На море в България на All inclusive 2025 г. - тема 1

• 55 177
  • 779
  •   1
Отговори
# 240
  • Beyond the stars
Palm beach Китен
Панорама Китен
Каменец Китен
Queen Nelly Приморско

С уговорката, че не съм посещавала и не съм убедена дали са какъв точно all in предлагат. Панорама мисля, че беше full board.
Дискутират се по групите като бюджетни варианти.
Ние почивахме за около тази цена, но резервацията ни беше от април някъде. В силен сезон сложно да се намери.

# 241
  • София
Благодаря ви, разгледах ги, Китен и Приморско не ги харесвам, но явно имат варианти за хотели. Ще следя за някакви съвсем ласт минет оферти.

# 242
https://m.facebook.com/allinclusive.bg/

Разгледай тук...излизат ласт минет оферти в твоя ценови диапазон.
Например

# 243
Мина и нашата почивка в Топола Скайс. Като цяло сме доволни от почивката, но не бих препоръчала хотела и не бих се върнала пак. Хотела е хубав, помислено е за забавлението на всички, има доста басейни, аква парк,места за спорт и тн, но до там. Поддръжката на хотела изобщо не е на ниво за 4* както и храната също. Стаята беше хубава с удобно легло и разтегателен диван, които също беше удобен. Храната в ресторант беше една и съща почти всичките дни, нямаше разнообразие, беше студена(освен на шоу кукинга) и не беше много качествена. За 6 нощувки платихме 1850лв (2ма възрастни и 2 деца) на ранни записвания през ноември, което е много добре. Ако сега трябваше да запиша щеше да ни излезне 2650лв, за което много щеше да ме е яд понеже за тези пари има по-добри места.
Някой ходил ли е в Wave и Воя и да може да направи сравнение на двата хотела? Ние сме били 2 пъти във Воя и сме много доволни. Не обичам много да повтарям местата и затова се замислих за Wave или да си останем на Воята.

# 244
  • Велико Търново
Някой има ли скорошни реални отзиви от Бела Виста в Синеморец? Мненията май не са особено добри

# 245
На външен вид Воя е модернистична стерилна отблъскваща сграда,но явно има нещо друго,заради което толкова много го хвалят...!

# 246
Някой има ли скорошни реални отзиви от Бела Виста в Синеморец? Мненията май не са особено добри
Наши познати го посещават вече трета година, но те не са претенциозни и гледат просто да им е бюджетно, разбирай става без да нещо кой знае какво. Така че който си го избира да си има едно наум.

# 247
  • Велико Търново
Аз го обмислям няколко дни сега през август за вноро море, така че и аз не търся кой знае какво. По скоро ми е важно какво е разстоянието до плажа. Знам го къде се намира, защото много често сме ходили в Синеморец, но на плажа на Велека.

# 248
На външен вид Воя е модернистична стерилна отблъскваща сграда,но явно има нещо друго,заради което толкова много го хвалят...!
Всеки си има вкус на едни се харесва как изглежда на други не. На мен лично не ми пука как изглежда сградата, а условията вътре. За мен това е хотела с най-добра хигиена, който съм посещавала. Храната е добре приготвена и дори и капризни деца и хора имат какво да хапнат. Менюто е изключително разнообразно. Имаш храна по всяко време и не трябва да се съобразяваш с часовника.Дори за бебета има най-различни неща. Шезлонгите са много удобни както на басейните така и на плажа. Единствения недостатък е малкия плаж, който е към хотела. Някой казват "за какво ми е ОИ като цял ден съм на плажа" еми имаш си напитки и някои храни на плажа, пък ако си по-гладен ресторанта ти е на 2 крачки. Има и пързалките на които не само децата се кефят. Подземен паркинг и колата не е напечена като се качиш.Лично за мен с 2 деца е идеално за почивка. Влизаш вътре и не мислиш за нищо. И друго ми направи впечатление и 2та пъти в които сме били, хората са били много културни и дисциплинирани. Децата не хвърчаха навсякъде, опашки за храна нямаше, запазване на шезлонги от рано нямаше, препълнени чинии също нямаше.

# 249
  • София
С какво настаняване бяхте във Воя? Ние все търсим две спални да има, че диванът ми изглежда неудобно, но ако са хубави, може да видим за догодина. Тогава децата ще са на 4 и 8 и половина и се чудя колко е удачно.

# 250
  • There I was on a July morning
Аз го обмислям няколко дни сега през август за вноро море, така че и аз не търся кой знае какво. По скоро ми е важно какво е разстоянието до плажа. Знам го къде се намира, защото много често сме ходили в Синеморец, но на плажа на Велека.
На стотина метра е от плажа Бутамята.

