Пролетно почистване с продуктите на Frosch: Екологични решения за безупречна чистота в дома

• 12 234
  • 536
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Най-важни са според мен прозорците зс пролетно почистване .Бих взела всички препарати, не съм ги ползвала.

# 511
Най- важната стъпка за мен при почистване е да използвам правилните препарати. Стреме се чрез всичко,  което правя да пазя природата и дома и затова винаги внимателно избирам препарати,  който използвам вкъщи.  Фен съм на Frosh продуктите и ги използвам от много години. Най- любим ми е препарата за прозорци и този за кухня със сода отлично почиства дори керамичните ми котлони. Скоро смятам да пробвам и новият Frosch за съдомиялна. Сега се сетих, че може малката ми тайна за чист дом е подът винаги да е чист, така всичко е чисто.

# 512
  • Бургас
При пролврно почистване наблягам на прозорци, врати, плочки в банята, кухнята. Като бих използвала препарата с оцет са хромираните части в банята и кухнята, универсалния првпарат за врати, шкафовв и подобно, препарата за под естествено също. Обичайно започвам пролвтното почистване май месец.

# 513
Най-важната първа стъпка, с която започвам са прозорците. Обикновено започвам през април, ако е хубаво времето.

# 514
Почистването го започвам началото на пролетта, когато времето се затопли. Започвам винаги с почистването на гардеробите, прибирам зимните дрехи изваждав летните като преди да ги подредят ги изпирам за да ги освежа
За детските дрехи използвам frosh.  След това минавам към прозорците , като избирам препарат с аромат . Следва и обстойно почистване на банята, като всичко изваждам навън и почиствам всичко - чудесен е препарата с оцет.
Не знаех за част от препаратите, които предлага frosh, но биф ги опитала с нетърпение.

# 515
  • Някъде там
Пролетното почистване за мен е шанс да придам свежест на дома си. Започвам с дълбокото почистване на банята и кухнята, както и с пране на пердета и почистване на прозорци. За това използвам продуктите на Frosch, защото те не само, че са ефективни, но и екологични. Универсален почистващ препарат с портокал е моят фаворит за почистване на всякакви повърхности, а Препарата за кухня със сода премахва мазнините и замърсяванията, които се натрупват в кухнята. За банята обикновено използвам Препарат за баня с лимон, а за прозорците – Препарат за прозорци Bio Spirit. Започвам почистването в началото на пролетта, защото обичам да усещам свежестта и чистотата, която носи сезонът.

# 516
За мен най-важното е да махна всичко ненужно - разтоварване за ума! Frosch с алое е фаворитът ми, не изсушава ръцете, а чисти чудесно. Започвам, когато слънцето ме накара да видя всички петна по прозорците 😂

# 517
Пролетното почистване винаги е по-трудоемко, най-вече прозорците, за които помагам на съпругата ми.
Всички препарати на Frosch бихме изпробвали.

# 518
Препаратът за прозорци на Frosch е страхотен и го ползвам винаги при пролетното почистване на прозорците.

# 519
При мен пролетното почистване се случва на етапи, тази седмица прозорци, другата кухня.... За универсално почистване залагам на Фрош с малини приятно, леко и ефективно. Харесва ми, че е и екологичен!

# 520
Най-важно ми е смяната на дрехите, прозорците, щори и пердета.

# 521
Основното при пролетното почистване е почистването на всички прозорци и изпирането на пердетата. Пренареждането на дрехи също е много важно. Обикновено го правя края на април, началото на май. Ползвала съм  продуктите за почистване на прозорци и обезмаслителя. С удоволствие бих пробвала и останалите продукти на Frosch.

# 522
Обикновено започвам с пране на килимите и почистване на кухнята. Продуктите на Фрош ми допадат, защото са щадящи за околната среда и ефективни. Тази година започвам по-рано с пролетното почистване, още сега.

# 523
  • София
Пролетното почистване започвам с прозорците, като се затопли времето. Харесвам препарата ви за прозорците и верото.

# 524
На първо място са прозорците. Определено време за пролетно почистване няма, просто трябва да се е стоплило. Използвам препарати на марката за пране, в кухнята и банята.

Общи условия

Активация на акаунт