Живот на кантар - тема 4

• 33 784
  • 759
  •   1
Отговори
# 375
Само със спорт може да го отстрелят. Едва ли ще спре съвсем да сваля.

# 376
В какъв смисъл да го отстрелят само със спорт?
Последния път свали по-малко отпреди. Сега се надявам кило да е.
Но сега и да е малко, друг ще си ходи. Или Ани или Поли.
Другите сега са защитени, битката е м/у дамите.

# 377
  • София
Аз разбрах, че всички ще се мерят, но победителят ще се реши измежду Поли и Ани. А иначе пак ще се гледа чертата. Или?

Много мило ми стана как посрещнаха Поли и как и мъжът ѝ е свалил доста килограми. Тя ще получи подкрепа и съм сигурна, че ще успее и у дома. Освен това не мисля, че основният ѝ мотиватор е наградата. Тя е от тези, за които наистина здравето е по-важно. Човек, който е осъзнал, че има проблем, признал го е и търси помощ. Тя ще се справи!

Ани също мило я посрещнаха, приятелите ѝ и те едни такива земни и мили и добри ми се видяха. Ще я подкрепят. Чудя се защо не предпочете родителите си, дано и и в тях да намира достатъчна подкрепа. Не ми хареса, че я оставиха да тича сама. Аз бих тичала с нея. Ако бяхме в един град, щях да ѝ предложа да съм ѝ компания и да тичаме двете. ❤️ Много силно ѝ стискам палци!

# 378
Елора, да направят някое спортно състезание, което да води до елиминация примерно. Той ще продължи да си сваля според мен така, както се е подкарал.

# 379
Не знам какви договори са подписали,предполагам е пропуск на юристите на формата знам ли,но би трябвало да има някакви санкции при неспазване-дисквалифициране или наказание някакво знам ли.Тази глупост всички да страдат със старото омръзнало меню заради него да не мислят,че ще има ефект.Те сега не го дишат,какво остава след поредното наказание заради него.
Скрит текст:
Не помня къде бях разказвала,като тийн имах приятелка доста пълна,изкара три месеца само на ябълки заради бала си.Беше година по голяма от мен,свали 35 килограма.Не се шегувам само това ядеше,беше прочела че за изяждането на една ябълка изгаряш повече калории,отколкото приемаш с нея и го беше приела за идеалното решение.В момента е на 37 няма деца,нещо си е прецакала щитовидната и метаболизма,защото след бала взе да качва от въздуха,после замина да учи и последно преди година две сме се виждали,качила е около 70+ килограма(тогава свали до 45кг. по спомен),проблемите и са почнали няколко години след това,естествено не беше ходила по лекари,чак сега последните години като се опитвали да забременее е разбрала,че още преди години този глад и тормоз е нанесъл непоправими вреди за нейния организъм.
.И това 18 годишен човек,представям си Тодор с неговите 50 години и хапчета за кръвно дето някой беше споменал че пие на гладно какво ще си причини за някакви са пари,които дори не е сигурно че ще спечели.За мен го прави от его по скоро,да се покаже като по и най,комплексар пълен.

# 380
Елора, да направят някое спортно състезание, което да води до елиминация примерно. Той ще продължи да си сваля според мен така, както се е подкарал.

Де тоя късмет да го направят Grinning

Лещичка, припознах се в тази история.
Е, 3 месеца не съм откарала в глад, но имах като дете много гладни дни.
И ми прецака и щж и метаболизъм.
Е, оправям се, даже доста съм постигнала, ама ме яд, че слушах леля ми и нейните глупости стил Лидия Ковачева, Пол Брег. Демек Емилова.
Но едно време нямаше инфо.

# 381
Само на мен ли ми се стори, че Дери поставяше кубчета захар, отговарящи на количеството въглехидрати в продуктите, а не на захарите?

# 382
  • На Изток от Рая
В тази игра не видях да казват и килограмите на треньорите. Не вярвам и двамата да са с еднакви килограми😀. Няма как сините да са килограм повече

# 383
  • софия
Само на мен ли ми се стори, че Дери поставяше кубчета захар, отговарящи на количеството въглехидрати в продуктите, а не на захарите?

И на мен ми се струва,че не може това да е захарта. Не твърдя,че не е де,ама ми звучи преувеличено. За въглехидрати по може да е.

# 384
Нещо ги подведе или тя самата се обърка. Няма как в печен картоф да има 50гр. захар. Той няма да се яде  от сладост
Според BB team (сайта) печеният картоф има за 100гр.- 1.7гр.захар. Chatgtp  казва около 2-3 гр

# 385
може да го приравняват с гликемичният индекс...

# 386
Ами то пак не е захар това. Няма да е лошо да ползва точната терминология.

# 387
  • софия
Аз се впечатлих и от информацията за захар в супена лъжица мед- поне от това,което чета в интернет като информация,количеството е в пъти по-малко.

# 388
  • ПАЗАРДЖИК
Аз се впечатлих и от информацията за захар в супена лъжица мед- поне от това,което чета в интернет като информация,количеството е в пъти по-малко.
И моя мъж ме изяде за този мед, че той всяка вечер пие чай с мед, а аз сега му казах колко захар има в него.

# 389
  • София

Аз на филията хляб се усетих.

Общи условия

Активация на акаунт