Живот на кантар - тема 4

• 33 406
  • 759
  •   1
Отговори
# 435
Поли пък какъв проблем има, каква драма?
Иначе и на мен не ми харесва особено. Излъчването не ми допада.
Жалко за Симеон.
Явно няма честност, важното е да се свалят килца и да се спечелят паричките.
Ако ще има следващ сезон, тъпунгерите, които правя предаването няма да  е лошо да помислят за санкции при неспазване на режима.

# 436
  • София
От монтажа ли е, от сценария ли, но ми идва в повече драмата. Бях спряла да гледам около месец, миналата седмица започнах пак. В темата сте повече фенове на синия отбор, но аз лично не разбирам защо повечето хора в него са взели ролята на жертви и си изгониха единственият останал с по-лидерски качества. Всъщност цялата концепция как да отпадат участници ми е малко непонятна, но то като цяло имах друга представа за формата, а се оказа доста разочароващ. Голяма драма от Нанси, а толкова ми харесваше като участваше в риалитито, в което стана Мис България преди години. Все едно са на погребение всеки път на този кантар, големи драми, голямо вайкане. И аз не одобрявам своеволията, които си позволяват участниците и мисля, че освен треньорите и диетолога, трябваше да има и психолог, който да работи с тях. Минала съм през драмата на емоционално хранене и хормонален дисбаланс и зная, че без читав психолог това не се бори. Продукцията малко са си спестили от бюджета. Те и с рейтинга не се справят особено, щом така го натириха в събота по нощите. И то по-интересния седмичен епизод - с кантара и отпадането.

# 437
Марияна не ме дразни, освен когато обяснява " какви деца е родила". Ами и ние сме родили деца, които си обичаме и са ни по-по- най....

# 438
Минала съм през драмата на емоционално хранене и хормонален дисбаланс и зная, че без читава психолог това не се бори.

Аз не съм ходила на психолог и съм успяла.
Както и много други хора с тези проблеми не са ходили и са успели.

# 439
  • На морето!
Няма да е зле да има психолог, виждаме че и диетологът и треньорките не издържат на напрежението на моменти.

# 440
Поли пък какъв проблем има, каква драма?
Иначе и на мен не ми харесва особено. Излъчването не ми допада.
Жалко за Симеон.
Явно няма честност, важното е да се свалят килца и да се спечелят паричките.
Ако ще има следващ сезон, тъпунгерите, които правя предаването няма да  е лошо да помислят за санкции при неспазване на режима.
Абе, хубаво да свалят килца, нали за това са там, но тогава защо драпат за имунитети и предомства на игрите. Сините се закопаха като изгониха Симеон - женорята се свиват, Славко е всичко друго, но не и стратег. Ако имаше един, който да умее да поема отговорност и да има инициатива, това беше Симеон. Сега Тодор ще ликува от червената трибуна. И май ще се окажат прави тези, които казаха, че се гонят първо хората, които свалят най-малко. За мен това е грешка. Ето Марто, най-дебел, а най-малко сваля.

# 441
Симеон от една страна го изгониха и защото е в една стая с Тодор може би. Те няколко пъти коментираха как не говорят пред него неща, които ще каже после в стаята при него.
От друга страна женска солидарност.
Много от нещата не ги дават, та незнаем цялостната картина.
Психолог също може би имат, но не го излъчват както и много други неща.

# 442
  • София
Минала съм през драмата на емоционално хранене и хормонален дисбаланс и зная, че без читава психолог това не се бори.

Аз не съм ходила на психолог и съм успяла.
Както и много други хора с тези проблеми не са ходили и са успели.
Разбирам, много хора вероятно се спарвят и без, но при тях се вижда, че непражението ескалира, а проблемът не се разглежда в основата си, а само се загатва на повърхността.
Споделям опита си и смятам, че без психолог нямаше да имам резултата, който постигнах, за да открия и преборя първоизточника на емоционалното хранене при себе си.

# 443
Предаването нещо се поомаза.
Стана - всеки си прави каквото си знае, ред сълзи, ред сополи, драма, шок, ужас, кантар, айде юруш на тренировки, айде пак рев, сополи, драма, все някой навиква някого, все някой е обиден, засегнат, настъпен. Един бил сам, друг пък му липсвало нам си кво, един не яде, друг реве и всички вкупом правят тъпотии на килограм са все водеща, диетоложка и тренери.
Едит: И защо наричаха печения на фурна омлет протеинова пица, не разбрах?!
Доколкото видях объркаха яйца с котидж. Пекоха. После гарнираха с доматен сос, мръвка и май кашкавал и пак запекоха.
Та това си е просто печен омлет с мръвка и кашкавал. Протеинова пица, хм!

