Пролетно почистване с продуктите на Frosch: Екологични решения за безупречна чистота в дома

• 12 556
  • 536
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Какви са вашите най-важни стъпки при пролетното почистване на дома и кои продукти на Frosch бихте избрали за ефективно почистване? Кога обикновено започвате тази задача – сега или малко по-късно през пролетта?

Много харесвам спрея за прозорци на Фрош. Обикновено ги мия лятото, а иначе си го използвам вкъщи за огледалата. Също и този със сода, използвам го в кухнята.

Обикновено Април или Май месец, защото е по-топличко. Чисти се градината, малко по-основно се чисти вкъщи, подрежда се гардероба.

# 106
Ползвам почти всички продукти Frosch и съм много доволна.Започвам от прозорците и правя основно почистване.

# 107
Редовно използвам продуките на Frosch. За пролетното почистване ще използвам предимно препаратите за почистване на прозорци и универсалния, с който обикновено чистя мебелите. Сега ще влезе в употреба за подготовката на гардеробите за подреждане на дрехите за  пролетно-летния сезон. В края на месеца смятам да отделя няколко часа през уикенда за тези дейности.

# 108
Винаги започвам пролетното почистване у дома в средата на април вече е топло спокойно се проветрява ,започвам от прозорците препарата на Frosch е страхотен постоянно се ползва,пода се мие,  прахосмукачка ,прибиране на килими и завивки и най накраяи зимните дрехи.Използвала съм някои препарати на Frosch .

# 109
Прозорците са първи, от тях започвам
Кухня, баня, килими..
Всякакъв препарат бих взела, да ги изпробваме, не съм ползвала до сега
В края на пролетта започвам обикновено.

# 110
Какви са вашите най-важни стъпки при пролетното почистване на дома и кои продукти на Frosch бихте избрали за ефективно почистване?
Пролетно почистване почвам с измиването на прозорците, после кухнята, банята, гардеробите и шкафовете.
Кога обикновено започвате тази задача – сега или малко по-късно през пролетта?
В удобно за мен време и в зависимост от метеорологичните условия.
.
Харесвам и ползвам продуктите на Frosch, тъй като са екологични и с естествени съставки. Любими са ми препаратите за почистване на съдове и за прозорци. Също и универсалният препарат с аромат на портокал.
Много ще се радвам, ако спечеля!

# 111
  • София
Започнах с пролетното почистване и за прозорци използвам точно препарата на Фрош, килимите са вече прибрани. Бих пробвала и другите продукти.

# 112
Какви са вашите най-важни стъпки при пролетното почистване на дома и кои продукти на Frosch бихте избрали за ефективно почистване? Кога обикновено започвате тази задача – сега или малко по-късно през пролетта?
Най важното е да съм сама. Винаги ползвам препарата за стъкло. Започвам почистването като се стопли времето.

# 113
Първо започвам с подредбата и организацията на шкафовете. Сортиране на абсолютно всичко, от дрехи, козметика и домакински съдове. Килими и пътеки отиват за пране, стъклата и вратите се измиват. Обикновено пролетното почистване го правя преди Великден, но тази година го отложих след празниците, тъй като сме с малко дете и времето е все още студено.
Покрай малкия се запознах с продуктите на Frosch и съм направо очарована, бих ползвала всичките  им продукти с най-голямо удоволствие.

# 114
  • Горна Оряховица
Ползвам универсалния с портокал постоянно. Нямам "пролетно" пощистване, чистя постоянно Simple Smile

# 115
  • Sofia, Bulgaria
Пролетно почистване при мен включва измиване на прозорци, за която дейност препарата на Frosch ми е пръв помощник.  Много харесвам и гола за миене на чинии и с удоволствие ще пробвам таблетките и гола за съдомиялна.

# 116
Много обичам периодът на пролетно почистване на дома ❤️
Измивам всички прозорци, пера пердета и килими, обновявам с нови декорации и всичко става толкова пролетно и уютно 🌸

Любим препарат на Frosh ми е този със сода и оцет.
С най-голямо удоволствие бих изпробвала и останалите...🍀🍀🍀

# 117
Всяка пролет мия всички видове чаши по рафтовете и използвам гела ви за миялна машина,лъщят от чистота.Друго важно са прозорците,след обилните дъждове и дългата зима,следва основно миене...първо грубо ги минавам с вода в която слагам капка от гела за миялня и като сваля мърсотията,довършвам с препарата ви за прозорци,харесвам аромата,не е химичен.
Успех на всички участници!

# 118
Какви са вашите най-важни стъпки при пролетното почистване на дома и кои продукти на Frosch бихте избрали за ефективно почистване? Почистването започвам с измиване на прозорците с препарата за тях. Много ми помага и при почистване на огледалата в къщи. Мебели и всякакви гладки повърхности почиствам с препарата с лавандула, действа ми и успокояващо. И рутинното почистване на под, кухненските шкафове ми е част от пролетното почистване.
Кога обикновено започвате тази задача – сега или малко по-късно през пролетта?
Зависи от времето и моето свободно време. Не си поставям определен срок или време за започването.

# 119
Първа стъпка, с която започвам са прозорците. Обикновено започвам през април или май, помага ми FROSCH препарат за прозорци.Чистя и кухненските шкафове отвътре и отвън, плочките, както и пода и стените в банята и санитарния фаянс. Използвам FROSCH почистващ препарат за Баня Лимон- ухае много свежо. Продължавам с меката мебел и килимите и завършвам с дървените мебели.

Общи условия

Активация на акаунт