Пролетно почистване с продуктите на Frosch: Екологични решения за безупречна чистота в дома

• 12 227
  • 536
  •   1
Отговори
# 525
Първото важно нещо е да изгоня всички от вкъщи , за да имам пространство да си направя основното почистване. Първо минавам за паяжини, почиствам високите места, ако има нещо да пада /климатици, над гардероба, осветитетлни тела/ и постепенно слизам до пода. В почиставането изплозвам препаратите на Frosh за прозорци, универсалния за пода и спрея за баня. Обикновено го правя през пролетните почивни дни, когато има струпване, тази година, най-вероятно ще бъде на 24-25-26.05  тази година.

# 526
Основното при пролетното почистване е почистването на прозорци и изпирането на пердетата.Обикновено го правя края на април, началото на май.Всички препарати на Frosch бих пробвала.

# 527
Пролетното почистване съвпада с смяната прибирането на зимните и изваждането на летните дрехи, така че го правя когато се е стоплило достатъчно. Почиствам прозорци, завивки, пердета и всички повърхност в различните стаи. От продуктите на Frosch бих използвала перилния препарат, универсалния препарат и препарата за повърхности.

# 528
Пролетното почистване при нас е задължителен ритуал! Обикновено започвам още в края на март или началото на април, за да се възползвам от първите по-топли дни и свежото настроение.

Най-важните стъпки за мен са: основно почистване на прозорците, освежаване на кухнята (включително уредите), организиране на гардеробите и разбира се – хубаво почистване на банята. Винаги планирам всичко на етапи, за да не става прекалено натоварващо.

От продуктите на Frosch много харесвам препарата им за почистване на прозорци с алкохол – почиства чудесно и не оставя следи. Също така задължително използвам универсалния им почистващ препарат с лимон – ухае свежо и оставя повърхностите прекрасно чисти. За банята се доверявам на почистващия им спрей с оцет – страхотен е срещу варовик!

Пролетното почистване е уморително, но резултатът винаги си заслужава!

# 529
  • Вила Великула
Харесвам продуктите на Фрош и ги използвам постоянно.
Най-важните стъпки при пролетното почистване са да подредя правилно последователността на действията си. Обикновено започвам от прозорците, като използвам препарата с био спирт за стъкла. Следваща стъпка е кухнята - там обикновено използвам препарата с натурална сода за по-ефективно почистване или универсалния препарат с портокал.  За керамичния плот на печката използвам течния абразивен гел с аромат на лимон. За съдомиялната машина използвам таблетките на Фрош с аромат на лимон, както имам и винаги еин течен препарат за съдове, който използвам за съдове, които не са подходящи за съдомиялна.
Следва банята, където за тоалетната чиния използвам един от геловете, които предлагате, както и препаратите против котлен камък.
Всички текстилни материи - покривки, пердета, кърпи и др. предпочитам да изпера с течния ви препарат от 1,5л. Предпочитам да купя този, който е подходящ и за бебета с Алое вера или фрош бейби.
И накрая се грижа за собственаа си кожа с течния сапун и с душ гела на Фрош.
Захващам се с основното пролетно почистване обикновено в началото на май.

# 530
  • Велико Търново
Пролетното почистване правим традиционно след средата на април,  когато се затопли времето. Изхвърлят се ненужни вещи, дрехи, чанти, които вече няма да се ползват. Изпираме пердета, дълбоко почистване на меката мебел вкъщи. От препаратите на Фрош бих ползвала препарата за миене на чинии, този за универсално почистване на подови повърхности, както и гела за пране.

# 531
Персонално, най-важните стъпки са почистването на прозорците, големите електрически уреди (фурна, хладилник), баня, климатик, вълнени и дебели връхни дрехи.
Обикновено пролетното почистване го осъществявам в първите по-топли дни от месец май.
Бих използвала продуктите на Фрош срещу варовик, пране на вълнени дрехи, почистване на стъкло.
Към момента имам добър опит с течния препарат за бебешки дрехи.
Тъй като от около 7 години използваме препарати за пране на тъкани с хипоалергенна формула/био/натурални за всички. Препарати,  към които не проявяваме алергични реакции.

# 532
прозорци, комарници и пердета. основно почистване и изхвърляне на излишни, повредени вещи. почистване на шкафове от прах и мръсотия, баня, подове. обикновено още в началото на март се захващам с това, но тази година още не съм. все изниква нещо по-спешно. препаратът за стъкла, този за всякакви повърхности, както и универсалният за под биха влезли в употреба със сигурност.

# 533
Пролетното почистване го правя в началото на май месец.Започвам от прозорците.Използвам продуктите на Frosch, защото са щадящи за околната среда и много ефикасни . Най-много използвам препарата със сода и верото.

