Пролетно почистване с продуктите на Frosch: Екологични решения за безупречна чистота в дома

• 12 233
  • 536
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Аз започвам пролетното почистване с прозорците. Почиствам с Frosch за стъкла и прозорците и вратите светят. Имам много прозорци и ги чистя през няколко седмици. Пробвала съм и други препарати, но не ми е харесвал крайния резултат.
Използвам и препаратите за измиване на съдове на Frosch. Бих пробвала препарат за почистване на плочки и подови настилки.

# 496
Ползвам от години Frosch за прозорците, както и препарата за чинии. Много съм доволна! Не знаех за препарата със сода, както и за таблетките за съдомиална. Но ще ги пробвам!

# 497
Чистя регулярно като не се натоварвам да оставям нещо за пролетта или есента.
Може би може да нарека пролетно почистване, почистването на откритият балкон преди да извадя балканските цветя.
Та бих ползвала препарата за под-лавандула

# 498
Пролетното почистване за мен е да се отърва от всичко излишно и да почистя дома си из основи. Всички препарати на Frosch биха ми били от полза.

# 499
Най-важната стъпка при пролетното почистване е всички да се включим и да се забавляваме. Да използваме щадящи препарати, оставящи усещане на свежест. Правим го когато има поредица от почивни дни. Използваме продукти на Frosh за стъкла, гел за баня и препарат против котлен камък.

# 500
Аз не чистя... докато майка ми не каже "идвам на гости" 🤭 Тогава влиза в действие Frosch с лавандула за баня, за пода, за всичко. Обожавам аромата! Иначе реално започвам към април, когато дните станат по-дълги.

# 501
Миене на прозорци, пране на пердета и завеси и пране на диван. Бих взела препарати за прозорци и такъв за тапицерия. 🧼

# 502
Честно казано, чакам да се стопли добре и тогава ми идва мотивацията Satisfied Frosch със сода ми е любим, идеален за банята и пода. Пускам си музика, запрятам ръкави и действам. А накрая ароматна свещ и кафе за награда!

# 503
  • София
Винаги започвам с миене на прозорци и пране на пердета, после следват настилките. Харесвам перилните ви препарати, за прозорци с алкохол, универсалния за повърхности.
Пролетното почистване почвам като ми дойде настроението, но обикновено като се позатопли времето

# 504
Пролетното почистване за мен е важен ритуал, с който започвам през април. Започвам с пране на пердета и измиване на прозорците, след което преминавам към почистване на пода и мебелите. Използвам Frosch за почистване на различни повърхности, като техния продукт с етерични масла и натурални съставки е перфектен за постигане на блясък и свежест в дома. Използвам също и почистващите гелове за баня с лимон и лайм за по-добро премахване на замърсяванията. Всички тези продукти са щадящи за околната среда, което е важно за мен.

# 505
Започвам винаги преди Великден и почиствам неща, които обикновено пропускам в забързаното ежедневие- гардероби, полилеи, под шкафове и вътре в тях. Досега не съм използвала продуктите на Frosch, но скоро ще поправя това!

# 506
  • Телиш/Плевен
Винаги започвам с бърсането на прах. Пролетното почистване го правя през април или май. Продукти, на които се доверявам при почистването: универсален почистващ препарат Frosch с аромат на портокал, почистващ препарат Frosch Anti-Calc Raspberry,  обезмаслител със сода Frosch Aktive- Soda и препарат за прозорци Frosch Bio Spirit.

# 507
Аз винаги почвам с „големия кошмар“ - банята.... После минавам към кухнята и накрая гардеробът. Не го правя всичко наведнъж, че иначе ще си събера нервите 😄 От Frosch харесвам този с оцет за банята и лимоновия за кухнята. Много са ми удобни, а и имам малко дете вкъщи, та гледам да не са агресивни препаратите. Чистя някъде след Великден, тогава най-много ми се чисти за някакво „ново начало“.

# 508
  • София
Чистя когато имам време и желание. Прозорци мия не само напролет. Всякакви препарати биха били от полза.

# 509
При мен пролетното почистване на дома е малко по-продължително. Започвам с разчистването на вещи и дрехи, като минавам през всички шкафове и гардероби, и след като се стопли времето минавам обстойно през всяко ъгълче, както се казва. Използвам всички продукти на Frosch.

Общи условия

Активация на акаунт