На море в България на All inclusive 2025 г. - тема 1

• 55 177
  • 779
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря. Може би се подведоха от цените в един сайт и уж на потвърждение (за Биляна).И да, цената е по висока в момента за Биляна (поне според този сайт) Маджестик има някакви намаления.
Може да се върна към първоначалните ми планове за настаняване на Каваците. Ще обсъдя с половинката този Маджестик. (Бяхме фенове на станцията на МС) Но отдавна не е опция за съжаление.
На Каваци няма олинклузив хотели. Станцията на МС отдавна е предоставена на украинските бежнаци, но така ли иначе си плачеше за ремонт и храната беше доставяна отвън от кетъринг фирма.

# 676
  • Сф
Няма места в Биляна поне до 15 септември, аз се обаждах за всеки случай миналата седмица. Моята комуникация с Маджестик не доведе нито до по- ниска цена, нито до нищо, тромава работа , отказах се. Но ако ви харесва,  пуснете си запитване през визит примерно. От 9ти падат цените на много места ,доколкото ровя последните седмици напред назад. На нас ни е късно като дати. Търсех от 1 ви предимно.

# 677
  • София
Аз не държа на ОИ, но пък не ми се обикаля в търсене на вечеря.
Аз миналата година останах доволна от Мирамар Каваци със закуска и вечеря, но тази година прочетох смесени отзиви и ме е страх, че са занижили качеството

# 678
От вчера сме в Палас, Слънчев ден. Поддържа се хотела като цяло, чисто е, камериерките са българки,много разбрани и любезни. Стаята ни е към парка и се оказа, че се чува асансьора, макар че ни делят няколко стаи от него. От 6 часа сутринта до късно вечерта не може човек да заспи от тропота на асансьора. Ако знаех, щях да резервирам  стая море, сигурно там не се чува толкова. Неприятно впечатление прави, че всеки ден зареждат в стаята само по 330 мл. вода на човек, а на лоби бара бутилираната вода е платена. Ако наоколо имаше магазин да си купиш,  няма проблем, но да ходиш чак до Варна, за да си купиш вода, това ми звучи абсурдно. Отделно, че сме без кола. В ресторанта също има какво да се желае. Кебапчета, жилави шишчета на обяд и после на вечеря, попчета, безвкусни пасти-не си представях така храната в 5-звезден хотел. Куриозът беше на закуска-палачинки, но никъде няма нито мед,нито сладко, нито конфитюр. Принудих се да ги намажа с маргарин поне. Иначе времето е чудесно и Слънчев ден е спокойно място. Вечерни анимации в Палас няма нито за деца, нито за възрастни, нарочно поддържат тази концепция. Затова немски баби и дядовци в изобилие...

# 679
  • В.Търново
Възможно ли е конфитюра да е забутан в някой ъгъл на ресторанта и да не сте го видяли? абсурдно е за закуска да не извадят сладко.
Някой наскоро писа много добър отзив за тия хотели.А и по начало там нивото е по-високо.

# 680
В Палас съм ходила преди години, но пролетта, не в активен сезон. Много ни хареса, защото е с топла минерална вода , а и май беше по КОВИД и цената беше много добра. Бяхме взели някаква голяма стая с хубава гледка , храната също помня, че беше добра.
Обаче наши приятели ходиха след това едно лято и никак не им хареса. Бях много изненадана, но се оплакаха най -вече от храната и от скука Simple Smile

# 681
Оставям отзив за хотел Sunny beach Club -adults only. В момента родителите ми са там и са изключително доволни. Хотелът е чист, храната превъзходна. Ресторанта е много голям и изобщо не се усещат хората. Няма никъде опашки и винаги има свободни маси. Шезлонгите са дървени и също винаги откриват свободни без проблем. Има и хамаци в зоната на басейна. Вечер имат програма-саксофонист, народна програма.

# 682
  • Сф
Резервирах за Уейв ризорт през визит. В момента има отстъпка и най- неочаквано цената ме удовлетвори . Ако някой се е засилил натам да си провери и да действа.
Това със сладкото не ме учудва. На мен тази година за спагетите ми казаха да си сипя кетчуп! Направо онемях. Не съм ви спаделяла,защото все още си мисля, че беше отделен пропуск на вечерята ли ,обяда ли ,не помня. И то управителя на ресторанта роди тази мъдра мисъл.. изобщо даже не знаеше има ли сосове, какви, къде..

# 683
Големият ми син със семейството си предходната седмица за трета година почиваха в Марина Сандс - Обзор. Отново са изключително доволни от абсолютно всичко. Септември месец са си резервирали още 5 нощувки.

