Пролетно почистване с продуктите на Frosch: Екологични решения за безупречна чистота в дома

• 12 235
  • 536
  •   1
Отговори
# 465
Обичайно започвам с пролетното почистване по това време. Започвам с терасата и преминавам към прозорците на целия апартамент. Бих се доверила на цялата гама от продукти на марката, защото много ги харесвам.

# 466
Честно казано, отлагам пролетното чистене докато не започна да се спъвам в зимните дрехи 😅 Но като се захвана всичко лети навън! Ползвам Фрош с оцет за прозорците (чистят се сами, честна дума!) и този със сода за пода мирише свежо и чисти идеално.

# 467
Започвам с пране на килими, прозорци, прах по мебели и почистване на под. Използвала съм препарата за под на Frosch

# 468
  • София
При мен тази задача е целогодишно. Прозорци мия, когато са мръсни и в зимните месеци. Използвам уикендите и почивните дни най-често.
Не съм пробвала продуктите на Frosch.

# 469
  • Русе
Пролетното почистване включва миенето на прозорци и изпиране на всички одеала и шалтета.Основно почистване на банята правя целогодишно.
Използвам спрейовете на Frosch с лимонена киселина и малинов оцет.Бих пробвала с удоволствие и други продукти.
Използвам първите по-топли дни,обикновено още през март.

# 470
Започвам с прозорците и изхвърляне на вехти дрехи. Пролетното почистване започвам края на април. Не съм ползвала продуктите на Frosch, но с удоволствие бих опитала.

# 471
Още щом слънцето се покаже стабилно, хващам парцала 😄 Frosch с малини ме спасява в банята, няма нужда от хиляда различни препарати. Харесва ми, че е екологичен и не оставя миризма на химия. А след почистването си пускам сериал с чаша вино, заслужено!!! 😄

# 472
  • София
Пролетно почистване за мен включва миене на прозорци и баня, пране на пердета,  освежаване и подреждане на дрехи зимни с летни.
Продукти на Frosch не съм ползвала, но мисля да ги пробвам! 👍

# 473
Първата стъпка при пролетното почистване са прозорците, следвани от терасите. Използвала съм доста продукти на марката и съм много доволна.

# 474
Пролетно почистване започвам, когато имам поне 2 почивни дни, а това е рядкост.
Започвам с реорганизация на гардеробите, шкафове, баня, прозорци и останалото.
Обезмаслителят на frosch е мой постоянен помощник. Бих пробвала перилните препарати.

# 475
  • There I was on a July morning
Първата стъпка от пролетното почистване вече е извършена - измити са прозорците. Останалите стъпки са както при седмичното почистване, но по-разширено. Както и почистване на кухненски шкафове, смяна на гардероба от зимен към летен и евентуално освобождаване от някои стари дрехи и ненужни дреболии.
От препаратите на Фрош биха ми свършили работа - универсалните почистващи препарати, тези за почистване на стъкла и гладки повърхности, специализираните почистващи препарати, верото, както и препаратите за пране.

# 476
Какви са вашите най-важни стъпки при пролетното почистване на дома и кои продукти на Frosch бихте избрали за ефективно почистване? Кога обикновено започвате тази задача – сега или малко по-късно през пролетта?

Започвам първо от прозорците. Тази година още не съм го направила, защото през ден вали дъжд.
От продуктите на Frosch харесвам обезмаслителя, също и спрея с лимонена киселина.
Обмислям да започна с почистването в началото на май.

# 477
  • SF
Най-важно е да си измия прозорците и подовете с нещо, което ухае и дезинфекцира.
Много обичам да ми е чисто и лесно. Нямам много време да търкам. Предпочитам да става бързо и приятно.

# 478
  • Бургас
Няма определено време за пролетното почистване, когато имам повече почивни дни обикновено.
Започвам с прозорците, пране на килими, подреждане на шкафове, чистене на пл-труднодостъпни места.
Използвам верото и препарата за почистване на играчки на Фрош.  Бих пробвала препарата за под и обезмаслителя.

# 479
Почистването при мен е като мини-маратон, един ден за шкафове, един за прозорци, после всичко останало. Обожавам Frosch с лавандула, и чисти, и ухае страхотно. А започвам... когато ми дойде музата 😄 понякога март, понякога май.

Общи условия

Активация на акаунт