ви и Тошко пак ли е фаствал Grinning

# 87
  • София
Рая и Мартин може да са се виждали, но определено не са били близки. Важното е, че са в различни отбори, за да няма спекулации. Би трябвало от екипа умишлено да са го направили, от по-малки населени места гледат да ги слагат в различни отбори за всеки случай.

Приятелката на Мартин ми се стори, че има чувства, дано не е френдзоунат, отиват си. Хубаво би било да го подкрепи и двамата да се хранят по режима.

Барби този път беше полезна, да, много се изтъква, досадно е, но дори Поли, с която доскоро не бяха близки, го призна, че без нея трудно щели да се справят. Сменяла ги е и е довършвала по 10 минути. Наистина Тодор и тя са в най-добра физическа форма в отбора им, Мартин, Поли и Йорданка бързо се изморяват.

# 88
Не съм го гледала Ванко другаде, но ми направи впечатление как юркал бременната му приятелка да бяга, въпреки че му казвала, че не се чувства добре. И с тия "Представи си, че..." ми е леко досаден.

# 89
Аз разбрах, че не е знаел, че е бременна.

Общи условия

Активация на акаунт