👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 3👈

• 16 412
  • 507
  •   1
Отговори
# 495
Зависи, има някои артикули, които не могат да се поръчат ако общата сума в под 10 евро.

# 496
  • Бургас
Това ми изписва в сайта.

Поради прехода на България от български лев (BGN) към евро (EUR), всички услуги на пазара временно ще бъдат ограничени до 9 януари 2026 г. Благодарим ви за търпението по време на този преходен период.

# 497
  • Пловдив
И Сиела е изчезнала от магазините в incentival 🤬

# 498
Ами нормално, то идеята заби.Аз бях останала с впечатление( от интервюто), че програмата ще служи за трупане на точки и от нас самите- да ги събираме в приложението след покупка от участващите търговци.А нищо такова не бе дадено като опция.Реално няма как да работи това приложение, ако към него не идват постъпления като бонуси от отнякъде.В един момент е неизгодно да имаш разходи с нещо, което не работи.

# 499
Ами нормално, то идеята заби.Аз бях останала с впечатление( от интервюто), че програмата ще служи за трупане на точки и от нас самите- да ги събираме в приложението след покупка от участващите търговци.А нищо такова не бе дадено като опция.Реално няма как да работи това приложение, ако към него не идват постъпления като бонуси от отнякъде.В един момент е неизгодно да имаш разходи с нещо, което не работи.

Да, и аз останах с впечатлението, че ще дават някакви точки за определена стойност на покупката, примерно ако пазаруваш в Лидл, Кауфланд, Емаг, аптеки... и ще можеш да си ползваш тези точки, да ги конвертираш, ако искаш, за покупка на ваучери.

# 500
Все още не съм си купила нищо. Да ползвам ли точките (те са конвертирани) или няма смисъл?

# 501
  • Пловдив
Ползвайте си ги, защо да изгарят. Така или иначе са си ви подарък.

# 502
Аз не обмених, когато можех да взема ваучери за прилични суми, т.е. преди промените и сега мога да купя два ваучера, които няма за какво да използвам, та моите ще изгорят.

# 503
  • Пловдив
Ако знаех, че таке ще стане щях преди нова година да взема още ваучери за Сиела.
Сега евентуално козметика от baby.bg или да загубя повече от половината за озон.

# 504
  • София
Аз не обмених, когато можех да взема ваучери за прилични суми, т.е. преди промените и сега мога да купя два ваучера, които няма за какво да използвам, та моите ще изгорят.
Няма смисъл да горят.
Можеш да купиш двата ваучера и да ги изпратиш на някой, който би ги употребил.

# 505
Аз още като започна кампанията и обръщах веднага всичко във ваучери и даже понеже повечето бяха за Озон направо ги и прехвърлях в портфейла си в сайта, просто имах едно на ум, че по всяко време нещо може да се скапе тая платформа. Последно като направиха промяната с курсовете и вече не ми беше изгодно в Озон, с последните си пари купих ваучер за Сиела и приключих...поне да не ме е яд.

# 506
И аз веднага обменях точки и до няколко дни решавах от къде да взема ваучер, защото това не са парите в портфейла да знам, че са там и няма да изчезнат. Който има точки, взимайте където можете и това е. Козметика от бейби.бг все ще е нужна.

# 507
  • София
И аз успях преди новата година последно да превалутирам и закупя /единствено за фешън дейс - можеше / ваучер за 20лв. Не ми трябваше , но избрах на ММ тениска на Under Armour  и доплатих 5-6лв само.

Общи условия

Активация на акаунт