На море в България на All inclusive 2025 г. - тема 1

• 55 255
  • 779
  •   2
Отговори
# 135
  • В.Търново
Не е работил от 3 години. Няма как да има отзиви. Частни апартаменти на хотелски принцип. Аз не бих отишла.

# 136
Частните апартаменти на хотелски принцип, които съм ползвала са пълна скръб. Не бих препоръчала. Уж по-евтино, но накрая излиза през носа.

# 137
Здравейте, търся мнения за Сънсет Ризорт в Поморие. Мернах новина, че го отварят отново края на юни и ме изкушава.
При такъв голям избор на хотели да почивате точно в този си и откровен риск. Дори да отвори и някой да им плати сметките за ток и вода, няма да успеят да осигурят персонал, който много трудно се намира. Нямат време и няма кой да хигиенизира добре хотелът, да оправи запуснатите зелени площи. Едва ли ще успеят да сключат договор за поддръжка на басейните и да наемат спасител/и. Възможно е да не успеят да сключат договор с Министерство на туризма или с концесионер/наемател на южния плаж за да осигурят за ОИ чадъри и шезлонги. Не виждам какво би ме изкушило да си причиня това недоразумение. Ако толкова държите на новата част на Поморие и на този плаж, то може да погледнете офертата на хотел Феста Виа Понтика https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-festa-via-pontika-pomorie-24559/

# 138
Здравейте, някой може ли да даде мнение за хотел Палас в Слънчев ден? Как са стаите,храната? Гледах темата за Св. Константин и Елена, но мненията са от преди 10 години.

# 139
Аз от това, което четох, разбрах само, че ще има отделни партиди за ток и вода за собствениците на апартаменти, никъде не се споменаваше за отваряне за туристи.

# 140
  • Стара Загора
aiwabg на нас този хотел Сънсет Ризорт ни беше любим  , когато синът ни беше по - малък. Години наред ходихме там. Но беше затворен 3 години. Не зная дали ще са готови за туристи това лято. Може би догодина или в края на сезона. Иначе и на мен ми излезе това.

# 141
И ние си го харесвахме Сънсет Ризорт...дано отново заработи и то качествено.

# 142
Здравейте, някой може ли да даде мнение за хотел Палас в Слънчев ден? Как са стаите,храната? Гледах темата за Св. Константин и Елена, но мненията са от преди 10 години.
Предишните две години почиваме там. Доволни сме, но цената тази година ни отказа. Стаите са големи, чистеха всеки ден. Камериерките бяха българки, не от малцинството. Храната на нас много ни хареса, десертите бяха страхотни. Готвачите бяха турци от Турция.

# 143
Предишните две години почиваме там. Доволни сме, но цената тази година ни отказа. Стаите са големи, чистеха всеки ден. Камериерките бяха българки, не от малцинството. Храната на нас много ни хареса, десертите бяха страхотни. Готвачите бяха турци от Турция.
Благодаря Ви за отзива. Наистина цените са повод за размисъл...

# 144
Благодаря Ви за отзива. Наистина цените са повод за размисъл...
[/quote]
Цените наистина са високи, но за това лято са вдигнати навсякъде. Намират се обаче и добри хотели с по-премлива цена от тази на Палас. Просто си трябва досто ровене, къде какво е останало свободно, за кой период и къде все още има някаква отстъпка. Коментирано е многократно в темата, че за да се възползваме от сравнително по-достъпни цени е добре да се резервира на ранни записвания още от предходната година с между 20, 30, 40, дори 45 % отстъпка. Необходимо е само да се прецени кой хотел и в кой период от сезона какви условия предлага за безплатно анулиране и се резервира. Освен това тогава и изборът на дати и помещения е много по-голям, докато сега, а и поне от два месеца в доста от хотелите няма свободни места за голяма част от сезона и най-вече за периоди с по-ниски цени. Сезонът стартира и то доста сериозно и е естествено към настоящият момент вече да няма никакви отстъпи. Наши приятели искаха да идват с нас в края на юни, но уви места отдавна няма.

# 145
За този сезон дори е на ранните записвания отстъпката беше само 15% за хотел Палас.  Цената дори и с тази отстъпка е висока за мен.

# 146
  • Русе
Някой с отзиви за Apollo Spa Resort на Златните?

# 147
  • София
Някой с отзиви за Apollo Spa Resort на Златните?

Мисля, че е далече от морето .

# 148
  • гр.Пловдив

За какви цени става въпрос,ако е удобно да споделите ?

# 149
288 лв на човек на ден с изглед море е в момента във Видин.

Общи условия

Активация на акаунт