Lady, в Св. Константин и Елена има магазини, от където да си купите вода. Мисля, че при хотел Приморски имаше търговски център, а в комплекса има и Лидъл. Не ви е нужен автомобил. https://www.lidl.bg/s/bg-BG/magazini/varna-kurorten-kompleks-sv- … lena/ul-45-no-27/
Недопустимо е в 5* хотел да няма поне диспенсъри за вода. Бях чела отзив, че и алкохолът е в определени часове и с ограничен избор. Анимация няма, а там наоколо е пустош и не знам туристите с какво се забавляват?! Тези хотели Палас и Марина отдавна и те като Дюни разчитат на стара слава от соц време и очевидно туристическота услуга е застинала в 80-те години на 20-ти век. Жалко!

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 12:15 от Fatalina

# 684
  • В.Търново
Все повече ще има такива недомислици при хотелиерите. Инфлацията започва да ги удря.

# 685
  • Beyond the stars
И на по-близко разстояние от Лидл и Приморски има вода със сигурност. Проверете в тази посока по алеята, която върви успоредно на плажа - и покрай Азалия има малки павилиончета и преди това. Не съм ходила скоро, ама ми се вижда невъзможно да няма. Иначе до Приморски непоследствено има ALDI, на кръговото същото има супермаркет.

Fatalina освен на плаж, които наистина е хубав на изброените, на друго честно казано не знам на какво разчитат. Но пък не са останали празни, което е странното.

# 686

Fatalina освен на плаж, които наистина е хубав на изброените, на друго честно казано не знам на какво разчитат. Но пък не са останали празни, което е странното.
Е, то за всеки влак си има пътници! На някои може точно такъв тип тиха почивка да им е приоритет и ако не са особено претенциозни от към настаняване, храна и напитки всичко ще им е на 6.

# 687
Благодаря на всички, открихме Алди и червения супермаркет до кръговото. В хотела има диспенсър до лоби бара, но водата е една блудкава, като от чешмата. Най-странното нещо за мен в Палас са кутиите за бакшиши в ресторанта-една за кухнята и друга за обслужване. Част от персонала мине-не мине отива да им брои съдържанието...Аз лично бих дала бакшиш не на тези, а на камериерките-любезни, отзивчиви, не викат и не тропат като другаде от ранни зори, успяват да се справят преди 14 ч. 90 процента от почиващите са възрастни чужденци и семейства с малки деца, затова явно няма какво да се прави вечер.

# 688
  • Велико Търново
Ние сме в Лотос Ривиера от понеделник. Много ни харесва мястото и се радвам, че го открих случайно покрай бюлетина на Визит (нямаме много опит в ОИ, затова съм ви благодарна за мненията тук🤗).
Ще опитам да дам мнение като вашите, за да съм полезна.
Комплексът се състои от няколко хотела, изключително чисто и поддържано място, много зелено, алеи за разходка, пейки, върнахме се в соца. Настанени сме в двойна стая, последен етаж и гледка към морето, която е доста скрита от високите дървета. В стаята има бутилка мин вода, инстантно кафе и чай, кана за топла вода. Слагат нови при почистване. От хигиената сме доволни, камериерки не сме виждали, което означава, че си вършат работата без дори да разберем. На рецепция са изключително любезни. В хотела има само лоби бар, на който има постоянна и дребни сладки, пастички, сладолед, ядки.
Изхранването тази година е в хотел Ривиера, отнема ни с детето макс 10мин до там, като е страхотна разходка с гледка към морето. Храната е разнообразна и много вкусна, единствено закуските ми се виждат едни и същи, но има обичайните неща и нищо не липсва. Плодове има диня, пъпеш, ананас, портокал, банани, грейпфрут, сливи, ябълки, круши. Десертите са по засукани от тези м Марината в Обзор- има кремчета, баклавички и по интересни пастички. Салати разнообразно, разядки също. Соковете са на Капи, алкохолът бг, водата в баровете е бутилирана, студен чай в кенчета. Сервитьори и бармани супер любезни.
Плажът е много хубав, точно срещу хотела. До него има басейн, на който има бар, а до него е плажното бистро. Там има скара, дюнери, пица, плодове, салати, една супа, таратор, меса, сладолед. Съвсем спокойно може да се хапва и там, един ден ходих там, хареса ми, каквото опитах.
Има дневна и вечерна анимация, която сйщо е в Ривиера. Детска дискотека, която чуваме докато вечеряме, после не знам какво има, тъй като ние не ходим. През деня има спортни активности.
Има две детски площадки, една на сянка до Ривиера и една на морето до Лотос.
В заключение ние ще питаме за удължаване на престоя, харесва ни много, все едно си в парк на морето.
Ако имате въпроси, насреща съм.

# 689
Миналото лято бяхме на Ривиера и много ни хареса ,и на нас. Красиво и поддържано място !! Радвам се, че държат ниво 😊

Общи условия

Активация на акаунт