Пролетно почистване с продуктите на Frosch: Екологични решения за безупречна чистота в дома

• 12 234
  • 536
  •   1
Отговори
# 480
Пролетното почистване при мен се състои от основно почистване, като след ремонт 😅. Освен обичайните неща, всичко се вади от шкафовете за почистване. Харесвам марката, а био спиртът е направо вълшебен, та бих се запасила с доста от препаратите. Обичайно правя пролетното почистване преди Великден, но тази година не успях и ще бъде през май месец.

# 481
Моето пролетно почистване ще започне в началото на май месец. Определено ще включва миене на прозорци, което си е доста работа, имайки предвид, че сме с цели прозорци до земята. Вече ползвам Frosch за прозорци - зеления, Bio Spirit и съм супер впечатлена, аромата много ми допада, чисти много добре. Затова с голямо удоволствие бих пробвала перилния препарат, новия препарат с портокал, лавандулата за под и всичко!

# 482
По принцип щом е пролетно почистване...почвам прозорците, терасите , плочките и пера килими и пердета... Бих използвала Frosch за прозорци... Иначе правя и почистването на банята и кухнята основно месечно.... иначе се натрупва много мръсотия.

# 483
  • ВАРНА
Какви са вашите най-важни стъпки при пролетното почистване на дома и кои продукти на Frosch бихте избрали за ефективно почистване?
Нямам точни най-важни стъпки, почиства се всичко редовно, прозорците - по-рядко. Сега през пролетта им е ред и на тях.
Frosch за прозорци бих и ще ползвам.
Кога обикновено започвате тази задача – сега или малко по-късно през пролетта?
Обикновено по това време, според почивните дни и времето.

# 484
Прозорците
Бих взела всички препарати за да имам всичко необходимо
Сега

# 485
Почистването ми е в началото на май, като се старая да почистя и прозорци и шкафове освен останалите неща. Харесвам всички продукти, не съм ползвала само гела за съдомиялна.

# 486
  • София
Какви са вашите най-важни стъпки при пролетното почистване на дома и кои продукти на Frosch бихте избрали за ефективно почистване? Кога обикновено започвате тази задача – сега или малко по-късно през пролетта?

За мен най-важните стъпки при пролетното почистване са основно измиване на прозорците, основно почистване на кухнята, банята и гардеробите. Смяна на зимните дрехи и обувки. Бих избрала за тази цел всички продукти на Frosch, защото имам положителен опит с тях.
   Пролетното почистване започвам на етапи преди Великденските празници, но продължавам и месец май.

# 487
Пролетното почистване е като обичайното плюс прозорци. Харесах продуктите за пране и за съдомиялна. Ще ги пробвам в най-близко време.

# 488
Стъклата и като цяло всичко. Ползвала съм продуктите ви и са страхотни. Миризмата е ненатрапваща се и не е силна. Иначе смятам, че по всяко време може да се прави едно мащабно почистване, не само пролет.

# 489
Винаги започвам с гардероба, не мога да чистя, докато зимните пуловери ми се смеят от рафтовете 😄 Обожавам Frosch с лимон, чисти плота и котлона като нови. После минавам на прозорците с този с оцет, не оставя никакви следи. Чистенето не е забавно, ама резултатът си заслужава!

# 490
Започвам когато имам време и желание. Времето което отделям вече не е толкова много. Има и по-важни неща. Препаратите обаче трябва да са хубави и да служат те на мен, а не аз на тях.
Изборът на препарати Frosch е голям и бих избрала няколко, а не само един. Това че са безопасни, но и екологични и с приятен аромат е още един голям плюс.

# 491
Какви са вашите най-важни стъпки при пролетното почистване на дома и кои продукти на Frosch бихте избрали за ефективно почистване? Кога обикновено започвате тази задача – сега или малко по-късно през пролетта?

Харесвам препаратите на Фрош и ползвам този за стъкла, също и препарата със сода за кухня и универсалния препарат с портокал. Чистят много добре и нямат силна миризма. Любими са ми. Green Heart
Не съм ползвала тези за тоалетна, но ще се поправя. Simple Smile
Чистя постоянно, не деля почистването на пролетно и есенно.

# 492
  • София
Чистя периодично.
Пробвала съм, не натрапчива миризма за мен.

# 493
Започвам с гардероба, пролетно чистене без подреждане на дрехи не се брои! После минавам на баня и кухня. Ползвам Frosch с малини за банята, да, има такъв, и мирише като десерт 😍 Обикновено се мотивирам в края на март.

# 494
  • София
Пролетното почистване за мен е като ново начало – обичам усещането за свежест и подреденост. Ето кои са моите основни стъпки и как бих избралапродукти.
1. Деклатер (изчистване на ненужните вещи): Започвам с разчистване на гардероби, шкафове, килери – това винаги е най-добрата мотивация.
2. Почистване на прозорци и дограма: Това е едно от първите неща, които правя, за да влезе повече светлина.
Продукт на Frosch: Страхотен е Frosch Препарат за почистване на стъкла с алкохол – не оставя следи.
3. Дълбоко почистване на кухнята: Почиствам уреди, плотове, шкафове.
Frosch избор: Frosch Универсален препарат с грейпфрут – има свеж аромат и действа отлично на мазнини.
4. Баня и тоалетна: Основно търкане на фуги, душ, мивка, тоалетна.
Препоръка: Frosch Препарат за баня с малинов оцет – естествен и ефективен.

5. Подове и прах: Измиване на пода, мокети, мебели, завеси.

Frosch продукт: Frosch Препарат за под с бадемово мляко – подхранва дървото и ухае приятно.

Кога започвам?
Обикновено се захващам с тази задача още в края на март или началото на април – когато времето започне да се стопля.

Общи условия

Активация на акаунт