На море в България на All inclusive 2025 г. - тема 1

• 55 232
  • 779
  •   1
Отговори
# 435
  • В.Търново
Русалка 1, ако разбереш името на хотела какво ще се промени?
Дано детето се стабилизира.
Дано, но кома от 5 етаж..., трагедия!

# 436
Здравейте! Чета тази тема, четох и предходната и тотално се обърках. Никога не съм била на ол инклузив хотел. Тази година евентуално ще може да идем на море от 1 до 6 септември и ми се иска да пробваме ол инклузив. С дете на 6,5 години сме. Насочила съм се към Слънчев бряг - Тиара бийч. До сега винаги сме почивали на Сарафово в началото на септември и морето е било топло, на север не съм ходила, дали септември става за плаж към Слънчака? Гледам оферти в букинг и през септември цените са вече доста надолу. Може ли някакви препоръки за хотел ол инклузив, като ми се иска да е близо до плажа, да има чадъри и шезлонги от хотела на плажа, да има анимация (по възможност на български) за детето, паркинг към хотела (или в непосредствена близост) и що-годе прилична храна, морето и плажа да стават за дете и да не става рязко дълбоко. Ориентировъчно бюджет за 5 нощувки около 1600 лв. Може и да не е на Слънчев бряг. Има ли такова животно?
Септември е супер на плажа на Слънчев бряг. Там е най-добрия плаж според мен -пясъчен и плитък. Тиара бийч се води от добрите хотели, но аз лично не съм ходила. Една година ходихме да 22 септември на Слънчев бряг и беше толкова топло и морето и времето, че си изкарахме супер късно моренце.

# 437
  • Сф
Русалка 1, ако разбереш името на хотела какво ще се промени?
Дано детето се стабилизира.
Дано, но кома от 5 етаж..., трагедия!
Дано се оправи детето !
Спомням се много добре, че и при нас на летните лагери се прескачаха терасите от доста деца и масово направо. На два етажа , но пак си беше високо. А един път даже учителката накара едно дете да прескочи, че нещо се беше заключила вратата. Безумие!
Сега се замислям,че ще по- добре всякакви лагери и екскурзии и зелени училища ще е добре да ги правят до 2 ри етаж, за да няма толкова тежки инциденти. Деца са това,  все има някой да прескача. Възрастните трябва да помислят. Ние.  Disappointed Relieved

# 438
И ние 6 години подред бяхме в Дюни. Тази година за първи път ще пропуснем.
Освен Рейна дел мар и Wave Resort, къде може да получим това съчетание от природа и добра анимация?
Добрата храна и база също е от задължителните условия.

# 439
Освен Рейна дел мар и Wave Resort, къде може да получим това съчетание от природа и добра анимация?
На 19 и 29 стр. на темата съм качила отзиви от много хотели от това лято. Може да си прецениш дали някой ти отговаря на критериите.

# 440
  • There I was on a July morning
Само Албена предлага подобни условия и природни дадености. За анимацията им - не мисля, че е на нивото на Дюни, но можеш да погледнеш в темата за Албена.

# 441
Не бих казала, че е само Албена. На север и в Кранево е сходна ситуацията, в Алгара имаше добра анимация и вкусна храна, природа. Не давам мнение, понеже не е от тази година, но със сигурност има. С голяма паркова среда (макар не и природа в истинския смисъл) са и СОЛ Несебър - трите хотела - достатъчно място за разходки, а тази година бяхме в Дриймс Ризорт и СПА - Сл. Бряг, също много голямо пространство. В Уейв не знам каква природа има, ние като ходихме нямаше едно дърво наоколо.

# 442
  • Beyond the stars
Сол Несебър Маре - от почивалите тази година, дали може отзив, в конкретика - българи ли са аниматорите ?
Гледам за септември, но искам да съм сигурна, че младежът, ако няма други деца, поне с аниматорите ще може от време на време да се занимава.

# 443
Момичета, нашата почивка предстои да започне на 01.08. но ме мъчат едни мисли в главата 😁😅😅 от доста време гледам хотел Воя, но при положение, че винаги запазвам две седмици преди тръгване на море ( мъжът ми е агроном и запазваме според това кога е свършила жътвата ) ...та се питам ако рискувам зимата и запазя от тогава дали цената ще е малко по-поносима. Вие как мислите? 😅😅 Децата вече са големи и плащам за четирима възрастни с дете.

# 444
Аз запазвам на черни петъци, писах вече, винаги имам едни 35-40% отстъпка. В повечето хотели дори се плаща някакво малко капаро и имате безплатно анулиране до две седмици преди почивката, така че нищо не губите. Случвало се е да си отказвам и да резервирам друго, но ето сега почивката в Дриймс Ризорт и СПА ни стъпи на 2500 с Preferred опция за 7 дни, докато редовните цени бяха почти двойни, не ми беше изгодно да търся друго. По спомен Воя също бяха с около 30% намаление на черния петък, спомням си, защото гледах и двата хотела. Не резервирах, защото децата в този ми бяха безплатни и търсех хубав плаж тази година, въпреки че се оказа, че отново бяхме основно по басейните. Grinning Догодина съм го набелязала и живот и здраве планирам да резервирам през ноември отново.

# 445
Отстъпките за много от хотелите стартират още октомври - ноември месец, като тогава са с най-голям процент. В следващите месеци отстъпките прогресивно намаляват, а често за много дати свободните места се изчерпват, така че е практично да се резервира максимално рано, като се съблюдава до колко дни преди датата на настаняване може да се анулира без неустойки. Който е с деца е добре да проверява и къде децата и до каква възраст се настаняват безплатно или пък с каква отстъпка от цената на възрастен.

# 446
Ambrosia, все едно аз съм го писала -1:1. Постоянно убеждавам приятелите, че дори и да не са решили съвсем, е разумно да ск направят резервация на черен петък или ранни записвания, а после пак може да размислят и отменят. И ние бяхме в Дриймс за 7 дни, но ни излезе 2800. Познати резервира почти в последния момент и платиха 4000 лева за 6 нощувки -разликата в съществена.
Ще дебна още от октомври тази година и много се надявам да няма големи разлики в цените.

# 447
Не знам кой е този ЧП...но в темата помня че есента се питаше аджеба защо го няма...черния петък. Нещо нещо.. тука има..тука нЕма е работата с него.

Виж ранно записване е друго нещо. Има го реално и до 30% макс май аз видях. 50 не съм виждала..не знам..може и да има такъв еднорог..но ме съмнява леко.

Аз резервирах късно..юли за края на юли и чрез сайта на хотела ми даде най-изгодна цена.

# 448
  • Beyond the stars
Топола скайс бяха с 40% по спомен.
В allinclusive.bg също имаше с 40% хотели.
И аз не помня 50 да съм виждала, но и с 30%и 40% не е лошо Bowtie

# 449
Топола скай октомври я резервирах с 35% отстъпка. А Воя най-изгодно ми излезна през сайта им 15%. На други места може да е имало повече %, но явно са надули първоначалната цена за да пуснат повече процент да се излъжат хората. Тази година пак ще дебна Воя и Уейв. Най-добре си е резервацията да я направиш рано пък ако има нещо анулираш. На нас ни се случи така,че бяхме резервирали,платили всичко и 2 дни преди датата майка ми получи инсулт и положението не беше за почивка. Обадих се на Съни турс и им обясних какво се е случило и те ни влезнаха в положение, говориха с хотела и имахме опции да сменим датите или да ни върнат парите. Избрахме опция връщане на парите и след няколко часа ни бяха възстановени.

Общи условия

Активация на акаунт