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 01:05 от Джаста Праста

# 444
Джасте, протеиновата пица като веганските “специалитети”. Ей ся наскоро четох, че стек вече не се отнасяло само за месо, ами и за карфиол. Та и с пицата така.

# 445
Жалко, че не изгониха Марияна, от няколко седмици стискам палци да я махнат. Сега се надявам всяка седмица да губят сините.

А Дерия както се бях замислила дали да не ида на консултация при нея, така днес ме отказа с нейните глупости за половин чаша захар в 1 печен картоф. То остана ли нещо, което да може да се яде според нея? По-добре да си стоя при Руми, тя поне прави режима спрямо храните, които обичаш, а не стандартно меню за всеки човек. Тя трябва да им го направи максимално просто, лесно и приятно, за да продължат да го спазват навън. И трябва да ги учи на гъвкавост, сами да могат да си преценяват какво да ядат, с какво да заменят и т.н. Иначе след като излязат пак ли същите втръснали менюта ще следват завинаги... В тоя ред на мисли аз не съм против хората, които се опитват да си правят сами модификации в менютата (стига да не гладуват), защото това ще им е по-полезно навън.

# 446
Дерйа в страницата си пояснява информацията от днешния епизод, явно при сглобяването на епизода не са успели да предадат същината на казаното от нея:
Скрит текст:

# 447
  • София
Въобще не е учудващо, че изгониха Симеон. Във вчерашния епизод го обясниха и го коментираха всички и с Ванко. Казаха, че той е започнал да страни от тях, от няколко дни не се разхождал вечер с тях на традиционната разходка. Само с Тодор седял. В същото време трябвало да се съобразяват какво говорят пред Симеон, защото всичко казвал на Тодор включително стратегиите на Ванко как да успеят. Загуби им доверието, което е много странно, че от лидер сам реши да е аутсайдер. Той преди две седмици хвърли най-сериозни обвинения по Тодор, особено за това, че не уважава хората, после съжалил ли е, че така е решил да се отдели. В другите риалитита има подкасти 😅 тук щеше да ми е интересно мнението му.

# 448
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Явно има психолог в предаването, изписват го накрая в надписите.
Аз вече съвсем не ги виждам сините да спечелят нещо от сега нататък, освен ако не е някоя игра по надяждане. Не че и досега печелеха, но се случваше от време на време. А сега с тези 3 жени и Славко, който е изключително бавен и с никаква издръжливост , съвсем ще им зазлее положението. Дано Марто се премести при тях, че да имат поне някакъв шанс!

Тодор е отвратителен неприятник! Като каже "Добър ден", трябва да се гледа къде е слънцето. Страшно мразя такива хора - гледа те в очите и те лъже. А най-много ме дразни, че никой не предприема нищо срещу това своеволие и неспазване на правилата. И двата отбора мрънкат и недоволстват срещу него /и с пълно право/, но нито Нанси, нито Дерйа, нито продукцията вземат някакви мерки. Не е честно! Все пак това е едно състезание, което ще бъде спечелено от един накрая, всички трябва да са поставени пред еднакви условия и правила.
 А те оставят Тодор да си разиграва коня и да си прави каквото иска.

# 449
Вотът срещу Симеон е бил наказателен,сам си избра приятелството с Тодор пред синия отбор,нормално да го разкарат при първа възможност.Не съм догледала епизода,но за мен всички тези интриги и надцаквания влиаят зле на всички.
Така хубаво започна предаването,въобще не трябваше да има парична награда както някой тук спомена.Идеята му е да се промени нечий живот и съзнание,да се научи как да се грижи правилно за себе си.Нищо чудно че са спрели и световния формат,половината ще се подведат по на Тодор тъпотиите и ще фастват и ще си допрецакат тялото,вместо да извлекат най-доброто от формата,те ще си създадат повече проблеми.Не ми харесва накъде тръгна всичко,сигурна съм че няма да има втори сезон обаче.

Общи условия

Активация на акаунт