Живот на кантар - тема 4

• 33 412
  • 759
  •   1
Отговори
# 420
Със сигурност нещо е направила. Най - вероятно диуретик. А и имаше колело в апартамента, може да го е карала през ноща. Кой знае. Те камерите не са с тях постоянно. Но и не ни излъчват всичко. Ани също е свалила не малко. В случая процента на Поли е повече заради 500 г бонус.

# 421
  • Наблизо
Във сигурност е гладувала и тя.Няма как иначе.
Тъпо ми е за Марто,защото Тошо го смазва.Дано не падне жертва той.
Вили изглежда чудесно и за човек с такова заболяване сваля супер!

И аз от отбора на гладувалите като тийн..не знам дали това ми прецака жлезата,но пострадах и аз.Нямах цикъл почти година.

# 422
Дали не е възможно да манипулират кантара?  Не е изключено според мен.

# 423
Скрит текст:
Със сигурност нещо е направила. Най - вероятно диуретик. А и имаше колело в апартамента, може да го е карала през ноща. Кой знае. Те камерите не са с тях постоянно. Но и не ни излъчват всичко. Ани също е свалила не малко.
В случая процента на Поли е повече заради 500 г бонус.
Не, казаха, че и без бонуса, Поли е с по-добър резултат. Радвам се, че Симо напуска. Тошко ще се спихне.

# 424
  • ПАЗАРДЖИК
Дано сините се справят и без Симеон. Те много разчитаха на него и той вярваше, че това ще го спаси. Дано се стегнат, а Тодор да го дисквалифицират. Марто наистина е за отбора на сините като характер

# 425
Ами ето в следващия епизод ще избухнат.
Марто каза за Поли, че прави номерата на Тошко и е яла само краставици 3 дни. И Ванко избухва. Ще е интересно.

# 426
  • На Изток от Рая
Марто май ще хапва бонбони за трансфер и на него не му издържаха нервичките. Той директно си обвини и Поли за шмекерии, значи на 100% е гладувала или е пила някакви очистителни

# 427
За какво ли ще е драмата с Марто в следващия епизод.. Много интересно ми стана  този път а как ми беше дотъпяло..

# 428
  • Някъде там
3 седмици на краставици чух от Марто.
Крайно време е да има санкции.

# 429

И аз от отбора на гладувалите като тийн..не знам дали това ми прецака жлезата,но пострадах и аз.Нямах цикъл почти година.

Оф, аз доста години. Ама не ми пукаше особено.

А защо Симо напуска. Нали трябваше Ани, ако е с нисък резултат.
Извинявам се, ама не гледам, утре ще гледам.

Ама хора това е състезание все пак.
Ако имаше правила за спазване е едно. Но тук са на хартия, санкция няма.
И защо тогава само единия да фаства, а други да губят?

# 430
Байгън ми е вече от фейк Барбито, драмите, каканиженето и циркаджийските ѝ номера. Сама бих отишла да я извлека до Бургас.

А Нанси като надзирател в концлагер, добре, че не ги разстрелва накрая. Разбирам, че използват всеки повод за драматизъм, но подчертава винаги негативното, така че да се почувстват максимално зле.

Отвратителен епизод.

# 431
Възможно е и 3 седмици да каза, може да не чух правилно. А Поли на мен не ми е искрен човек. Има тих глас, но има нещо скрито в нея. Прави ли се незнам. Тошко поне искрено си ги дразни. Но тя не е искрена. Поне според мен. И дано Марто изяде бонбоните и се смени. Но кой ще прати при червените, казаха трансфер.
Елора гласуваха за Симеон, той и Мариана бяхас най - нисък процент. Ако Ани беше спечелила се спасяваше отбора, а не, че тя трябва да напусне.

# 432
Почнаха да ме оставят с лош привкус. За пореден път се напрегнах вместо да се разсея и науча нещо полезно, да не говорим за среднощното излъчване.
Марто избухна за Тодор, три седмици на краставици бил. Поли и тя някакви игри върти, нещо мътно стана. Според мен не игра честно. И май и другите се усетиха.
Обаче скивате ли, двама се бореха, а трети изгоря. Joy Ех, тоз ефект на пеперудата, страшна работа. Sunglasses
Пп Елора, Поли като спечели, гледаха кой ще е под жълтата линия и Марияна и Симеон се оказаха с най нисък процент и синия отбор гласува Симеон да отпадне. Стратегически мисля, че направиха грешка. Монката ги държеше в кондиция и те разчитаха на него. Сега останаха без лидер. Ванко като не можеше да ги тренира, като изгубиха играта, те автоматично се насочиха Монката да ги води.
Марияна е силна и борбена, но Симеон има качества на водач.
Пп Марто май ще яде бонбони в следващия епизод. Не иска да е червен. Grinning

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 00:49 от Джаста Праста

# 433
На мен ми стана тъпо за Симеон. Вярно, че той няма много перспективи за драстично сваляне по-нататък, но наистина мисля, че помагаше на отбора със стратегия, която другите охотно оставяха в неговите ръце, защото не им се отдава.
Марияна с нищо не я запомних в предаването. И довода на Ани - ами тя ми е близка и ми е като майка, също ми олекна в съзнанието.
А истински ме е яд, че остават втренченият Тодор и онази фотографка, която отново реши да се величае като омаловажава останалите. И накрая - браво, Поли, радвам се за себе си, че ме спаси, а не за отбора или че си свалила килограми. Отвратително злорадо и самодоволно същество. И не, не се трогвам от драмата й, с която злоупотребява, за да изкяри още някоя седмица. Не само тя има подобен проблем там. Нали е Барби, да си ходи в Барбиленд, за предпочитане с Кен-Фаста. Пфу!

# 434
  • На морето!
Добре че не гледам, щях и аз да се напрегна.

Нанси цяла седмица ме трови с промото, в които повтаря  “…но има и уУовка…. ТегУо”.

Общи условия

Активация на акаунт