Живот на кантар - тема 4

• 33 453
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
Ани още повече ми хареса как отказа да се включва в интригите и конфликтите. Май само тя си спомня за какво е влязла там, другите нещо твърде много се фокусираха върху наградата.

# 616
  • ПАЗАРДЖИК
Аз пък не харесвам това да нямаш позиция. Когато има несправедливост, трябва да се коригира. Отидоха си от предаването хора, които може би не го заслужаваха!

# 617
Вместо да накажат Тодор и Поли, че правят фаст и са само на салати, те карат някой да яде сладко, за да смени отбора... трагедия!

# 618
Тодор е страшен отвратяга. Радвам се, че Рори не си замълча пред наглостта му и философстването му.

# 619
  • някъде другаде
Тодор е страшен отвратяга. Радвам се, че Рори не си замълча пред наглостта му и философства ето му.
Време беше някой да го постави на място.

# 620
Така като гледам от едното влязло, от друго излязло. Наглец е, не му пука.

# 621
Е те сега закусваха ли ? Жените купички с нещо като мляко и овесени ядки, та дори и кафе, а пред Тодор купичка със салата Joy
Еми тва пак е нарушение. И да имат правила, които не спазват и отдавна е трябвало да ги махнат тези хора. Наистина си отидоха други заради тях. Те повечето заради това се ядосват. И заради наградата де.

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 22:59 от Bubani25

# 622
1200 ккалорие шоколад не са кой знае какво. Чат пат ми се случва да изям 2 шоколада един след друг, или да натисна бурканче шоколадово-лешников крем (400гр) и да го хапна за един следобе.
На Мартин ще му се отрази добре не само смяната на отбора, но и този висок въглехидрат. От време на време трябва да се взимат високи въглехидрати (така наречената въглехидратна ротация), което подобрява отслабването.

# 623
Виолета чува ли се какви глупости
говори Joy Мартин бил бушон при сините, пък при червените които са по двойки - Поли/Тошко и Вили/Йорданка сигурно няма да изгърми пръв  в първия удобен момент

# 624
  • ПАЗАРДЖИК
Ама Виолета пак съкаше Марто да ги изяде всички. Другите му казаха да спре. И сега- щял да е бушон! В синия отбор няма хора, които да си ходят. В червения и Поли, която е вече 80кг, и Тодор, и Виолета, които всичко знаят…

# 625
Охо, от другата седмица ще има човек напуснал и върнал се, ще е интересно

# 626
Мартин сваля килограми - трудно ще е под жълта линия. Освен, ако не манипулират кантара, което е ясно, че го правят. Барбито едвам 2 килограма за седмица сваля, а сега за ден и половина сигурно свали 1кг.

Барбито с имунитет и вече червена линия, хахахха. И после ако някой каже, че не е нагласено...

# 627
Вместо да накажат Тодор и Поли, че правят фаст и са само на салати, те карат някой да яде сладко, за да смени отбора... трагедия!
И изкараха другите виновни ,че гледали в чиниите кой какво яде. Супер излишно беше Ванко да крещи по всички, при положение че само двама са виновни.
И изобщо не става въпрос за наградата,проблема Марияна много ясно го каза - много честни хора си отидоха ,а мамещите са още там. Ани е страшно мило  момиче и хубаво не иска да влиза в интриги,а да остане в предаването за да се учи,но не осъзнава че ако тези продължават да не спазват правилата, всъщност има голяма вероятност да си тръгне преди тях само защото играе честно.

# 628
Рори ме уби с тази "шванта" и колко пъти го повтори. Може да е нещо регионално, за пръв път го чувам. Или е чула "швамтух" грешно и го е затвърдила.

# 629
  • ПАЗАРДЖИК
И аз не разбрах що е то.

Общи условия

Активация на акаунт