👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 3👈

• 12 278
  • 389
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Morena
ето как изглежда моят профил тук в момента. при теб какво се вижда
Скрит текст:
И при мен е същото сега, когато вече прехвърлих точките си.

# 61
  • София
Извинете, че се намесвам в дискусиятя с друг въпрос, но има ли начин да се изчисти известието за новополучени точки от тази вечер? Много ме дразни, че не се маха, въпреки че е прочетено.

# 62
Мами, къде трябва да се подаде декларацията?
Като прехвърлих точките ми изиска ЕГН и имена. Написах ги. Но какво друго трябва и къде да се подава?
И мога ли да изчакам да натрупам точки и тогава да харча или ще се загубят? Колко време се пазят?

# 63
Точките спечелени от предизвикателствата през тази година, трябва да се декларират с данъчна декларация догодина. Не дължите данък (бг-мама ще го платят), но трябва да ги декларирате. Можете да го направите и през сайта на НАП ако имате ПИК код. Ако проверите през месец март догодина, би трябвало дори да излязат автоматично в декларацията. Ако ги прехвърлите в Incentive можете да си ги трупате и като съберете достатъчно за ваучера, който сте харесала си го купувате. Точките се губят ако не се прехвърят в Incentive, а останат тук в бг-мама. Има срок за прехвърляне след всяко предизвикателство. На сегашното не помня до кога беше срока, аз си ги прехвърлям веднага.

# 64
2026 ще декларираме
точките в приложението не се губят, нямат срок на годност и трайност. ако искате харчете, ако искате пестете.

# 65
Здравейте, понеже никога до сега не ми се е налагало да подавам ГДД, ще помоля за информация. 🤗 Имам си ПИК за НОИ. Щом данъкът е платен, ще ми излезе готова попълнена декларация през март догодина и аз само трябва да натисна "потвърди" или нещо подобно? Аз ще съм в майчинство, ако това има значение. Предните точки не ги прехвърлих, защото ми казаха, че трябва да искам от счетоводството бележка за доходите ми и аз се отказах. Ако наистина излиза попълнена декларация и само трябва да натисна потвърди/изпрати, ще започна да си ги трупам. Предполагам сумите от всяко предизвикателство ще излязат в обща декларация догодина 😊
Благодаря предварително! 🍀

# 66
Да, само че с ПИК за НАП, не за НОИ.

# 67
Да, само че с ПИК за НАП, не за НОИ.
Много благодаря, имам ПИК и за НАП. Щом няма да е нужно да попълвам нищо и да занимавам работодателя, ще започна да си ги прехвърлям 😊

# 68
Нищо не искаш от работодателя. Той ще ти подаде доходите от ТД, ти само сверяваш данните и подаваш ГДД.

# 69
С 500 точки какво мога да си взема? Къде мога да видя. Чудя се дали си заслужава да ги прехвърлям и да подавам декларация после.

# 70
Нищо не можеш само с тях, те се равняват на 5лв а май по 10 са най-евтините ваучери. Вече евентуално ако получиш нататък поне още толкова, което не се знае...

# 71
Можеш да си ги трупаш да станат повече, можеш и да си доплатиш, ако си харесаш нещо. Що пък да не ги използваш. Много ви плашат тези декларации.

# 72
Може да си доплати едва след като ги направи поне 1000, за да си купи най- евтиния ваучер, който е 10лв.
В момента не може да си купи нищо, нито да доплати.

# 73
Добре, де, щом данъка ще е удържан и платен от БГ-мама, защо трябва да се декларира, освен, ако няма друго основание за подаване на ГДД?
Ако лице има само доходи от ТД, плюс този доход, който явно е с окончателен данък, защо да трябва да подава декларация?

# 74
Същото мисля и аз.

Общи условия

Активация на акаунт