# 251
Ние вмомента сме в Серинити бей , Царево . Тръгнах с големи очаквания и често казано не съм във възторг. Ще споделя личните ми впечатление без да ангажирам някого с мнението си.
Настанихме се след 15 ч както е посочено, не можеше по рано, паркинга е безплатен, стаята е просторна, лично на мен ми харесва. С дете ня 5 г сме и изрично бях питала дали ще е не отделно легло , а не разтегателен фотьойл , уж щеше да е на легло, но в стаята имаше ъглов диван и то трябва да спи на една от страните му. Банята също е просторна, на в душ кабината няма къде да си сложиш шампоан, душ гел или каквото и да било. Плажа  пред хотела не става… ужасна много камъчета … скали .. не знам какво е , но е абсурд особено с дете, но по нататък по брега плажа става супер , на едно място беше супер плитко , виждаха се рибки , рачета. Ние бяхме даже на свободната зона и беше супер.
Храната … по мое мнение не отговаря ня хотел 4 звезди. Намират се и вкусни неща, но повечето ястия не са много Ок. Единия път имаше Панирани калмари… които не ставаха за ядене дори. От десертите съм в потрес .. има от гадните пастички , които никой не ги яде и очаквах поне плодове да има , но уви .. има евентуално диня и ябълки , или праскови и кайсии … на обяд имате кремче нишесте ??? За хотел 4 звезди някак да ми предлагат нишесте .. ми звучи абсурдно. Имаше и два вида кекс, който беше вкусен. Напитките са си от машина и са гадни степчета и разни газирани. Мъжът ми каза, че бирата били хубава😀. На басейна има бар , но такива опашки стават , че да ти се отще . Сладоледа е от 12 и 30 до 18 и 30 ??? Иди обяснявай на детето защо не може след вечеря да яде за десерт сладолед лятото …
Пълно е с чужденци и основно се говори ня всякакви езици, но не и на български .
Ката цяло персонала е любезен , базата е леко амортизирана, но е чисто.
Ако някоя има други въпроси , питайте.
А и последно да спомена , че шезлонгите и чадърите на басейна изобщо не са съобразени с броя гости и съответно няма как да се вредиш за басейн , тъй като всичко е заето, а ако е останал някой шезлонг то той е на слънце, а чадъра няма … а самите шалтета на чадърите са леко гнусни … разбирам , че всеки ден се моркят и цапат , но изглеждат ужасно … част от тях са с дупки.
За сега ние си прекарваме добре, не сме от най придирчивите , но споделям подробностите за всички, които се интересуват.

# 252
Мишка, ако имаш предвид този ъглов диван 
Скрит текст:
  то това не е диван, а са ъглови легла. Облегалките се махат и си става широко 80 см. легло с 30 см. матрак. Това не е разтегателен диван. Предполагам сте в студио, но и в апартаментите са същите легла. Сутрин до към 8.30 на басейна може да се намери свободен чадър и шезлонги от към детският басейн и те са на сянка. Опашките на снек бара са около 12.30 часа, докато чужденците не си вземат лелейните бургери или фиш енд чипс, после няма толкова хора.

# 253
Мишка, ако имаш предвид този ъглов диван 
Скрит текст:
  то това не е диван, а са ъглови легла. Облегалките се махат и си става широко 80 см. легло с 30 см. матрак. Това не е разтегателен диван. Предполагам сте в студио, но и в апартаментите са същите легла. Сутрин до към 8.30 на басейна може да се намери свободен чадър и шезлонги от към детският басейн и те са на сянка. Опашките на снек бара са около 12.30 часа, докато чужденците не си вземат лелейните бургери или фиш енд чипс, после няма толкова хора.
Май е точно такова, лично на мен ми прилича на диван 😀 а и с тези облегалки си е като диван. Детето си спи на него без проблем, а и аз не съм правила проблем на рецепция примерно, просто го споделям като информация. За опашките …. То и за храната става голямо струпване, може би сега има и повече хора в хотела и ми идва поне на мен вповече навалицата.

# 254
С какво настаняване бяхте във Воя? Ние все търсим две спални да има, че диванът ми изглежда неудобно, но ако са хубави, може да видим за догодина. Тогава децата ще са на 4 и 8 и половина и се чудя колко е удачно.
Бяхме в супериорна стая с гледка към морето. Нашите са на 6 и 11 години и не са имали проблем с дивана. Очаквах,че може да паднат понеже нощно време много се въртят, но и 2та пъти не са имали проблем. Ето снимка на стаята.
След споделеното от Мишка с книжка аз категорично се отказвам от всички хотели ОИ 4*. Нещата вървят много зле, всичко е супер първите години и след това изобщо не отговарят на качеството на звездите.
Ще чакам да видя отзиви за Wave.

Общи условия

Активация на акаунт