Живот на кантар - тема 4

• 33 783
  • 759
  •   1
Отговори
# 390
Този Мартин защо изглежда толкова сърдит сега на кантара. Даже не изглеждаше радостен, че му дават чорапи. Разбирам, че харесва другите повече, ама е тъпо да се държи така, като някакво сърдито лапе. Да не говорим, че изглеждаше, че все едно саботира на играта с треньорите. Там не държаха реално треньорите, а тежестите свалени от другия отбор, просто треньорите падаха, ако не издържат.

# 391
  • На морето!
Казвам ви аз, че е неадекватна Дери и са прави да се бунтуват срещу рецептите и режимите й.
Емоционално е и доста незряла, не знам как работи с клиенти.

# 392
проблема е във фруктозата...
а когато го сложиш в горещ чай, казваш чао и на полезните неща...
освен на вкус, нищо повече не печелиш с този мед. дори е по-зле от захарта...

# 393
И според мен това беше количеството въглехидрат, а не захар. В показаните хранителни продукти има бързи въглехидрати, които са празни калории, нищо не дават, не засищат, но се лепят.
Тя Дери изкара един картоф с повече захар от един шоколад. Joy
Пп Досега никой не е надебелял от лъжичка мед, виж от един буркан....

# 394
Че меда си е чиста захар, не виждам кое е чудното?

Захар = глюкоза. Всички въглехидрати в тялото се метаболизират до глюкоза.
Това искаше да илюстрира Дерйа, по един по-разбираем начин.

# 395
  • ПАЗАРДЖИК
Вили (не Барби) много ми се вижда красива тази вечер

# 396
Айде сини. Искам Вила и Тошко вън

# 397
  • Някъде там
Егати наглеца е тоя Тошо. Пред всички лъже гледайки ги нагло в очите.

# 398
Ванко къде е бил миналата седмица?

Нещо се дразня на тия “отпуски” на екипа. Тия хора са поели ангажимент, не би трябвало да се държат като майстор на бани, който работи на няколко обекта. Ето в случая, резултатът на сините щеше да е различен. Ми тъпо е.

# 399
  • На Изток от Рая
Рори явно няма намерение да говори с Тодор така, както говори с Марти. Явно това, че той нарочно дразни сините и тя го забелязва, за нея е плюс за червените.

# 400
Горкият Мартин,яко го смазва психически този Тодор,чак ми става жал кво толкова му се връзва.
Ани ще загуби за съжаление,според мен манипулират кантара по някакъв начин и сините ще се простят с Ани.

# 401
  • Пловдив
По-голямата част от меда, сигурно 80-90 на сто, си е захар, ама колко мед да има в една лъжичка?
Кого изгониха?
На мен май ми стана по-удобно да не гледам, ами да се информирам оттук и от канали с реакции като този на Стан Събев.

# 402
Ванко къде е бил миналата седмица?

Нещо се дразня на тия “отпуски” на екипа. Тия хора са поели ангажимент, не би трябвало да се държат като майстор на бани, който работи на няколко обекта. Ето в случая, резултатът на сините щеше да е различен. Ми тъпо е.

Сините изгубиха играта и затова бяха без треньор, не че Ванко си е взел отпуска🙂

# 403
  • На Изток от Рая
Поли да не е фаствала? Абсурд на тия килограми, които е сега да свали толкова

# 404
Ееее няма спасението от Вили и Тодор. Аман Cry

Общи условия

Активация на акаунт