Пролетно почистване с продуктите на Frosch: Екологични решения за безупречна чистота в дома

• 12 564
  • 536
  •   1
Отговори
# 120
  • Countryside
Почти винаги правя основно почистване преди Великден, вкл. прозорците. Почти всички препарати, които ползвам са Фрош, защото са екологични, вършат работа и цената им е нормална.

# 121
Най-важно е да се предвиди достатъчно време и сили за завършване на почистването, затова започвам когато имам достатъчно време. В пролетното почиставне основно се включва измиването на прозорците и преподреждането на гардеробите и обикновено го разделям в различни дни. Използвам продуктите за почистване на повърхности и прозорци, а ежедневно тези за измиване на съдове.

# 122
С пролетното почистване започнах преди месец.
Първо влизам в банята, след това са спалните, кухнята и се прехвърлям отвън.
Някой от по-специфичните задачи са:
Прибирам зимните дрехи;
Правя почистване на хладилника;
Правя инвентаризация на препаратите за почистване;
Чистка на счупени, остарели и омръзнали играчки.
От продуктите на Frosch разчитам на препарата за прозорци  с аромат на портокал както и този за под с лавандула. Любим ми е препаратът за петна както и този със сода и оцет.

Мечтата ми е да изчистя веднъж завинаги, но тогава с какво ще запълвам всичкото си свободно време, не знам Laughing

# 123
Пролетното почистване започвам, когато времето е наистина топло и всичко бързо съхне. Голямо пране и прибиране пада, тази година ще е съпроводено с местене в нов дом. Харесвам и се доверявам на всички почистващи препарати на Frosch.

# 124
Основно почистване правя преди Великден. Прибираме зимните дрехи и вадим летните. Почистването започва от прозорци, пердета, под тежките мебели; общо взето всичко. Използвам препарата за прозорци на Frosch, но с удоволствие бих изпробвала и други препарати на марката.
Светли и благословени Великденски празници!

# 125
  • Сф
Най - важната стъпка е да предвидя времето и препаратите за голямото пролетно почистване.
Започвам от прозорците и после гардеробите и стаите. Универсалният препарат на Frosch, ще ми свърши чудесна работа! Както и този за прозорците.  Не понасям химиите ( става ми лошо) и наблягам на екологични решения. Обичам мириса на натурални аромати- лавандула, цитрус, свежест. 
Ползвам препарата за съдове и под. Ще се радвам да пробвам и цялата гама на Frosch и да споделя мнение. Flowers Four Leaf Clover

# 126
Пролетното почистване правя тогава, когато имам достатъчно свободно време. В почистването включвам всичко, което почиствам и през останалото време + неща които виждам, че имат нужда и такива, до които рядко стигам... Прозорците, пране на пердета, почистване и разтребване по шкафове и чекмеджета и т.н... С продуктите на Фрош се запознах преди 4 години, когато малкият беше бебе. Харесвам препарата за съдове, за баня и за пода.

# 127
Пролетното почистване вкъщи започва с преподреждане на всички шкафове и почистване. Следват прозорци, кухня, баня, под. Предпочитам почистването да е през по-топлите пролетни дни. С удоволствие бих изпробвала препарата на Фрош с оцет и сода, тъй като вкъщи държим да използваме препарати с естествени съставки.

# 128
  • София
За пролетното почистване е най-важна да намеря време в моя случай. Иначе изпичане на пердета та и почистване на прозорците, както и съответните подходящи препарати на Frosch.

# 129
  • София
Най-важни и най-бавни са ми прозорците. От тях почвам, че ми трябва повече време да се настроя психически.

# 130
Най-важната стъпка е да се реша да започна 🤭 След това, макар и често твърде хаотично, нещата се случват едно след друго. Обикновено започвам с терасата, поради което задължително преминавам към прозорци и оттам насетне...както дойде. 🫣🤷🏼‍♀️
Изключително голям фен съм на препарата за кухня със сода и на гела с оцет за WC. Винаги имам под ръка и универсален спрей и препарат за прозорци, макар че (признавам) трудно се настройвам за тях.
Обикновено вече съм започнала, но тази година времето определено не ме е предразположило още (както казах-терасата е първа).

# 131
Какви са вашите най-важни стъпки при пролетното почистване на дома и кои продукти на Frosch бихте избрали за ефективно почистване? Кога обикновено започвате тази задача – сега или малко по-късно през пролетта?
Пролетно почистване на дома, стартирах вече с почистване на прозорците.
Следват шкафове и гардероби. Постоянно използвам измивните продукти на Фрош. От статията в началото на предизвикателството, прочетох, че вече се предлагат таблетки за миялна. Със сигурност ще пробвам скоро и тях.

# 132
Тъй като живея с 2 котки и имам алергии, почистването при мен не се дели на пролетно и зимно. Редовно си ползвам прахосмукачка и моп за под, микрофибър за всички повърхности  и гъба с абразив за санитарните помещения, съответно с препарати за под, за прозорци и дезинфекциращи и против котлен камък за мокрите помещения.
Верото на Фрош си го вземам редовно, ползвала съм и от другите препарати и със сигурност всичко ще ми влезе в употреба, ако съм една от избраните за теста.

# 133
Започвам от сега, няма време за губене. Първата ми стъпка са пердета и прозорци. Гардеробите също са приоритет. Има много дрехи за сортиране.
След това измивам тераса- баня-мивка-стълбище.
Междувременно изкарвам цветята.
Кухнята, плочките и плотовете почиствам своевременно и за тях няма сезон.
Препаратите, които използвам са с естествен състав и леки аромати. Предпочитам продуктите на Фрош със сода, използвам и дезинфектанта за всякакви повърхности. В ежедневието включвам препарат за съдове и спрей против петна по дрехите.

# 134
Най-важно е измиването на прозорците и баните.
Бих избрала препарат за стъкла и универсален припарат за почистване.

Общи условия

Активация на акаунт