Живот на кантар - тема 4

• 33 781
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
И на мен ми странен този резултат, тя не е с много кила за сваляне. 3 кила за една седмица са много сериозен калориен дефицит, не знам как става. А пък като я показаха как вяло (и за мен доста грешно) прави упражненията.. не знам.

# 406
Daisy_, благодаря! Така по става.

# 407
Дано Симеон да си тръгне, макар да мисля, че ще е Марияна.

# 408
  • Бургас
Ееее няма спасението от Вили и Тодор. Аман Cry
Вили е като ко-водещ, Тошето е опозиция, ще ги държат.
Вили е права, сините са добри, хрисими, сякаш е нещо лошо.
Според мен Марияна ще си тръгне.

# 409
Няма да се учудя да е гладувала,три килограма са нереални за нейното ниско тегло.Номерата на Тодор.А и като беше вкъщи викаше утре ще ходя да пазарувам,че няма нищо подходящо за обяд.Тоест закуската я е прескочила.Много мразя нечестна игра и номерца прецакай другарчетата.Жалко за Ани,предполагам си отива,спрях го че се ядосах.

# 410
  • Благоевград
И аз не очаквах такъв резултат от Поли. Май май е имало фаст да изхвърли малко водичка. Повече очаквах от Ани, 400 грама разлика има между двете.

# 411
Кога пак ще го върнат от 20 часа. Много тегаво да върви по нощите

# 412
А няма ли днес да гонят някой? Защо гледаме сега 10 минути рев.

# 413
Тука нещо нередно стана.
Целенасочено сякаш показваха Поли как усилено тренира, фитнес, туй онуй, за да оправдаят явно после резултата и на кантара, а Ани я даваха само като тича.
Някак не беше нещо равнопоставено.
Не мога да повярвам, че Поли е свалила повече от Ани. Радвам се и за двете, но дано постигнатия резултат да е бил постигнат по честен начин.
Марто нещо не ми харесва, скапал се е, чувства се сам, изолиран.

# 414
По външния вид ясно си личеше, че Поли е отслабнала с много. Може и диуретици да е ползвала. Тя преди това сваляла ли е толкова много?

# 415
Няма да се учудя да е гладувала,три килограма са нереални за нейното ниско тегло.Номерата на Тодор.А и като беше вкъщи викаше утре ще ходя да пазарувам,че няма нищо подходящо за обяд.Тоест закуската я е прескочила.Много мразя нечестна игра и номерца прецакай другарчетата.Жалко за Ани,предполагам си отива,спрях го че се ядосах.

Ми нека и тя се порадва на хубав резултат, няма само онзи измекярин да не спазва правилата.
Дерия приказваше как трябва да се спазват, ама не спазват и последици няма.
Та защо не и другите да си правят каквото искат.
Или всички спазват или и всеки си прави фаст ако иска.
Аз ако бях вътре и някой така прави и аз ще направя фастче. С неговите камън, по неговата глава.

# 416
Ми май каза, че не била сваляла

# 417
Ми май каза, че не била сваляла
Май около 5% от теглото си е свалила - само за една седмица. Ако е първата седмица- разбирам, но сега не е първата седмица. Тя нали е близка с Тодор, предните дни някой от другите коментира, че тя много слуша Тодор. Сигурна съм, че следващата седмица почти няма да има минус Поли.

# 418
Да, май Марто каза, че Поли се води много по акъла на Тошо. Обаче не е честно така, бе хора. Защо изобщо се позволяват такива своеволия?!
Гледам, че те уж са си вкъщи, но има снимачни екипи т.е. формално са си у дома, но фактически са под надзор, та в тоя ред на мисли кога Поли е успяла да гладува.

# 419
  • ПАЗАРДЖИК
По външния вид ясно си личеше, че Поли е отслабнала с много. Може и диуретици да е ползвала. Тя преди това сваляла ли е толкова много?
Първата седмица е свалила 3,8кг, всички следващи по- малко от днес

Жалко за сините. Не го заслужават, да губят от безчестие

Общи условия

Активация на акаунт