# 534
Пролетно почистване през май правя,
Всичко основно се подготвя за
Летния сезон!

# 535

Изтеглени са късметлиите, които печелят продуктов комплект Frosch в замяна на ангажимент за споделяне на впечатления чрез кратка анкета. Това са:

*Тони*
✧ Celestia ✧
babymouse
Bluedessert123
Bobby®
de3demonka
dilyanad
green_lizard
i.m.i
ine
Innn
iren11
iрене
kriss
Lara1
LieToMe
Lila7
ma6kata7
Mädche
niik
Queensmother
simeo_123
SsSa
Svetla_8887
Viktoria Georgieva
Yst_89
Аркадия
Бла бла бла
Г-жа Рамацоти
змейковица

Честито!

📩 Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на имейл адрес: games@neg.bg до 07.05.2025 г. и да посочат, че са победители в играта на Frosch. Не забравяйте да включите вашето потребителско име, електронната поща, с която сте регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

-  три имена
-  офис на СПИДИ
-  телефон за връзка

Моля, уверете се, че сте подали правилните и пълни данни в описания срок, за да получите комплекта. Наградите ще бъдат изпратени от екипа на Frosch до 16.05.2025 г.

# 536

През април Frosch даде възможност на потребителите на BG-Mamma да тестват пет продукта, подходящи за пролетно почистване на дома. В рамките на специална кампания участниците изпробваха продуктите и споделиха своите впечатления чрез анкета.

Потребителите, тествали и използвали продуктите на Frosch, споделят изключително положителни впечатления. Основните акценти в обратната връзка се съсредоточават върху високото качество, екологичната насоченост и ефективността на почистващите и перилни продукти. За мнозина марката се е превърнала в предпочитан избор в дългосрочен план, като редовно използват широка гама артикули – от препарати за баня и кухня до омекотители и специализирани продукти за бебешка грижа.

Често се подчертава неагресивният и натурален състав, който е щадящ както за кожата, така и за околната среда, а също така и леките, приятни аромати, които не дразнят. Сред най-често споменаваните предимства са безопасността за деца и хора с алергии, нежното, но ефикасно почистване, както и усещането за свежест и чистота след употреба.

В следващите редове ще ви запознаем по-подробно с резултатите от анкетата и реалните впечатления на участниците.

Използвали ли сте преди продукти на марката Frosch?  

Колко сте доволни от ефективността на продуктите на Frosch?  

Кой от получените продукти на Frosch бихте оценили най-високо?

Колко важна е за Вас екологичността на почистващите препарати при избора на марка?  

Как оценявате съотношението цена–качество при продуктите на Frosch?  

На въпроса Усещате ли дома си по-чист и по-освежен след употребата на продуктите на Frosch? 70% от анкетираните са отговорили с "Да, напълно".

Ето част от впечатленията на тестерите:

Страхотни, ефективни и екологични продукти! Винаги съм харесвала марката и продуктите. С грижа за планетата -чудесни!

Много харесвам всички продукти на Фрош. Освен мен, всички мои роднини и повечето ми познати също използват продуктите на Фрош. Освен безупречното почистване, харесвам ненатрапчивите естествени аромати, това, че са екологично чисти и спокойно използвам продуктите покрай детето си. Цените също са напълно справедливи, затова смятам, че човек би имал много причини да избере Фрош.

На първо място ми харесва, че са екологично чисти. Освен това са много ефективни. Освен изпратените ми препарати, използвам този за варовик с малинов оцет, омекотителя, препарата за стъкла, за баня с лавандула, както и верото. От абсолютно всичко съм предоволна и поне от година използвам само Фрош.

Много съм доволна от перилния препарат със сода, изпира отлично и е един от продуктите, които със сигурност ще купувам и ползвам и занапред.

Използвам продуктите на Frosch от много отдавна. Това, което ме накара да им се доверя е факта, че са еко продукти, които опазват околната среда. Харесва ми, че съставките им са безвредни, както към природата, така и към мен самата. Избрах ги и при раждането на дъщеричката ми - препарат за пране, омекотител, препарат за бебешки съдове, за петна, хигиенен почистващ препарат. Имат много нежни аромати и не са агресивни нито към повърхностите, нито към кожата ми. Чудесни и незаменими препарати в моето ежедневие. Благодаря за възможността да тествам още продукти от богатия ви асортимент.

Много харесвам продуктите на Frosch и от години ги купувам и ползвам. Почистват чудесно и имат приятен аромат.

Изчистен състав и отлични почистващи качества.

Синът ни е с множество алергии няма проблем с продуктите на Фрош. Изключително съм доволна.

Ухаят много приятно и не дразнят кожата.

Продуктите са изключително ефективни, с приятен аромат и отлично съотношение качество-цена.

На въпроса "Колко вероятно е да препоръчате продуктите на Frosch на близки и приятели?" 80% от тестерите са маркирали "Много вероятно" за свой отговор.

*Обобщаващата публикация е изготвена от редакторския екип на BG-Mamma.

Общи условия

Активация на акаунт