Пролетно почистване с продуктите на Frosch: Екологични решения за безупречна чистота в дома

• 12 565
  • 536
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте!  🐸
Какви са вашите най-важни стъпки при пролетното почистване на дома и кои продукти на Frosch бихте избрали за ефективно почистване? Кога обикновено започвате тази задача – сега или малко по-късно през пролетта?

Започвам от прозорците, защото са ми най-трудоемки, докато все още имам сили. В началото на пролетта, тези месеци - май започвам пролетното почистване.
Използвам тези препарати и съм много доволна от резултата:
Препарат за прозорци Bio Spirit
Универсален почистващ препарат Orange
Универсален почистващ препарат Neutral
Препарат за баня Lemon
Почистващ абразивен крем с Лимон

# 136
  • оттам, откъдето започва България
Започвам пролетното почистване, когато преценя, че вече „уж“ няма да вали дъжд, т.е. чистенето започва от външните прозорци.
Вече не се затормозявам и не гледам да свърша всичко за един или два дни, действам бавно и според свободното време и настроението ми.

Много ми харесват продуктите на Frosch и тези, които бих избрала за ефективно почистване, са:
- за почистване на прозорците – Препарат за стъкла на основата на био спирт;
- за почистване на пода - Универсален почистващ препарат Neutral;
- за банята - Препарат против котлен камък с оцет и Препарат за баня Lemon;
- за измиване на нещата от шкафовете - Препарат за миене на съдове Yellow Lemon или Балсам за съдове Citrus;
- за освежаване на шалтета и извадените по-тънки дрехи  - всички течни перилни препарати.
Но това не изключва ползването и на другите препарати на Frosch, тъй като знам, че те са щадящи здравето и ефективни в почистването.

# 137
  • софия
Задължително започвам с прозорците и шкафчета, харесвам целия ви асортимент. Обикновено правя основно чистене през май.

# 138
Най-важно в пролетното почистване за мен са прозорците.Използвала съм почти всички ваши продукти и са невероятни

# 139
Обикновено започвам с пролетното почистване от прозорците, след това чистя терасата, оправям цветята и продължавам със стаите 🙂 Предпочитам края на април - началото на май като изчаквам по-приятно време. До сега не съм ползвала продукти на Frosch, но бих пробвала и тях.

# 140
Първата стъпка е да се отърва от всичко, което не ми е нужно - подарявам, дарявам, разчиствам и чак тогава започвам почистването.
Голям фен съм на вашите продукти! Имам вкъщи сапун, препарати за смесители, за печка, за стъкла и разбира се - хигиенизиращия за детски вещи Simple Smile

# 141
1.Какви са вашите най-важни стъпки при пролетното почистване на дома и кои продукти на Frosch бихте избрали за ефективно почистване? - пролетното почистване започвам с миене на прозорци и пране на пердета. С удоволствие, бих изпробвала препарата за пране на фрош за тази задача. Следват кухненски шкафове - отвътре и отвън и след това почистване на изостанали предмети.
Кога обикновено започвате тази задача – сега или малко по-късно през пролетта? - традиционно през м.май. денят става по-топъл и със сигурност е по приятно от 2 градуса навън сутрин в момента.

# 142
Скоро открих продуктите на Frosch и съм впечатлена от ефекта, който постигам с тях. С удоволствие ще включа в пролетното си почистване продуктите за баня, за стъкла и за подови настилки. Нямам конкретен план за пролетно почистване, защото смятам почистването за всесезонно занимание и го правя през цялата година, за да не ми се натрупва много работа наведнъж.

# 143
Започвам с пролетното почистване, когато вече се позатопли, и в прогнозата за времето не се очаква дъжд поне за следващите няколко дена/седмица. Правя си схема по дни и с кои стаи/неща да започна. В повечето случаи започвам от прозорците и неостъклената тераса, понеже са определено от най-неприятните за почистване.

Бих избрала следните препарати:
- Препарат за почистване на повърхности с портокалов екстракт
- Препарат за почистване на стъкла
- Универсален почистващ препарат Neutral

# 144
  • София
Най-важни в пролетното почистване са прозорците. Използвам продуктите на Фрош от много години.
Обикновено малко по-късно започвам пролетното почистване, през месец май.

# 145
  • София
Чистя терасите, изпирам пердетата, всички олекотени завивки и кувертюри на легла и столове,
прахосмукачка, мопа върху балатума, банята и плочките.
Използвам верото, а прозорците измивам накрая.
При слънчево и топло време е пролетното почистване, включва се цялото семейство!

# 146
Какви са вашите най-важни стъпки при пролетното почистване на дома и кои продукти на Frosch бихте избрали за ефективно почистване? Кога обикновено започвате тази задача – сега или малко по-късно през пролетта?

Започвам с почистване на прозорците, когато се постопли, но ми се струва, че тази година това ще се случи, след Великденските празници. В къщи много сме доволни от всички продукти от серията на Фрош - baby, както и от останалите продукти- препарат за повърности, за миене на съдове и пр.

# 147
Първо изпращам детето с баща му навън, за да не ми се пречкат! Започвам с подовете, после прах, по някое време се сещам да пусна всички перящи части на дивана в пералнята 😅 използвам предимно препаратите на Фрош от бебешката серия, защото имаме малко дете и ме е страх да използвам неспециализирани продукти.

# 148
  • София/Севлиево
Не правя голямо пролетно почистване, защото у дома постоянно се чисти и пере.Мъжът ми има грижата да измие прозорците,аз да изпера част от пердетата и завивките(тези,на които им е ред,а не всички).
От продуктите на Фрош ползвам бебешкото веро и този препарат с лавандула.

# 149
В очакване на бебенце съм и започнахме по-рано с почистването. Много съм доволна от бебешкия препарат на Фрош 🤗 Ще се радвам да съм сред избраните, за да мога да тествам и споделя впечатления и от останалите препарати. 🍀

Общи условия

Активация на акаунт