👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 3👈

• 12 272
  • 389
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Доволна съм от покупката си, уред за вафлени кори (фунийки за сладолед) поръчах от емаг с промокод от точките на стойност 50 лв.
Попрочетох темите назад по повод ДД и също съм от неразбралите нюанса кога декларирам - когато ги прехвърля в Incentive (2024 г.) или като ги осребря (2025 г.).
Не се ядосвайте на питанията за ДД през мнение Flowers Tulip

# 46
Ама то наистина е през мнение. Айде във този конкретен случай- през три мнения Simple Smile

# 47
  • Варна
Така ще е докато няма отговор на целия въпрос "декларират ли се прехврълени и неосребрени точки от 2024 г.?"

Аз прехвърлих през 2024 г.. В това мнение се казва, че трябва да декларирам https://bg-mam.ma/p/1759373/49513384
Осребрих ги в 2025 г. - тези се декларират в 2026 г., съгласно три мнения по-горе.

# 48
Мира Иванова, за това се писания колко месеца, с търсачката ще намерите отговори.В темата за Лоялна програма на бг/мамма също е обяснено.

Има отговор за точките от 2024г.

# 49
  • Sofia
Кажете, моля как да си прехвхърля точките? 
В https://app.incentivai.io/market  на "прехвърли" опитвам, но не се активира бутона "потвърди" и не знам какво да направя.  Предните точки ги загубих, писах на мейла им, щели да проверят и нищо...

# 50
Морена, въвела ли си лични данни?

# 51
  • Sofia
Морена, въвела ли си лични данни?
Къде, Долче?  Когато стартира програмата, не помня бяха ли прехвърлени, аз ли ги прехвърлях (и още повече как, ако  е било така)  ползвах си ги за покупки. След това на 24.01. ме уведомиха за нови точки и не успях да ги прехвърля и ги загубих... сега се очертава същото...
А "осребряването" си мисля, че е друго.  

# 52
  • Телиш/Плевен
Кликваш на "осребри", даваш лични данни и след това ще можеш да ги прехвърлиш.

# 53
  • Sofia
Кликваш на "осребри", даваш лични данни и след това ще можеш да ги прехвърлиш.
И това всеки път ли?

# 54
Морена, за да ги прехвърлиш в Incentive, кликваш на "Осребри" тук във форума, попълваш личните данни и след това можеш да ги осребриш. Миналата година точките можеха да се прехвърлят в Incentive без въвеждане на лични данни.
Еднократно въвеждаш личните данни, но след всяко предизвикателство трябва да си прехвърляш точките в Incentive, защото инапе след известно време ги губиш. Обикновено в условията на всяко предизвикателство пише в какъв срок трябва да се прехвърлят точките.

# 55
Не. Като ги дадеш веднъж, после само прехвърляш към Инсентив.

# 56
  • Телиш/Плевен
Данните се попълват само веднъж, при следващо осребряване само слагаш отметка за съгласие.

# 57
Аз получих и ЛС, че точките от последното предизвикателство няма да могат да бъдат прехвърлени, ако до 23.03. или 24.03. не се въведат лични данни. Т.е. наложи ми се да попълвам лични данни два пъти.

# 58
  • Sofia
Благодаря ви, Долче, Лале в дъжда и DeVa®!  
Прехвърлих ги, ще видим следващия  път как ще е.

# 59
Morena
ето как изглежда моят профил тук в момента. при теб какво се вижда
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт