Живот на кантар - тема 4

• 33 404
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
Аз разбрах, че не е знаел, че е бременна.

Няма значение. Като си бременна, може да не се чувстваш добре, може и рекорди да поставяш, различно протичат бременностите. Фокусът за мен е върху това, че не се чувства добре. Човек, който има достатъчно самосъзнание и воля да прави нещо сам, може да прецени кога не се чувства достатъчно добре, че да не го прави. Не визирам хора, на които хич не им се ще да правят нещо и си търсят оправдание да не го правят, макар че и такива не бих юркала, ако не са ми деца лично аз..Приятелката му май си е била активно спортуваща по свое желание и преди да започнат връзка, та може да прецени кога не се чувства добре.

# 91
Ето как се раждат фалшивите новини: нито той, нито тя са знаели, че е бременна.

diziler, не знам с какъв акъл правиш асоциация с крещенето в предаване с цел рейтинг с домашно насилие. Не се ли сещаш, че жълтите медии често преписват оттук? Малко такт няма да е излишен.

Меко казано се вбесих.

# 92
Хората се ядосват, реагират по емоционално, но това не означава, че са насилници и бият де що видят.
Пък и все пак това е предаване, режисура, туй онуй, вероятно преекспониране с цел подсилване на ефекта. Не бих бързала да си вадя генерални заключения.
Инак да, и на мен ми направи впечатление за юркането, но те и двамата не са знаели още за бременността, макар, че Кукумицинка е права, че не е коректно да юркаш човек, който споделя, че не се чувства добре.

# 93
При Ванко е нещо като професионално изкривяване. Той все пак работи това да юрка хората.

# 94
Аз разбрах, че не е знаел, че е бременна.

Няма значение. Като си бременна, може да не се чувстваш добре, може и рекорди да поставяш, различно протичат бременностите. Фокусът за мен е върху това, че не се чувства добре. Човек, който има достатъчно самосъзнание и воля да прави нещо сам, може да прецени кога не се чувства достатъчно добре, че да не го прави. Не визирам хора, на които хич не им се ще да правят нещо и си търсят оправдание да не го правят, макар че и такива не бих юркала, ако не са ми деца лично аз..Приятелката му май си е била активно спортуваща по свое желание и преди да започнат връзка, та може да прецени кога не се чувства добре.

Принципно си права, всеки си решава кога и как ще тренира и дали ще го прави.
Да, не е редно ако човек не се чувства добре да го юркаш.
Ама той май си смесва личния с професионалния живот. Просто си е свикнал на всички да вика - давай, давай, още, още.
Самата му жена явно му е свикнала с това отношение.
Но да, не ок.

# 95
Само ако знаете колко пъти не ми е било добре, била съм изморена и не ми се е занимавало и като отида да тренирам се връщам нов човек, тонизиран и удовлетворен.

Кофти е да се смесва режисирано предаване с предположения за домашно насилие. То тогава шеф Ангелов ще е насилник номер едно на страната.

# 96
Всички сме така.
Понякога и аз съм изморена и се насилвам.
Но друг път пък не искам да се насилвам и правя по-щадящи упражнения, бавни - йога,  каланетика, такива неща.
Всеки има право да го мързи, да е изморен и да реши да си почине. Grinning

# 97
diziler, не знам с какъв акъл правиш асоциация с крещенето..
Ама такива изблици издават доста неща за поведението на човек в живота.  Какъв "такт", какви 5 евро? Всеки си пише собственото мнение. Аз така мисля, това пиша. Всеки си пише през неговата призма. Никъде не съм казал, че това, което пиша е непременно вярно, така смятам аз. Всеки човек, занимавал се малко с психология, ще види доста знаци в поведението му, които подсказват как се държи в живота.

# 98
Ако не правиш разлика между изразяване на мнение, че някой е емоционален, дори сприхав и че, видиш ли, удрял шамари на жена си, толкова са ти психологическите познания.

# 99
  • София
Моите впечатления за Ванко в Сървайвър са точно противоположни. Беше един от най-спокойните хора вътре, бяха подложени на голям глад и той си даваше част порциите на близките си, не еднократно, а през цялото време. Всички си изпускаха нервите понякога. Той не е бил дори в топ 5 на най-агресивните в сезона.

Зрителите го обвиняваха него по-скоро, че не беше съсредоточен в голямата награда, а каза, че е отишъл да изпита пределите на тялото си, което е малко скучно за гледане.

# 100
Според мен агресорите доста успешно се прикриват и затова в голям процент от случаите хората са изненадани, че видиш ли някой извършил това и това, а те го знаят като мил, усмихнат, внимателен и уважителен човек, джентълмен. Агресорите много добре знаят какви са и се усъвършенстват в поведението си, че да не им личи.
Не говорим за приматите по потник и с бутилка домашна ракия, които мислят, че все още живеят в пещерата.
Това да си емоционален, не те прави насилник, а и едва ли Ванко точно по тв ще почне да си показва мурафетите, ако е. Прилича на интелигентен и образован, има достатъчно ум как да се държи.
Не отричам, че по принцип има признаци, ако някой е насилник, психопат и тн., но в случая се въздържам от изводи, защото не съм видяла наличие на такива признаци.

# 101
Аз писах в началото още, че Ванко не ме кефи като подход, но никога не бих го нарекла агресор, камо ли раздавач на шамари вкъщи.

# 102
Ех, не е лесно това час да въртят. Особено дебели хора. Трудно е, знам.
Евала, че издържат.
Пот се лее яко Grinning
Барби е дразнеща. Щяла да ги подкрепя, ох майкооо.
Обаче вече ги гледам и са ми много отслабнали, просто са се стопили.
И двете Вилите особено ми направиха впечатление.
Вили от Плевен дебеличка е още да, но огромна разлика. Бедрата и вече не са такива. Просто си личи.
Само Марто някак не мога да го усетя. Не знам защо.

# 103
Вече почти не гледам, само ви чета.
Снощи обаче превключих за 5 минути и уцелих рд на Мартин.

Нямам думи за споделеното за книгите. Хубаво, не четеш, но трябва ли с такава гордост да го заявяваш.
И как се смееха и се радваха роднините, че маминото синче прочело книжка. Ужас.
В началото ми харесваше, на пръв поглед добродушен, но милият много е глупавичък.

Колкото до спорът, това което видях от Ванко, от подхода му и характера му, изобщо не бих го причислила към агресорите Rolling Eyes

# 104
Ох, подсетихте ме за новата дума, която научих вчера от дружката Мартинова- "подстригНат".
А от Виолета допълних знанията си по анатомия с "основна става".

Общи условия

Активация на акаунт