Премахване на хемороиди с Хеморон

• 739
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте!
Познат на доста хора проблем, с който се опитвам да се справя с някакъв щадящ метод, който не е толкова опасен.
Видях доста добри мнения за лазерно премахване в Турция (Истанбул), но все се надявам, че и тук ще има някаква опция. Случайно попаднах на доктор Милко Милушев от Пловдив, който твърди, че успешно премахва 3-4 степен хемороиди с апарат с ток, но не откривам никакви мнения нито за него, нито за процедурата.
Ще съм благодарна ако споделите информация за него или ако сте се подлагали на някакъв вид лазерно лечение и при кого.
Благодаря!

# 1
Защо просто не отидеш да ти ги вържат? Изсъхват и падат за 5 дена и край. Става буквално за една минута. Аз унищожих 3 броя. Направо живея нов живот.

# 2
Защо просто не отидеш да ти ги вържат? Изсъхват и падат за 5 дена и край. Става буквално за една минута. Аз унищожих 3 броя. Направо живея нов живот.
Бихте ли споделили в коя клиника и при кой лекар?

# 3
Бихте ли споделили в коя клиника и при кой лекар?
union clinic - Пенева

# 4
Много е важно каква степен са. Доколкото съм запозната 4степен не се премахва с банд легиране.

# 5
Много е важно каква степен са. Доколкото съм запозната 4степен не се премахва с банд легиране.
Да това е така. Но аз в втора степен имах страшно кървене. 4 степен няма как да станеш без да не разбереш. Ако човек чака и не се лекува после само операцията помага. Не виждам смисъл да се отлага.

# 6

А как ги опазихте да не паднат? Доста хора споделят, че са имали проблеми и са им падали по-рано и по спешност където сварят.. заради това не съм се консултирала, но виждам добри мнения за др.Пенева и не е лошо да се видя и с нея. Засега ходя при др.Желязков, 3-4 степен съм си сътворила някак си и са възпалени за втори път 😔

# 7
А самата процедура болезнена ли е? Как е възстановяването след това? Питам, защото ми предстои такава манипулация при д-р Матев . Да знам дали ще мога да шофирам после от Стара Загора до Пловдив , или трябва да си търся шофьор да си ме върне.

# 8
А самата процедура болезнена ли е? Как е възстановяването след това? Питам, защото ми предстои такава манипулация при д-р Матев . Да знам дали ще мога да шофирам после от Стара Загора до Пловдив , или трябва да си търся шофьор да си ме върне.
Няма никаква болка. Не се притеснявай, придружител си вземи само, ако искаш да не си сама при пътуването, ако е дълго.
Хубаво е преди процедурата да си "свършила голямата нужда".

# 9
Благодаря за бързия отговор. Не е дълго пътуването 90км е - около час. Приеснявах се дали няма да се наложи да викам по спешност някой от Пловдив, да прибира и мен и колата. Че се начетох на 1000 мнения и мненията бяха от никаква болка и само дискомфорт , до припадъци
Няма никаква болка. Не се притеснявай, придружител си вземи само, ако искаш да не си сама при пътуването, ако е дълго.
Хубаво е преди процедурата да си "свършила голямата нужда".

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 19:43 от bobot

# 10
В крайна сметка подложихте ли се на този “Хеморон”?
За банд лигирането няма да споменавам, че това е най-болезненото нещо, което ми правиха! Хич не е безболезнено или безопесно. Ходжаджиков върза 4 възела общо, последния път два на куп. Получих някакво усложнение и вече се тътря 3 месеца с ужасен дискомфорт и мравучкане! Преглежда ме още два пъти и твърди, че ми няма нищо… Направо полудявам!
През кого ли не минах, и до кой ли град не стигах… Бисер Петров, Ходжаджиков (безкрайно нагло поведение на жените на регистратурата), Антон Тодоров, Матев… на път съм да замина за Турция. Не си представям остатъка от живота ми да мине с този дискомфорт!

Общи условия

Активация на акаунт